Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşamış olduklarınız, yaşamak istediklerinizin önünde bir set oluşturmuş gibi. Ama hiçbir şeyin unutulmaz olmadığını çok yakında anlayacaksınız. Bugünlerdeki psikolojiniz yüz seksen derece değişebilir.

İşinizde yetkin biri olmanız, farklı olarak yorulmanıza neden olabiliyor. Yorgunluğunuzu azaltmanız için bir yardımcıya ihtiyacınız olabilir. Bunu bugünlerde talep edebilirsiniz.

Biraz rahat bir insan olmanız, para sıkıntılarınızı soğukkanlılıkla aşmanızı sağlıyor. Güçlü para destekleriniz var. Bunları, toparlanana kadar bir yan gelir olarak değerlendirebilirsiniz.

Bir arkadaşınızla bağımlılık derecesindeki yakınlığınız, dost çevrenizde gizli bir kırgınlık yaratabiliyor. Bugünlerde bazı arkadaşlarınız sizden uzaklaşabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdi çekingenlikler gösterebiliyorsunuz. Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak.

10 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 01:57 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, özgür seçimlerde bulunma isteğimizdir. Yaratıcı tarzda çalışmaların, yeniliklerin, girişimlerin işaretçisidir. Hevesliyizdir. Her şey güzel olacak iyimserliği üzerimizde hakimdir. Saat 12:30 Merkür-Uranüs görünümü, en ufak bir sorun olduğunda tepki gösteririz. Sabırsız davranırız. Özgürlük kanımızın son zerresine kadar sinmiştir. Aşkla büyümek, hayatın tüm zevklerinden yararlanmak arzumuz yoğundur. Buna birileri karşı çıkmış veya bizi eleştirmiş pek de umurumuzda olmaz. Ancak geri hareket döneminde biraz sakin olmak, verilen kararlara dikkat etmek gerekiyor. Saat 16:47 Venüs-Neptün görünüm etkisinde, neye önem veriyorsak, onu elde etmekten, yaşamaktan yanayız. Ancak gerçekçi olmalıyız. Abartılı bir iyimserlik, hayalcilik bir anda yanlış bir ilişkiye, ailevi ve evimizle alakalı konularda abartılı bir karar vermemize neden olabilir. Dağılmayacağız. Etrafımızdaki gelişmeleri bilinçli şekilde takip edeceğiz. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bazı insanların çılgın tekliflerine karşı koymakta zorlanabilir, ‘asla yapmam' dediğin bir şeyi yapabilirsin.

10 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neşeli ve mutlu ruhsal durumunuz aniden bir kararsızlık ve alınganlıkla yeniden düşebilir. Bu durumda duygusal ve ani tepkiler vermekten uzak durun.

10 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli ve heveslisiniz. Ancak tehlike yaratabilecek konulara, riskli işlere girişmemelisiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hedeflerinize ve planlarınıza yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Organizasyon becerilerini kullanmak için güzel bir gün olabilir ancak dikkatsizlik sonucu ortaya çıkabilecek problemler karşısında temkinli davranmalısınız.

10 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize dönük olmanız, özel ilişkilerinizi zorlayabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Aile hayatınızdaki bazı ilişkileriniz sorun veya hayal kırıklıkları yaratabilir.

10 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki zorlu etkileşim sizin maceraperest ruhunuzu harekete geçirir. Aman dikkat birden çok ilişkiyi yönetirken kimseye açık vermeyin. Aksi takdirde sonra çok zorlanırsınız. Gerçekçi kimliğinizi hiç bırakmadan her zaman doğrunun yanında olun. Kandırılmalara açıksınız.

10 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

10 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 59" R
Ay
Akrep
28° 01' 10"
Merkür
Koç
15° 59' 13"
Venüs
Koç
25° 36' 01"
Mars
Balık
26° 20' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 18"
Satürn
Balık
16° 10' 45"
Uranüs
Boğa
22° 05' 54"
Neptün
Balık
28° 46' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 34"
Lilith
Başak
22° 51' 06"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>