Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Araştırmacısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Hiç beklemediğin bir insana karşı hislerin olabilir. Bugün bunu keşfetmek seni biraz şaşırtacak. Normalde hiç ilgilenmeyeceğin bir insana karşı bu tür hislerinin olmasını hazmetmek için kendine zaman tanımalısın.

Endişeleriniz var, korkularınız var. Bunlardan korunmak için de göze aldığınız bedeller var. Bu yanda da insanın kişiliğinden isteyeceği şeyler var, isteyemeyeceği şeyler var. Daha fazla talepkar olmayın. Kendinize yapmayın bunu.

Maddi konulardaki gelişmelere objektif yaklaşman gerekecek. Kafandaki gerçeklik ile gerçekte olan şeylerin uyum içinde olması önemli bugün. O yüzden bazı şeyleri abartmamalı ve sadece elde ettiğin bilgiler ile hareket etmelisin, hislerinle değil.

Sağlıklı bir hayat stili sürmek sana zor geliyor olabilir. Ancak bazı şeylerin rutinden geçtiğini bilmen gerekiyor. Bugün kendin için güzel planlar hazırlayabilir ve hem egzersiz hem de diyet konularına özen gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sinirine hakim olman gerekecek. Etrafındaki insanlarla anlaşmak sana zor gelebilir ve sinirlerin kolay yıpranabilir. Olabildiğince sakin kalmalı ve günün bir kısmını tamamen kendine ayırarak sakinleşmelisin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları,ilhamınız ve hayal gücünüz bugün zirvede! Başladığınız her işi mükemmel bir ilhamla birlikte adeta yeniden yaratıyorsunuz. Bu başarılı ruh haliniz sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve cesur adımlar atmaya özen gösterin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anlaşmazlıkların önüne geçerek, olumsuz durumların önüne geçiyorsun. Adaletine ve fikirlerine güvenen kişiler, senden yardım talebinde bulunmak isteyebilirler. Yeni yerleri görme ve kendince keşfetme arzun, internet üzerinden tur araştırmaları yapmana neden olabilir. Sevgilisi olmayan bir Yay burcuysan, yeni tanışacağın kişi, ilerleyen zamanlarda, duygusal bir başlangıca vesile olabilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş edinmek, sosyal olmak gibi kavramlar sizin için önemli olabilir. Kendinizi mutlu hissettiğiniz ortamlarda daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bunu bir motivasyona dönüştürdüğünüzdeyaparken bile keyif alacağınız şartlar oluşturmak sizin için daha kolay olacaktır.

15 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işlerinizi bitirebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için planlar yapabilirsiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Hassas olduğunuz konularda kırılgan olacağınız durumlar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde düşünceleriniz netleşebilir. Kendinize güveniniz gelebilir. Parasal konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlaşılır olmanız ikili ilişkinizde avantajınız olacaktır. Partnerinizin sizden beklentileri oluyor ve bu süreçte ne yapacağınız sizin kontrolünüzde olabiliyor.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşka zaman ayırmak isteyeceksin. Eğer sevdiğin biri varsa onunla daha fazla görüşmek, ona zaman ayırmak çok önemli olabilir senin için. Romantik buluşmalar için ortamı sen hazırlayabilirsin.

15 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızdaki tüm telaşa rağmen muhtemelen kendi hızınızda hareket etmekten mutlusunuzdur. Her şeyi istediğiniz gibi yapabilirsiniz. İçinize sinmeyen konuları mümkün olduğunca başka bir güne erteleyin. Evde oyalanmak ve küçük işleri halletmek için biraz zaman ayırın. Rahatladıktan sonra, gelecekteki heyecan verici projeleri düşünmeye başlayabilirsiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Bugün, değişime hazırsınız. Güç ağırlıklı bir sosyal platform hazırlığı içindesiniz. Kendinize kızmaktan vazgeçmelisiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir süredir pek görüşemediğiniz veya eski samimiyetinizi yakalayamadığınız bir kişiyle ilişkinizi yeniden eski haline döndürme şansı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın. Sevdiğiniz kişilerin kıymetini bilmeyi unutmayın.

15 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiden fazla beklentiniz olmasın. Onun düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı ve ikna etme yeteneğiniz etkisiz olduğundan süre gelen olayları fazla zorlamamalısınız. İş yerinizdeki pozisyonunuzu ya da çevrenizi sorgulamakta aceleci davranmayın. Olumlu davranışlarınızdan ötürü ödüllendirileceksiniz. Borçlarınızın bir kısmını ödediniz, parasal açıdan rahat bir dönem. Rahatsızlığınız iyice artmadan doktora gitmeniz gerekiyor

15 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>