Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Özgürlüğe Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Aldığınız ve alacak olduğunuz önlemlerin her açıdan belirleyici olabileceği unutmamanız gerekiyor. Harekete geçmek için doğru zamanı beklemelisiniz.

Hata yapmaktan kaçınmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Dengeleri gereğinden fazla zorlamadığınız sürece genel olarak sorun yaşamayacaksınız.

Finansal durumunuzla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Yolunda gitmeyen her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı rahatsızlıkların ya da sorunların genetik olarak size aktarıldığını düşünebilirsiniz. Bunu bir panik sebebine dönüştürmeden, doktor kontrolünde ilerlemeniz ve gereken önlemleri almanız önemli olacaktır. Net olmayan ve aceleye getirilen her şeyin size hastalıklardan daha çok zararı olacağını unutmayın.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ifade etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Duygularınızı açıkça dile getirmekten çekinmeyin ve karşı tarafın anlamasını sağlayacak şekilde iletişim kurmaya özen gösterin. Kendinize olan güveniniz artacak ve hedeflerinize daha da kararlı bir şekilde ilerleyeceksiniz. Ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz ancak sakin ve pozitif bir tutumla üstesinden gelebilirsiniz. Bugün, kendinize zaman ayırarak ruh halinizi dengeleyebilirsiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini yorgun hissedebilirsin. Hasta olmamak için vitaminlerini düzenli almaya özen göstereceksin. Sağlığına önem veriyorsun. Daha önce izlemeye fırsatın olmayan dizileri izleyebilirsin. Hayatta kimsenin dayatmasına gelebilecek bir yapın yok. Özgürlüğüne düşkünsün.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış konuları açığa çıkarabilir. Duygusal ve sosyal alanlarda önemli kararlar alabilirsiniz. Cesur olun, hislerinizin bilincinde adımlar atın ve yeni bir bakış açısı edinmeye hazır olun.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde ortaklı konularda karar vermek isteyebilirsiniz. Finansal konularda yeniden hareketlenmeler olabilir. Kriz yaratan konulara karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde beklemediğiniz değişiklikler yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda sıkıntılar olabilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konularında mutluluğu yakalayacağınız bir süreçtesiniz. İkili ilişkilerin hayatınızda önem kazanacağı bir süreç içerisindesiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün açık havada vakit geçirmek kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Temiz hava, bol güneş ve toprağın etkisi ile kendini daha sakin ve keyifli hissedebilirsin. Zihnini boşaltmak bugün önceliğin olmalı.

15 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, dikkat dağınıklığı bazen sorun yaratsa da meşgul olmayı seviyorsun. Gerçekte duygusal tatmin, bugün kendinizi üretken bir şeye adamaktan gelir. Ev hayatınızı iyileştirmek için aktif olarak çalışabilirsiniz. Ev içi veya kişisel sorumluluklarla ilgilenmek tatmin edici olabilir. Ayrıca sevdiklerinizle olan bağlarınızı güçlendirmek her alanda size yardımcı olabilir. Uzun süredir devam eden sorunlara yanıt bulma konusunda oldukça kararlı olabilirsiniz ve artık gün, gerilimi azaltmak için iyi çıkış noktaları bulmanıza yardımcı olabilir. Gözlemleme ve yansıtma ihtiyacınız her zamankinden daha güçlü.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü korumak adına verdiğiniz savaşlardan daima, siz galip çıkıyorsunuz. Bugün, içten davranışlarınızın size sağlayacağı motivasyon sayesinde, başlattığınız her türlü çalışmayı istediğiniz koşullara getireceksiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir ayrıca sağlık, çalışma hayatı, evcil hayvanlarınızla ilgili beklenmedik olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişinin sorunlarını, başka insanlarla paylaşmayın. Anlattıklarınız ileriki günlerde sevgilinize karşı koz olarak kullanılabilir. İş yerinizde fazla uğraşmadan çalışmaya gayret ediniz. Enerjinizi harcayacağınız yarım kalmış bir projenizde ya da uzun zamandır askıda duran başka işlerinizde harcayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz para bugünlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Tuzu kesince neden kilolu olduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 29' 50" R
Ay
Başak
11° 56' 23"
Merkür
Boğa
01° 30' 33"
Venüs
Boğa
21° 27' 07"
Mars
Koç
12° 27' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 48"
Satürn
Balık
17° 52' 43"
Uranüs
Boğa
23° 18' 29"
Neptün
Balık
29° 21' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 09"
Lilith
Başak
25° 10' 48"
True Node
Koç
14° 53' 32"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>