Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz daha çok görüşmek istiyorsunuz ama onun koşulları buna uygun değil. Koşullarını zorlamasına rağmen, size ayak uydurabilmesi zor görünüyor. Yapacağınız telefon görüşmesinde hoşunuza gidecek sözler söyleyebilir.

İş arkadaşlarınızla uyumunuz tam. Tek probleminiz işi sizin daha çok ciddiye almanız. Bazıarkadaşlarınızın ara sıra tempoyu düşürmeleri sizin yükünüzü arttırıyor.

Gelirinizin giderek azaldığını düşünüyorsunuz ve bunu değiştirmek için çareler arıyorsunuz. Şimdilik tek çareniz harcamalarınızı azaltmak. Ufukta yeni birya da ek gelir gözükmüyor.

Yeni çevre ve bilgiler kazandıracak kişiler hayatınıza girebilir. Kapılarınızı açık tutmanız uzun vadede yararınıza olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki en huzurlu döneminizi yaşıyorsunuz. Aile içinde yaşanan ufak tefek sorunlar sona erdi. Dostlarınız çevrenizde adeta bir çember oluşturdular, size destek olmak için yarıştılar. Önümüzdeki günler için kısa bir yolculuk önerisi alabilirsiniz. Bu yolculuğu gerçekleştirirseniz işiniz için de birtakım avantajlar sağlayabilirsiniz.

16 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 02:35 Ay-Jüpiter görünümü gerek özel gerekhayatındaki ilişkilerimizde nezaket ve uzlaşmayı önemseriz. Bize nasıl yaklaşıldığına bakarız. Anlaşmak adına gerekli adımları atarız. Tartışmak yerine konuşmayı tercih ederiz. Saat 05:34 Ay-Satürn karşıtlığı, hayatın olgunlaşma yönündeki dersinin ilişki ve kişisel anlamdaki geleceğinizle ilgili konulardaki etkisini vurguluyor. Sizin öncelikle ne istediğinizi, ne hedeflediğinizi, amacınızın ne olduğunu bilmeniz ve buna göre kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Şu sıralarda hem kendinizle hem hayatla, hem ilişkinizle ilgili konularda test ediliyorsunuz. Akışta kalın ancak gerçekçi olun. Saat 13:58-17 Kasım saat 03:57 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Yanlış anlamaya, anlaşılmaya açık olduğumuzu bilerek konuşmakta, dinlemekte yarar var. Kendinizi yönlendirmekte, hedef belirlemekte, karar vermekte zorlanabiliriz. Aslında bu zorlanmalar, bizi yanlışlardan koruyucu olabilir. Düşünmeden etmeden hiçbir konuda karar almamak gerekir. Benim tavsiyem, partnerinizle,yaptığınız kişilerle veya  görüştüğünüz insanlarla aranızda, kafanızı karıştıran bir mesele söz konusu olursa, biraz müsaade isteyin ve durumu bir gözden geçirin. Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

16 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşyerinizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız.

16 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde,çevreniz ya da yakınlarınızla gireceğiniz bazı diyaloglar ufkunuzu açabilir. Kritik konuları görmezden gelmemelisiniz. Aksi halde tarih tekerrür edebilir.Günün Atmosferi:Saat 14.00 sonrasında, ilerlemek zorlaşabilir. Kararsızlıklar, yorgunluk, belirsizlikler veya aksilikler söz konusu olabilir. Önemli görüşmeleri öğle saatlerine almalı. Zira, sabah saatlerinde de karşıtlıklar, maddi konularda veya ilişkilerde sorunlar, engellenmeler veya gecikmelere neden olabilecek olaylar yaşanabilir. Öğle saatleri sonrasında (114.00'ı aşmamak kaydıyla) ise, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, yenilikler veya farklı hoşluklar yaşanabilir. Farklı toplantılar, konuşmalar ya da randevular söz konusu olabilir.

16 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Bugün ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Duygusal konularda özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konulara özen gösterin. İlişkilerinizde ve işlerinizde olgunlaşacağınız olaylar yaşayabilirsiniz.

16 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

16 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

16 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişimsel işlerinizde enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Hızlı akan ve işlerinizi çabuk toparlayacağınız bir gün olabilir. Özel hayatınızda duygusal iniş çıkışlara dikkat etmelisiniz.

15 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa odaklanma sıkıntısı çekebilir, yüzeysel davranmakla suçlanabilirsiniz. Dolayısıyla gerek ortaklıklarınız, gerekse özel ilişkinizle ilgili bir gerginlik yaşayabilirsiniz.Derin muhabbetler yapmak için uygun değildir. Gün içinde birden fazla kişiyle randevulaşabilirsiniz. Mars/Jüpiter olumlu açısı sayesinde arkadaş ortamlarınızda sahip olduğunuz fırsatlarıağınıza dahil edip başarı sağlamanız mümkün hale gelebilir. İletişim, birilerini diğerlerine tanıştırma ve bundan yarar sağlama gününüzün teması olacaktır.

16 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

16 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>