Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İşleri Hızlı İlerletmek İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 50%

Romantik ilişkilerinizin belirsizlik içinde olması muhtemel. Sevgilinizin yalnızca sizin için yaratıldığını hissedebilirsiniz, ama ruh eşlerinizin bile kusurları vardır (kusurlar sevimli olabilir)! Yaratıcı enerjileriniz şu anda çok yüksek, sanatsal projelerinizin bu enerjilerle daha da kalitesi artıracak ve insanları etkileyecek oldukça etkileyeccek. Başarı sizinle!

Alışkanlıklarınızın ve davranışlarınızın dökümünü yapmanız önemlidir. Geliştirmiş olduğunuz belirli yollara bakın ve sizin için çalışanlar ve çalışmayanlar için notlar alın. Muhtemelen, bu rutinden kurtulmak için güçlü bir dürtü hissedeceksiniz ve kendinize yeni fırsatlar yaratmak için yeni yollar bulabilirsiniz. Bir çok açıdan boşa kürek çektiğinizin farkında bile olmayabilirsiniz. Hiç bir yere çıkmayan yollarda enerjinizi tüketmeye devam etmeyin.

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Enerjinin aniden bambaşka bir yöne çekildiğini fark edeceksin. Bir yola girmişsin ve bazen bu yolla ilgili çokça inatçı davranabiliyorsun. Bugün ise kendini yeni bakış açılarına açman gerekiyor. Bir ilişkinin üzerinden ya da başka zorlu bir durumun değerlendirmek üzere üzerinden geçmek isteyebilirsin. Eğer eski alışkanlıklarını bırakırsan, taze çözümler sana daha hoş gelecektir.Parlak bir güne merhaba diyeceksin. Son birkaç günün gerginliğinden sonra büyük bir rahatlama hissedeceksin. Yakın bir arkadaşına varolan sıkıntılarını açabilir; içini boşaltabilirsin. Yine de bütünüyle kendini salmamaya dikkat et. Yoksa o yataktan bir daha kalkacak gücü bulamazsın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini tez canlı hissediyor olabilirsin ve dışarı çıkıp görünür olmak konusunda epey arzulusun; fakat görev ve sorumlulukların seni engelliyor. Önemsediğin birisi senden bir iyilik yapmanı isteyebilir -her ne kadar yardım etmek istemesen de edeceksin. Öfkeni yansıtma, sadece işi hallet ve kişinin teşekkürlerini kabul et. Akşam ise, yıldızların altında uzun bir yürüyüşe çık.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayal etmek için iyi bir gün. Başarılı veya müreffeh olmak için mutlaka pratik olmanız gerekmez. Hayal gücünü kullan. Yaratıcı ruhunuzun sizi bir sonraki adıma götürmesine izin verin.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Yay burcuysan evlilik fikri konusunda aceleci davranmak istemiyorsun. Ailen ile yaşadığın sorunların tek tek çözüme kavuşuyor. Kafandaki kara bulutlar dağılıyor. İşine bugün kendini daha verimli hissedebilirsin. İşlerini hızlı bitirip evine erken dönmek istiyorsun. İşleri hızlı ilerletmen hataları arttırabilir. Patronun ile tartışmak istemezsin değil mi ?

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yeni koşullar ve yeni düzenlemeler söz konusu olabilir. Kendinize orijinal çözümler üretebilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi yeniden gözden geçirmeyi deneyin

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait işler daha çok tamamlanması gereken konular ağır basıyor. Evle daha çok ilgilenmeniz gerekiyor.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusundaki bu hevesli halde olabileceksiniz. Dengelerinizin sarsılması aslında belirgin iyiliğiniz için olabilir hatırlayın. Aşk hayacanı için uygun bir gün.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileye ilişkin konular gündeme gelirken evinizde ve ailenizle daha çok vakit geçirebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmalısınız. Geçmiş konuları, anıları takıntı haline getirmemeye çalışmalısınız.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkinizle ilgili meselelere fazla kafa yormak istemiyor olabilirsiniz. Partnerinizden biraz izin isteyip yalnız zaman geçirmeniz en doğrusu.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Balık burcundaki seyahatine devam ediyor. Ev ve aile hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir.Ay ile Venüs arasındaki sert etkileşim aile içinde gerginliklere sebep olabilir. Ailenizin kadın üyeleriyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim ve dürüstlük her ilişkinin anahtarıdır. Sorunu maskelemeyi bırakın ve eşinizle konuşun. Doğası gereği çok çalışkan ve stratejiksiniz. Tek kusurunuz mükemmeliyetçi olmanızdır, bu yüzden bugün projelerinizin son teslim tarihlerine geç kalabilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Ailenizden uzaklaşma isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye başladınız. Aktivitelerinizin sınırlarını yeniden belirlemelisiniz. Algılama yeteneğinizin güçlü olduğu bir gün.

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 33" R
Ay
Koç
05° 47' 39"
Merkür
Koç
19° 37' 19"
Venüs
Boğa
07° 07' 01"
Mars
Koç
03° 32' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 09"
Satürn
Balık
16° 59' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 08"
Lilith
Başak
23° 53' 18"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>