Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeniden başlayacaksın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2019, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün duygusal olmanın aksine bazı şeylerin biraz daha akıl odaklı olduğunu fark edebilirsiniz. Bugün insanları ikna etmeye çalışıyorsanız, argümanınızı desteklemek için elinizde sağlam veriler olduğundan emin olun. Diğer insanlarda sizin gibi doğal bir sezgisel güç yok. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda, istediğiniz kişiyle aranızda bir şeylerin başlaması için bugün ilk hamleyi yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Havada büyük bir gerginlik ve belki de bir parça sinir bozukluğu olabilir. Büyük kuvvetler, aniden karışıklık yaratıp yaşantınızda ilerliyor. Uzun süredir belli bir yolda olan insanlar artık bazı şeylerin bedelini ödemek zorunda. Kendinizi fiziksel ve zihinsel olarak buna ne kadar iyi hazırladınız? Ruhunuzun gücü şimdi rüzgarlara karşı test ediliyor.

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Son günlerde kendin gibi hissetmiyorsan, içsel bir güç dalgası seni yukarı itecek ve tekrar güçlü ve sağlıklı hissedeceksin. Bitmemiş işlerine bakıp onları bitirmeye karar verebilirsin. Gün sonunda, birçoğunu tamamlamış olacaksındır. Yine de kendin için de vakit ayırmayı unutma. Taze enerjinin keyfini biraz da kendin için çıkar.Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genelde entelektüel açıdan meraklı olmaya meyillisiniz, her zaman daha fazla bilgi edinmeye çalıştığınız birçok ilgi alanınız var. Ancak bugün, araştırmak için can attığınız bir konuda, kitaplarda makalelerde, internette hiçbir şey bulamayacak, ne kadar kütüphane ya da veritabanı araştırırsanız araştırın istediğiniz bilgilere erişemeyeceksiniz. Bunun için kendinizi sıkmayın. Böyle yaparak sadece kendinizi sinirlendirmeyi başarırsınız. Bunun yerine eski bir komedi dizisini tekrar izleyin. En azından biraz gülersiniz!

16 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Sabah Ay'ın Venüs ile kurduğu karşıtlık nedeniyle beklediğiniz paraların elinize ulaşmaması gergin hissetmenize neden olabilir. Ay ve Satürn kavuşumu gün içinde maddi sorunlarınızı aşacağınızı gösterse de yarın oluşacak Ay tutulması maddi değeri olan her şeyinize dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor.

16 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniden başlayacaksın!Bugün toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Yakın bir zamanda eğitimine ara vermiş bir Yay burcuysan, yeniden başlamanın yollarını arayabilirsin. Kafanın karışık olduğu bugünlerde kimsenin sana karışmasını istemeyecek hatta mecbur olmasan kimseyle konuşmayacaksın. Yaşadığın gerginlikler de seni hassas hale getirmiş olabilir. Bugün olayların üstüne gitmek yerine kendini işine vermen daha yerinde olacak. Evli bir Yay burcuysan, eşin ve ailen arasında denge kurmakla uğraşabilirsin. Ev hayatında ve yaşam alanında yaşanabilecek aksaklıklara, tamir ve tadilat işlerine hazırlıklı olmalısın.

16 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kırgınlık yaşadığınız arkadaşlarınız ya da kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Hayatınızda yepyeni bir döneme doğru ilerliyorsunuz. Pratik ve planlı olun.

16 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Finansal durumunuza daha fazla bakmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eve ait harcamalarınıza dikkat etmek ve bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. İkili ilişkilerinize daha korumacı yaklaşabilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eleştirilere dayanmanız ve insanları idare etmek zorunda kalmanız gereken bir gün olabilir. Herkes sizinle ilgili fikirlerini dışarıya açık edebilir.

16 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ailenizle, eşiniz, çocuklarınız, anne, baba veya kardeşinizle aranızda sizi aniden sinirlendirecek bir durum yaşanabilir. Ama bu tartışmanın ortasında kalıp kendinizi çok yıpratmanız da size iyi gelmeyecek.

16 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, size hiç yakışmayan asık ve somurtkan bir suratla dolaşmaktan şiddetle kaçının. Karşınızdaki insanın hevesini kırmadan ve neşesini kaçırmadan yapacağınız eleştiriler çok fayda sağlar. Aksi takdirde bu insanın sizden zamanla uzaklaşmasına neden olursunuz. Bu da uzun vadede sizi zor duruma düşürür. Aile içi paylaşımların can sıkıcı detaylarıyla uğraşabilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

16 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi konularda ne istediğinize karar vereceksiniz. Kaynak kıtlığınızı dönüştürmek için adımlar atacak, günü çalışarak geçireceksiniz. Spekülatif haberler kulağınıza çalınabilir. Her duyduğunuza inanmamalısınız. İnansanız bile aldığınız duyumlara göre hareket etmeden önce bir kere daha düşünmelisiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugünlerde kazançların istikrarlı ama yeteri kadar olmayabilir, çok çalışıyor olman veortamındaki başarıların maalesef gelirlerine yansımayabilir. Çalışma arkadaşlarınla aranda romantik ilişkiler gelişebilir veyahayatından gelişen ilişkiler yaşamını kolaylaştırabilir.

16 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 12' 31" R
Ay
Koç
05° 17' 05"
Merkür
Koç
19° 35' 50"
Venüs
Boğa
07° 04' 27"
Mars
Koç
03° 31' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 40"
Satürn
Balık
16° 59' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 49"
Neptün
Balık
29° 03' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 01"
Lilith
Başak
23° 53' 05"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>