Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kontrollüsün Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Mevcut ilişkinin ilerleyişini değiştirmek için farklı girişimlerin olabilir. İlişkini derinleştirmek için farklı aktiviteler planlamak, başarılı olmanı sağlayacak. Partnerinle paylaştıkların arttıkça aranızdaki bağ güçlenecek.

Sabah yaşayacağınız hareketlilik uzun zamandır belirsiz olan bir durumun açığa çıkmasına neden olabilir. Bir küçük değişiklik haberi alabilirsiniz. Bu haber sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek.

Maddi konularda başkalarına bağlı kalmamaya özen göstermelisin. Para anlamında özgür olmak diğer özgürlükleri de beraberinde getirecek. Önüne çıkacak fırsatları değerlendirmekten kaçınmamalısın.

Yaptığın işlere daha iyi odaklanmak için iyice dinlendiğinden emin olmalısın. Uykunu iyice alarak güne zinde ve hareketli bir başlangıç yapmak mümkün olacak. Ve gün boyunca üretken olduğunu hissedeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkaları tarafından yönlendirilmemeye dikkat etmelisin Kararları kendin vermeye çalışmak ve bunda ısrarcı olmak senin için önemli olacak. Bazı sözlrei sen söylemişsin gibi gösterilebilir, buna dikkatli olmalısın.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün başka bir kişi tarafından manipüle edilmeye karşı dikkatli olun. Bazı kişilerin belirli bir şekilde hareket etmenizi istediğini ya da olaylara yön vermek için sizi kullanmaya başladığını fark edeceksiniz. Bu tuzağa düşmeyin. Kendiniz olun ve kendiniz için düşünün. Zihniniz şimdi hassas ve savunmasız. Gözlerinizi ve kulaklarınızı filtre olarak kullanın ve insanların düşünce yığınlarını üzerinize boşaltmasına izin vermeyin.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyduğun şeylere karşı aşırı hassas davranman, çevrendeki insanlar tarafından anlamsız karşılanabilir. Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için diyaloglarını kısa tutman yararlı olacak. Gelirlerinin artışıyla girişimlerini hızlandırırken aceleci davranmamalısın. Maddi gelirlerin senin hiç olmadığı kadar önemli olacak.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınızın hayatını ilgilendiren konularda onlara söz hakkı tanımalısınız. Yaşça büyük olmanız çocuklarınızın söyleyeceklerini önemsiz hale getirmiyor. Aranızdaki dengeyi korumak hatta iyileştirmek için onlarla sohbet edebilmenin ve ortak paydada buluşmanın yollarını aramalısınız.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok size keyif veren uğraşlara yönelmeniz mümkün. Para harcama eğilimindesiniz. Özellikle abur cuburda aşırıya kaçmamaya dikkat edin. İlişkinizde kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz, bu nedenle aşkta dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Maddi birikimlerinizi daha dengeli şekilde kullanmaya bakın. Bazı gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden beklenmeyen duygusal tepkimeleri gösterebilirsiniz. Dünya’da olan olaylara karşı hassas olabilir, insanlarla tartışma içerisine girebilirsiniz.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şey hakkında ciddi olmak zorundaymışsın gibi hissetme. Organizasyon ve planlama yararlıdır fakat bazen ihtiyacın olan şey kaos ve spontanlık olur. Düzen kaostan doğar ve her şeyden önce bu düzen kaostan önceki düzenden çok da gelişmiş olur. Bırak her şey yıkılsın; böylece yeniden inşa edebilirsin; hem de daha ilerlemeci bir düşünce ve tavırla.

17 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayla ilgili iyi haberler bugün evinizde biraz heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam durumunuzu düzeltmek için bazı yatırımlar yapmak olabilir. Taşınmayı veya yeni bir ev satın almayı bile düşünebilirsiniz. Beklenmedik parayı nasıl harcayacağınıza dair bir sürü fikir üretebilirsiniz, ancak çok fazla çılgına dönmeyin. O paranın bir kısmını kötü günlere saklamak isteyebilirsiniz.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızı şaşırtmak istemiyorsanız, aşırıya kaçan hareketlerinize disiplin getirmelisiniz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili önemli fırsatlar gündemde.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün finans, ortağın parası, okültizm, sağlık konuları gündeminize gelebilir. Sosyal çevre ve ilişkinizden dolayı ise harcamalarınız artabilir. Aile ve evinizle ilgili ise hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir. Akşam saatlerinde finansal açıdan dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürprizlerle dolu bugünde sevdiğiniz insana karşı duygularınızın ne kadar derin olduğunu göstermelisiniz. Belki vaktinizin daralmasına neden olabilir, ama bu sevgi gösterinizi hiçbir zaman unutmayacak. İş yaşamınızdaki tokgözlülüğünüz, başka konularda doyumsuzluğa dönüşmeye başladı. Mesleğinizdeki olumluluklar, olumsuzluklardan ağır basarken çok daha doyumlu olabilirsiniz. Para akışını başkasına emanet etmeyin. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>