Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli alttan alan kişiliğiniz nedeniyle ilişkiniz sorunsuz yürüdü. Sizin istekleriniz ön plana çıkmaya başladığından beri her gün küçük bir huzursuzluk yaşar oldunuz. Sizin değil, onun değişmesi gerekiyor.

İşinizi giderek daha çok seviyorsunuz. Başlangıçta gözünüz hep dışarıdaydı, buradan başka bir yere nasıl geçebilirim diye düşünüyordunuz. Şimdi bir yere kıpırdamaya niyetiniz yok.

Ne kadar çok paranız olursa o kadar harcıyorsunuz. Aileniz hesabınızı bilmediğiniz için sizi eleştiriyor ama destek olmaktan da vazgeçmiyor. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Bir arkadaşınızın etkisi altında kalarak başka bir arkadaşınızdan uzaklaşmaya başladınız. Uzaklaştığınız kişi hala sizi en yakın dostu olarak görüyor. Ona karşı objektif olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekleşmesini çok istediğiniz bir hayaliniz var. Ne yazık ki gerçekleşmesi sadece size bağlı değil. Bu nedenle de sizin istemeniz yeterli olmuyor. Hayalinizin gerçekleşmesi için uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Bugünlerde uğraştığınız bir hobiniz artık sizi yormaya başladı. Hem bedenen, hem de ekonomik anlamda sürdürmeniz biraz zor gibi gözüküyor.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 17 Kasım saat:04:33-1 Aralık saat:14:12 tarihleri arasında burcunuzda gerileyecek Merkür: Eğitim, iş, evlilik, özel hayat, mesleki konularda düşünülen yenilik anlamındaki girişimler, haberleşme ve seyahat yoluyla yapılmak istenen ticari ve özel görüşmeler, yanlış anlaşılmalar, iletişimde abartı, maceralar, hayalcilik, risk altına girme, sınırları zorlama arzusu, hedef belirleme, çocuklarla alakalı konular, sağlıkla alakalı konularda etkilidir. Tüm burçlar için genel not: Yorumunuzda söz edilen konularda, ani karar vermemeli, daha önce verilmiş kararları tekrar gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Diyelim ki, çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Gönül dolusu sevgilerimle,

17 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişilerarası ilişkilerinde dengeye ihtiyacın olabilir. Adil davranmak için arkadaşlarına zaman ayırıyorsun. Özellikle sana ihtiyacı olan bir dostuna yardımda bulunacaksın. Eğer bir işin peşinde isen gerçekçi taleplerde bulunman gerekir. Daha fazla bütçe talep etmek ya da maaş beklentini çok yüksek tutman iyi bir işi kaçırmana neden olabilir. Bu konuda daha mütevazı davranabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilini bazı aile bireyleriyle tanıştırmak isteyeceksin. Bazı düşüncelerin köklü bir değişikliğe gidecek. Abartılı heyecanlar yaşaman yerine daha dikkatli ve titiz bir çalışma prensibi edinmen gerekir. Gördüğün bazı eksiklikleri kişisel algılamamanda fayda var.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanılgılara ve unutkanlıklara açık bir gün. Fikir ayrılığı yaşadığınız insanlar sizi bazı gerçek dışı söylemlerle yanına çekmek isteyebilirler. Kandırılmalara karşı bu anlamda dikkatli olmalısınız.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çekici insanlarsınız. Aşk hayatınızda yeni bir ilişki içine girmek sizleri asla korkutmamalı.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle ilgili gelişmeler olabilir. Gün boyu anılar sizi meşgul ederken, başkalarının duygularının etkisinde kalabilirsiniz. Uzun vadeli planlar yapmak yerine, hedeflerinizi gözden geçirin.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizin arttığı bir dönemde bulunuyorsunuz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, fırsatları değerlendirmek için büyük istek duyacaksınız. Yeni atılımlarda bulunabilir, kendinizle fazla ilgilenebilirsiniz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

17 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>