Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yalnızlık ve Sessizliği Tercih Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 50%

Bu gün biraz kafanız karışabilir. Birtakım romantik arayışlar ve yaratıcı projelerle ilerlemek istediğinde olabilirsiniz, ancak bir şey sizi engelliyor gibi görünüyor. Emniyet freni ile sürüş yapıyor gibi hissedebilirsiniz. Hiç bir şekilde kaçamadığınız kötümser düşüncelerin etrafınızda dönüp durduğu negatif enerjiye kapılmamaya çalışın.

Bir süredir çılgın bir bilim insanı gibi davranıyorsunuz. Bazen minik patlamalarla sonuçlanan büyük deneyler yapma zorunluluğu hissediyorsunuz. Bugün kendinize işe öylesine kaptıracaksınız ki hiçkimseye ve hiçbirşeye ne tahammülünüz ne de vaktiniz olacak. Özel laboratuvarınızın kapısını çalanın ya da bensen ocağıyla deney tüplerininizin arasında dikilenin vay haline!

Hayattan ne istediğinizi dair açık bir görüşünüz var, bu konuda şanslısınız. Birçok insan ne yapacağını tam olarak bilmez durumda. Ancak sahip olduğunuz bu ayrıcalıklı avantaj yüzünden, deyim yerindeyse "mutluluğunuzu yaşamak" sizin için zor olabilir. Çok fazla insan, bir çoğu iyi niyetli, fikirlerini size empoze etmeye çalışıyor. Bunlardan etkilenmemek gerçekten zor. Teslim olmayın. Sizin için en iyi olanı ancak siz bilebilirsiniz.

Yeni bilgileri hemen özümseyebilecek bir moddasın. Gazetede, hayal gücünü hareketlendiren ve tutkularını coşturan bir şey görebilirsin. Hayata daha farklı bakmanı sağlayacak bir şey okuyabilirsin. Veya birisinden, içindeki kuvvetli hisleri tetikleyecek haberler alabilirsin. O halde günün sana sunacaklarına kendini açık tut.Son zamanlarda inanılmaz sabit fikirlisiniz, herkesle her konuda tartışıp duruyorsunuz! Ha deyince patlıyor, sözünüzün kesilmesine tahammül edemiyor, başkalarının söylediklerini dinlemiyorsunuz. Size neler oldu böyle? İfade özgürlüğünü engelleyen her şeyin karşısında olduğunu söyleyen siz değil misiniz? Aslında kendinize karşı savaşa girmiş olmayasınız? Dönüp biraz iç dünyanıza bakmanın zamanı geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parlak bir güne merhaba diyeceksin. Son birkaç günün gerginliğinden sonra büyük bir rahatlama hissedeceksin. Yakın bir arkadaşına varolan sıkıntılarını açabilir; içini boşaltabilirsin. Yine de bütünüyle kendini salmamaya dikkat et. Yoksa o yataktan bir daha kalkacak gücü bulamazsın!

17 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir durumu daha az dramatik hale getirmek için alışılmadık bir hediyeniz var. Bugün, küresel veya kişisel her türlü krize tanık olacaksınız. İnsanları rahatlatacak ve panik yapmadan veya abartmadan durumu objektif olarak özetleyebilecek kişi siz olacaksınız.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün fikirlerini kendine saklamak isteyebilirsin. İletişim konusunda kendini ifade etmekte güçlük çekiyorsun. Arkadaşların her zamankinden daha sessiz kalmana şaşırıyor. Yakın bir dostunun desteğini beklerken ondan beklediğin ilgiyi görememek seni hayal kırıklığına uğratıyor. Evde yalnız kalıp müzik dinleyip spor yapıyorsun. Bugünü kendine ayırabilirsin.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ya da iletişim alanında meşgul olduğunuz konularda önemli bir gelişme yakalayabilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Bugün kendinizi geliştirme noktasında yeni bir eğitime odaklanmayı seçebilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eve yönelik işler bazı sıkışıklara yol açabilir. Dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde hayatın güzel yönlerine çok daha açıksınız.

17 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bilhassa işinizde iyimserliğiniz sizi güzel noktalara taşıyabilir. Kişisel istek ve sorumluluklarınıza da özen göstermeye dikkat edin.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınıza bu aralar ekstra özen göstermeniz gerekiyor. Mevsim geçişlerinde daha hassas olduğunuzun farkına varmalısınız.

17 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde evde zaman geçirmekten keyif alırsınız. Evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Koç burcuna girişi ile romantik bir ruh haline girersiniz. Akşam saatlerini sevdiklerinize ve hobilerinize ayırmak iyi gelecektir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar Yaylar bugün flört etmek için güzel bir gün. Yeni insanlarla tanışmaktan kaçmayın. Bugün biraz daha erken yatın ve kendinizi çok fazla radyasyona maruz bırakmayın. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu tüm besinleri ve vitaminleri aldığından emin olun.

17 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Mantığınıza güvenseniz bile, bazı değişik olaylar, sizin tarzınızın dışında bir söyleşi gerektirebilir. Müthiş dengenizi ve kendinizi sınayabileceğinizi unutmamalısınız.

17 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 43' 16" R
Ay
Balık
12° 55' 53"
Merkür
Koç
18° 34' 55"
Venüs
Boğa
05° 11' 01"
Mars
Koç
02° 20' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 05"
Satürn
Balık
16° 52' 07"
Uranüs
Boğa
22° 32' 31"
Neptün
Balık
29° 00' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 56"
Lilith
Başak
23° 42' 52"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>