Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Eski İlişkiler Gündeme Gelebilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 90%

Bazen doğrudan ve dürüstçe iletişim kurmayı unutup bir hilekar oluyorsunuz. Abartmayı, dramatik olmayı ve açıkça zor zamanlar geçirmeyi seviyorsunuz. Bugün insanlar ile iletişimlerinizde pratik ve anlaşılır olma vakti çünkü etrafınızdaki insanlar tahmin edemeyeceğiniz ruh hali değişimlerinden geçiyor olabilir. Renkli kelimeleri ve mizahı daha sonraya saklayın ve bugün insanlara karşı ciddi olun.

Bugün ebeveynlerinizi ziyaret etmeniz için mükemmel bir gün olabilir. Günün teması, sizi yakın ilişkilerinize bağlayan bağları keşfetmek olabilir. Ebeveynlerinize duygusal veya coğrafi olarak yakın değilseniz, yine de onlarla konuşmaya değer. Onlarla daha iyi iletişim kurmayı deneyin. Ve onlara yaptıkları her şey için daha fazla saygı göstermeye çalışın.

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Duygularının uzun bir tatile ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun. Bugün, sadece tek bir şey yapmak istiyosun...şapşallık olabilir mi? Çevrendeki herkese esprilerle takılabilirsin! Yaşamın sunduğu bütün neşeyi benimsemek için harika bir gün. Gerisi ise zaten boş!Bugün bir akıl hocasından yardım almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Belki de bu, sizinle arkadaşlık bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden emin olmadan harekete geçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

19 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve özel hayatınız öne çıkıyor. Davalar, başvurular ve ortaklıklarla ilgili düzenlemeler gündeminizde olabilir. Geçmiş bir ilişki, mevcut ilişkinizde geçmişten gelen bir konu gündeme gelebilir. Partnerden değişken tavırlar görebilirsiniz. İlişkilerde şartlara göre hareket etme zamanındasınız.

19 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyüklerine saygı konusunda daha çok dikkatli olabilirsin. Onların sana söylediklerini dinliyor ve sorunlarına karşı kayıtsız kalmıyorsun. Bu yaptıkların seni vicdani olarak rahatlatıyor. İlişkisi yeni biten bir Yay burcuysan, karşı taraftan bir adım bekliyorsun. Sürekli olarak kafan bu konuya takılıp kalıyor. Bu durum işine olan konsantrasyonunu olumsuz etkileyebilir.

19 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşmelerde fikirlerinizi kabul ettirme noktasında ısrarcı davranarak karşınızdaki kişinin tepkisini üzerinize çekebilirsiniz. Sakin ve yapıcı konuşmak sizin için daha iyi olacaktır. Belki bazı olayları fazla hafife aldığınız düşünülebilir. Bu yüzden karşınızdaki insanlar sizi onlarla dalga geçtiğinizi değerlendirerek sizin fikirlerinizi ciddiye almayabilirler. Bugün lütfen daha ciddi olun.

19 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hayallere kapılabileceğiniz zamanlar var. Öğlen saatlerinde ilgilendiğiniz konularda kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda olaylara karşı içgüdüsel tepkiler verebilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var.

19 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkileri, uzaktan gelen akrabalar bugün genel konunuz olabilir. Sevdiklerinizle bir arada bulunmak için yollar aşmanız gerekse de bunu yapmak isteyebilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yeteneklerinizi ve isteklerinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerinizde güveninizin ve sevginizin arttığı,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirip, finansal anlamda artıya geçebileceğiniz bir süreç sözkonusu iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinliklerde yer alabilir, seyahatler yapabilir, arkadaş çevrenizle görüşebilir ve özel yaşamınızda etkili paylaşımlarda bulunarak, birlikte eğlenceli ve kalabalık ortamlarda yer alabilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha pozitif düşünmeye başlayabilmek için yardıma ihtiyacınız olmalı. Güzel düşüncelere odaklanmak konusunda zorluk çekiyorsunuz. Sevdiklerinizle bu konu hakkında konuşmak için biraz zaman ayırmalısınız.

19 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati ikili ilişkilerinizi ön plana taşıyor. Partnerinizle veortaklarınızla ilişkileriniz ön planda olacaktır.Eski ilişkilerinizle iletişime geçebilirsiniz. İkili ilişkilerdeki problemleri çözmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aileniz hakkında bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Finansal durumunuz bugün istikrarlı ve iyi durumda ilerliyor. İşinizi bırakmak istiyorsanız, iyice düşündüğünüzden emin olun.

19 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygusal enerjiniz çok yüksek Oldukça inatçı davranışlar içindesiniz ve kafanızdaki konuları yaşama geçirme konusunda ısrarcı yaklaşıyorsunuz. Mesleki alanınızda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz fakat bazı tereddütler içinde olmanız, olayın akışını geciktirebilir. Çevrenizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

19 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 15' 08" R
Ay
Aslan
26° 34' 20"
Merkür
Koç
29° 52' 31"
Venüs
Boğa
19° 51' 47"
Mars
Koç
11° 28' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 31"
Satürn
Balık
17° 47' 22"
Uranüs
Boğa
23° 13' 59"
Neptün
Balık
29° 19' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 13"
Lilith
Başak
25° 02' 12"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>