Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Seyahat Planları Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 20%

Bugün sevdiğiniz biriyle kaliteli zaman geçirmeniz için iyi bir gün. Samimiyet ve arkadaşlık duygularından son zamanlarda yoksun kalmış olabilirsiniz. Birlikte dinlenebileceğiniz ve yakın olabileceğiniz bir akşamı bir kenara koyun; birbirinizle düşüncelerinizi paylaşın, hayallerinizden ve korkularınızdan bahsedin. Kalpten bir bağ kurmanız ve içten konuşmanız size iyi hissettirecek.

Beklenmeyen bir gerileme, umduğunuzda uzun vadeli bir hedefe ulaşmanıza engel olabilir. Bunun sizi üzmesine izin vermeyin. Küçük bir yenilikçi düşünce ve ek bir planlama sizi tekrar yola sokabilir. Bu, başkalarının şirketinde huzursuz olacağınız için yalnız başınıza en iyi şekilde harcanan, kendi projeleriniz üzerinde çalışarak geçireceğiniz bir gün. Parayla ilgili iyi haberler en sonunda gününüzü tam anlamıyla güzel bir hale getirebilir!

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Eğer bir süredir anaakım olmayan felsefi ve dini fikirler ilgili çekmekteyse, günün enerjileri bu ilgi alanını eyleme dökmek için muhteşem bir zaman olduğunu söylüyor. Neden astroloji, yoga veya Sanskrit dersi almıyorsun? Bu alanlardan biri hoşuna gidebilir, hiç olmazsa şimdilik.Bugün birileriyle yoğun bir etkileşime girebilirsin. İnançlarından ilham alarak şaha kalkabilirsin. Bu konuşma din üzerine ya da etik ve ahlaki değerler üzerine de olabilir. Konuşmaktan çekinme. Bu konuşmayı başlatan kişinin eğitilmeye ihtiyacı olabilir. Belki de sen ona daha vizyonlu olması konusunda yardımcı olabilirsin. Başkalarının da zihinlerinin açılması için doğru zaman!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün merakınız had safhada, bu yüzden gazetede gözünüze ilginç bir haber, kitap ya da televizyon programı takılırsa onun hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz. Bu durum tuhaf kavramları ya da olayları içerebilir bu yüzden saatlerce bir şeyler okumaya ya da eski belgeleri ya da diğer kaynakları karıştırmaya dalarsanız şaşırmayın. Bugün ne öğrenirseniz, hepsini başka bir dönemde hatırlamanız gerekecek ve belki de bunu yazarak ya da konuşarak yapacaksınız. Peşine düşün!

19 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün oldukça üretken bir gününüzdesiniz dokunduğunuz her şey altına dönüyor. Kendinizi geliştireceğiniz eğitim alabilir, yolculuklar yapabilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel yaşamının sıradanlaştığını düşünebilir ve bu durumu toparlamak adına bir şeyler yapabilirsin. Seyahat, yurt dışı yolculukları, eğitim, dini ve felsefi konuları da ön plana ön plana çıkarabilirsin. Çevreni genişletmek ve farklı ortamlara dâhil olmak isteyecek; uzak yerlere seyahat planları yapacaksın. Fakat akrabalarınla ilgili yaşanacak problemler planlarını ertelemene sebep olabilir, dikkat! İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevdiğin kişi ile birkaç günlüğüne bir yerlere kaçmak isteyebilirsin.

19 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızdan kaynaklı içinizde oluşturduğunuz huzursuz ve vesveseli durumlar gergin olmanıza neden olabilir. Sakinliği elden bırakmamalı, yanlış davranışlardan kaçınmalısınız. Hiçbir şey görüldüğü gibi olmayabilir.

19 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi nedenler daha bağlayıcı olabilir. Akılcı olmaya gayret etmelisiniz. Kimi zaman kabullenmeniz gereken koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel bir gün geçirebilmek için iç dünyanıza yönelmelisiniz. Bundan emin olduğunuzda etrafınızda da durumlar kararlılığınızla doğru orantılı olarak değişip gelişecektir.

19 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

19 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda deprem niteliğinde bir sarsıntı yaşatacak bir olay yaşamaya hazır olun. Bu olayın yaratacağı etkiler sizin dışınızda yakın çevrenizi de ilgilendirecek.

19 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün bilinç altı evinizdeki seyahatine devam edecek. Bugün sosyalleşmek yerine kendi iç dünyanızla baş başa kalmayı tercih edebilirsiniz.Finansal sıkıntılar zihninizi meşgul edebilir. Kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz, öz değer duygunuz düşebilir.

19 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkinizde kapris ve kıskançlık gibi kavramlar su yüzüne çıkabilir. Bunları duruma uyum sağlamaya çalışarak aşabilirsiniz. Aynı yaklaşımı benimseyerekyaşamında grup çalışmaları içinde bulunmanız, hedeflerinize ulaşmak açısından daha kolay ilerlenecek bir yol.

19 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son zamanlarda yaşanan diyaloglardaki muallaklar hoşunuza gitmiyor. Sanki birileri size yalan söylüyor. Ortada bir şeyler dönüyor ama siz fark edemiyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Maddi anlamda hiç ama hiç beklemediğiniz fırsatlar söz konusu olacaktır.

19 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; iç sesini dinleyerek yeteneklerini kullanabileceğin keyifli bir pazar günü geçirebileceğin gibi ince eleyip sık dokuyarak detaylarda boğulabilirsin. Enerji dolu yeni bir haftaya başlamak için zihnini boşaltmak ve bolca dinlenmek iyi gelecektir.

19 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 26" R
Ay
Terazi
07° 13' 02"
Merkür
Boğa
04° 22' 05"
Venüs
Boğa
24° 04' 58"
Mars
Koç
14° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 04"
Satürn
Balık
18° 01' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 55"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 36"
Lilith
Başak
25° 25' 01"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>