Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hobilerine Yöneliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 10%
Sağlık 80%

İnsanlarla çevrili olsanız bile, bugün biraz yalnız hissedebilirsiniz. Bu nedenle sevgilinizi veya yakın bir arkadaşınızı aramak ve bir araya gelmek için plan yapmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki en sevdiğiniz yerlerden biri özellikle çekici gelebilir, ancak sıradanlıktan uzak durun. Bir konser ya da bir tiyatroda akşamınızı geçirmek faydalı olabilir. Eğlenin ve yaratıcı olun!

Bugün sonuç alabileceğiniz bir gün. Geçen ay boyunca, ilerlemeniz size nispeten daha kolay gelmiş olabilir çünkü daha önce olaylar sanki hiç çözülemeyecekmiş gibiydi. Tüm bunlar kariyerinizi ve meslek yaşamınızı ya da kişisel yaşamınızdan hangisini ilgilendirirse ilgilendirsin şimdi tüm bu zorlu çalışmaların hasadını toplama zamanı geldi. Ancak günün heyecanından sonra, sakin zamanlar için hazır olun, çünkü atmosfer tekrar değişecek.

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Evle ilgili planlarında bir değişiklik olabilir. Artık mahalleni değiştirmeyi düşünüyor olabilirsin. Gazetelerde yer alan apartman dairesi ilanlarına bakabilirsin. Ya da evinin enerjisini yükseltecek yeni bir dekorasyona girişebilirsin. Yeni bir boya veya duvar kağıdı taze bir başlangıç olabilir.Bugün seyahat etme tutkusuyla dolup taşabilirsin. Gökyüzünün enerjisini göz önünde bulundurduğumuzda böyle hissetmen şaşırtıcı değil. Çoktandır gecikmiştin zaten böyle bir şey için. Neden ilgini yönlendirebileceğin bir Kutsal Topraklara seyahat planlamıyorsun? İsrail'e gidebilir ve Masada'nın üzerinden gün doğumunu izleyebilirsin ya da İrlanda'ya gidip zengin kültürlerini ve tarihlerini içine çekebilirsin. Ruhunu doyurmak için gerekli olan şey neyse onu yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizdeki bazı şeylere tahammül edemeyebilirsiniz bugün. Bir temizlik hastası gibi davranabilirsiniz. Muhtemelen ortalıkta biriken dağınıklıktan bıktınız. Belki de o eski gazeteleri geri dönüştürmenin vakti gelmiştir. Eski dergileri çöpe atar ya da onları bir kütüphaneye veya yaşlı bakım merkezine bağışlarsanız daha iyi hissedebilirsiniz. Ayrıca bugün kirli çamaşırlar ve diğer ev işleriyle de meşgul olmak isteyebilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmişle ilgili konular, hatıralar, eski dostlar ve eski ilişkiler gündeme gelebilir. Özlem hissi çalışabilir. Eski güzel günlerinize dönmek isteyebilirsiniz. Öğle saati ve civarında sevindirici bir haber, bir telefon alabilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde geçirdiğin zamanı yönetirken kendine karşı adil davranmak isteyeceksin. Uzun zamandır yeni şeyler denemek istiyordun, hobi arayışları içine girebilirsin. Sanata olan ilgin ressamların hayatları üzerine araştırmalara çekebilir seni. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, partnerine ufak tefek sürpriz hazırlıklarında bulunabilirsin.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın yoğun olduğu bir gün içerisindesiniz. Anlaşılmadığınızı düşünüyorsanız kendinizi ifade etmenin yollarını aramalısınız. Kabuğunuza çekilmeniz yanlış olacaktır.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirme yönünde daha ciddi düşünebilirsiniz. Yolculuklarda bazı aksiliklerin olması gündeme gelebilir.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Uzaklardan alacağınız haberler olabilir. Ufkunuzu genişletmek ve yeni bilgiler edinmek isteyebileceğiniz bir günde olabilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinize tüm dikkatinizi verin. Çeşitli durumlarda, özellikle de daha sonra nezaketinizi çok takdir edecektir.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün içsel kuruntularınız oldukça yüksek. Değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Düşünceleriniz yoğunlaşmış durumda. Her şeyin altı yapısını incelemekten yorgun düşebilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularda,ve para konularında sorumlulukların baskısını daha fazla hissederken, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmekle uğraşabilirsiniz. Öğle sonrasında Ay burcunuza ilerlediğinde daha cesur ve özgüvenli olabilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşık olmanın doğal bir şey olduğunu unutmayın ve kendinizi suçlamayı bırakın. İş yerinizde yükselebilmek için karşınıza çıkan her fırsatı değerlendiriyorsunuz. Günün sonunda çok umutlu ve mutlu olacaksınız.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok sevinci bir arada yaşayacağınız bir gün. Aşk hayatında aradığınız mutluluğu buldunuz. Düzeyli ve dengeli bir ilişki. İş yerinde yaşanan sorunların sizinle alakası yok. Uzun vadede sorun çıkmasını istemiyorsanız, ona karşı biraz daha açık davranmalısınız. Duyacağınız bir dedikodu sizi karamsarlığa ve kararsızlığa düşürmesin. Kararsızlığa düştüğünüz takdirde birkaç dostunuzun kalbini kırabilirsiniz. Onlar bunu hak etmiyor. Paranızın idaresi tamamen sizin tekelinizde olmalı

2 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>