Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Stratejilerini Belirliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün özel biriyle yeni bir bağlantı kurmak için iyi bir gün. Şu an bekarsanız, arkadaşça bir konuşma başlatmayı daha kolay bulabilirsiniz. Daha az utangaç ve daha güvende hissedeceksiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, yürekten düşüncelerinizi ve duygularınızı sevgilinizle paylaşarak, daha fazla yakınlaşabilirsiniz. Hayal kurmaya devam!

Sizinle bir girişimde bulunan bir arkadaşınız ya daarkadaşınız, bir şekilde parasızlıkla engellenebilir. Bu, belki de sizin tarafınızda beklenmedik eklemeleri ya da geçici olarak bunlar için alınacak yeni birini işaret edebilir. Bu zor bir durum, ama siz ve diğerarkadaşlarınız idare edecek ama arkadaşınız zamanında bunu almalı. Duruma bir çözün üretin ve dayanın.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Seyahat arzusuyla yanıp tutuşuyorsun. Belki de tatile çıkma zamanın gerçekten gelmiştir. Ya da hafta sonu kaçamağı yapabilirsin. Yeni yerler görüp günlük rutinini kırabilirsin. Doğal güzellikler hoşuna gidiyor sevgili Yay, öyleyse neden dağ tırmanışına katılmıyor veya kırsal bir kasabayı ziyaret etmiyorsun? Kendini Toprak Ana'nın güzellikleriyle çevrele. Ruhun ve enerjin tazelensin!Sizden geleneksel aile değerleriyle ilgili destek isteyenin vay haline! Köklerinizle ilgili her şeye dair tavrınız o kadar değişti ki adınız 'putları kırıcı' ya çıktı! Artık bu konu sizin için ağzına kadar dolu bir tabanca gibi. Ancak bu kadar şiddetle hareket etmeyin, zira bunun mücadelenize hiçbir katkısı olmayacaktır. Akıl danışacak birini bulun. Şunu unutmayın ki Amerika'yı yeniden keşfetmenize gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafta gergin bir hava mevcut. Ama her şeyden çok bazı şeyleri yoluna koymak ve konsantre olmak için gün boyu güce ihtiyacınız var. Bazı dış baskılardan ötürü savunmacı davranırsanız, dilediğiniz şeylere ulaşamayabilirsiniz. Bazen kuralları yıkmaktansa onları izlemenin daha iyi olacağının farkına varabilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızda şu anda kontrol etmek için neredeyse güçsüz görüneceğiniz büyük bir çatışma olabilir. Etrafınızda bir savaş sürüyormuş gibi hissedebilirsiniz ancak tek yapmanız gereken durmaktır. Farkında olsanız da olmasanız da, bu durumda oynayacağınız bir rolünüz var ve kesinlikle bu kavganın sonucunu etkileme gücünüz var. Eylemleriniz için sorumluluk alın ve adım atın.

2 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda davranışları ve söyledikleri ile kafanı kurcalayan ve seni farklı düşüncelere iten insanlara karşı farklı bir strateji izleyebilirsin. Ancak şu anda düşündüğün her şey hakkında dengeler değişebilir, kararlarında acele etmemelisin. Aklındadeğişikliği gibi bir plan olsa da bunu tatil gününde düşünmek istemiyorsun. Bilgisayarını yedeklemek senin için mantıklı bir hamle olacaktır. Bilgisayarında beklenmedik bir bozulmanın planlarını alt üst etmesini istemezsin. Uyku programına dikkat etmen gerekiyor. Evli ve çocuklu bir Yay burcuysan, birikimleriniz ve gelecek planlarınız gündeme gelebilir.

2 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizde dedikodularla mücadele edebilir ve gizli kalmış konuların açığa çıkması tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yanlış gelen haberlere hemen itibar etmeyin. Manipüle edici haberler karşısında soğukkanlı olun.

2 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay'ın Boğa burcunda olması hafta sonunu boş geçirmeyeceğinizi gösteriyor. Sizi bağlayan meşguliyetler de olabilir. Kişisel açıdan biraz daha düzene girmelisiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda çaba göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Bir ilişkiyi sürdürmeye çalışıyorsanız sizin partnerinize göre daha çok çabalamanız gerekebilir.

2 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışma ortamınız ve günlük yaşamınızda ilişkilerin önemi artarken eleştirel ve mükemmeliyetçi yaklaşabilirsiniz. Detaylar, titizlik gerektiren konular, hesap işleri önem kazanabilir. Astlarınız veya yardımcılarınızla olan ilişkilerinizde uyum arayışı daha fazla söz konusu olabilir.

2 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok sevdiğiniz bir arkadaşınıza sürpriz yaparak onu ziyarete gidin. Gittiğinizde moralinin biraz bozuk olduğunu fark edebilirsiniz ancak sizi görmek ona çok iyi gelecek.

2 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Boğa burcundaki seyahatine devam edecek olan Ay, para evinizde seyahat etmekte olan Jüpiter, Satürn ve Plüton ile olumlu etkileşim içinde olacak. Size daha fazla gelir sağlayacak işlerin arayışına girebilirsiniz.Günlük rutinlerinizle ve sağlığınızla ilgilenmek için uygun bir gün. Grip, nezle gibi sağlık problemlerine karşı dikkatli olmalısınız.

2 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi içinizde bir çeşit stres yaşayabilir, bu huzursuzluk nedeniyle de sürekli bir yerden başka yere gidip durabilir, yerinizde oturamayabilirsiniz. Bunun yanında bazı işlerinize odaklanmanız ve bunları halletmeniz gerekliliği de, bu durum nedeniyle gerilim yaşamanıza yol açabilir.

2 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Pazar Pazar nereden olsun demeyin. Belki yarın olur. İhtimallere açık olun. Aile içindeki gerilim tırmanıyor. Ev ortamında çok gergin ve agresifsiniz. Bu durum, bugüne ait bir durum değil. Neden böyle öfkeli olduğunuzu anlamlandırmanız gerekiyor.

2 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; günü tamamen kendine ayırabilir, gündelik işlerini bitirerek, kişisel bakımınla ilgilenebilirsin. Bir süredir görmediğin akrabalarınla da görüşmek isteyebilirsin. Yeteneklerini kullanarak eski projelerini yeniden daha başarılı bir şekilde gündeme getirebilir, ekonomik konularda verimli girişimlerde bulunabilirsin.

2 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>