Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunsuz geçen birlikteliğinizde bugünlerde tatsız gelişmeler olabilir ve bu tatsız gelişmeler kısa bir süre sizi mutsuz edebilir. Alışık olmadığınız için küçük sorunları bile size büyükmüş gibi geliyor.

Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yeni ortamlara ihtiyacınız olduğunu fark ediyorsunuz. Yeteneklerinizin yanı sıra çalışkan ve sabırlısınız da. Bu özelliklerinizin karşılığını çok yakında görebilirsiniz.

Yeni yaptığınız pahalı bir alışverişten şimdi hafif bir pişmanlık duyuyorsunuz. Değiştirmeyi isteyebilirsiniz. Onun yerini tutabilecek daha uygun fiyatta satın alabileceğiniz alternatifler var.

Soğukkanlılığınız bir yakınınızın sorununu çözmede çok işinize yarayabilir. Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor, fikrinizi söylemek bile ona fayda sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Daha önce de bir araya geldiğiniz bu grup içinde sizi dikkatle izleyenler var. Sizin yeteneklerinizin farkındalar ve yeteneklerinizden yararlanmak için bazı planlar yapıyorlar. Yakında sürpriz olarak göreceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bu teklif yaşamınızda çok olumlu değişikliklere yol açabilir.

20 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 04:30 Mars-Jüpiter görünümü, kişisel olarak her şeyi yenilemek, canlanmak, macera yaşamak, gezmek, eğlenmek, değişimde bulunmak ihtiyacımızı yükseltiyor. Jüpiter burcunuza girmişken, bu coşkunluk doğaldır. 12 yıl sonra gelen bu muazzam enerjinin tadını çıkarmak hakkınız. Ancak ev satın almak, yatırım yapmak, taşınmak, kiralamak gibi konularda düşünmeden kararlar vermek yanlış olur. Hele taşlar yerine bir otursun. Tabii ki değişim istiyorsunuz. Sizi hayal kırıklığına uğratan herkesten, her şeyden uzak durmaktan yanasınız. Fakat plan ve projelerinizi, hayallerinizi, amacınızı gerçekçi şekilde inceleyiniz. Bağımlılıkların esiri olmayın. Birileri yüzünden kendinizden vazgeçmeyin. Ancak gerçekçi olmaya çalışınız. Saat 07:22 Ay-Pluto görünümü, hakkımız olanı elde etmekten yanayız. Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 13:56 Güneş-Chiron görünümü, aileniz, ülkeniz veya güvenliğiniz konusunda sevgi-şefkat hislerinizin yoğunlaşmasını ve el birliği halinde hareket etmek isteğinizi gösterir. Oldukça hassas düşünebilirsiniz. Sanki her şey size karşı veya sizi tehdit ediyormuş gibi gelebilir. Olayları ele alırken lütfen umutsuz olduğunuzu sanmayınız. Çünkü böyle düşünmek, çare bulma yolundaki enerjinizin kilitlenmesine yol açabilir. Saat 18:45 Ay-Venüs karşıtlığı, aşkta aktif kişi olmanızı, arzularınızı elde etme anlamında fazlasıyla cesur olduğunuzu gösteriyor. Kaybetmeye asla tahammülünüz yok. Oldukça cesur davranabilirsiniz. Bireysellik-toplumsallık arasındaki dengenin sağlanması yönünde önem taşıyor.

20 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemlitoplantıları beklediğin kadar stresli geçmeyebilir, biraz rahatla... Gökyüzü, köklü adımlar atman için sana küçük sürprizler hazırlayacak. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, işini uluslararası bir boyuta taşımak isteyebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Sevgiline güzel bir evlenme teklifi yapmak için araştırmalar yapabilirsin. Senin içinse nispeten eğlenceli bir gün aslında. Çünkü kalabalık arkadaş gruplarına geri dönüyorsun! Çevrenden kalabalığın bir an bile eksik olmadığı bir gün olacak. Bugün ailene de vakit ayırmak için onlara küçük sürprizler yapmak isteyebilirsin. Özellikle çocuk sahibi olan bir Yay burcuysan seni oldukça güzel ve keyifli bir gün bekliyor. Aile içinde yaşadığın mutluluğa başkalarının gölge düşürmesine izin vermeyeceksin.

20 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde ani sürprizler gündeminizde olabilir ve yeni bir heyecana doğru çekiliyor olabilirsiniz. Arka planda ilerleyen ve sizin daha önce hiç bilmediğiniz bazı konular önünüze gelebilir.

20 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda şanslısınız. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kendinizi çok daha iyi ifade ettiğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz hakkında yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni planlar yapabilirsiniz. Gün içinde kendi fikirlerinizi ifade edebileceksiniz.

20 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde daha başarılı olmaya çalışıyorsunuz. Çabalarınıza kimsenin kayıtsız kalmayacağı bir gün.

20 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olumlu duygular içine girecek ve böylece ortaya çıkan sorunları önemsemeyeceksiniz. Yalnız dikkatiniz biraz dağınık. Kararlılık gereken durumlar karşısında karmaşık düşünceler içine girebilirlirsiniz. Tedbirli olun.

20 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürlüğüne düşkün Yaylar için geçmiş hedefleri gözden geçirmek için koşullar uygun. Çocuklar romantik konular gündem olabilir. Uzun süredir beklediğiniz, sonuç almaktan vazgeçtiğiniz konular çözüme kavuşabilir.

20 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Sizin en keyifli yaşam alanınıza ışık tutuyor. Bugün arkadaşlarınızla coşmak isteyecek, sportif aktivitelere katılacak, risk gerektiren konulara ilgi duyacaksınız. Hiçbir konuyu abartmadan günün keyfini çıkartın. Yeni mekanlar keşfetmek, yeni hobiler edinmek için harika fırsatlarınız var. Değerlendirmeyi sakın ihmal etmeyin.

20 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

20 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 09" R
Ay
Başak
23° 02' 28"
Merkür
Koç
17° 00' 55"
Venüs
Koç
18° 58' 55"
Mars
Balık
22° 11' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 06"
Satürn
Balık
15° 40' 03"
Uranüs
Boğa
21° 47' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 56"
Lilith
Başak
22° 15' 22"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>