Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İletişimde Başarılısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla daha çok zaman geçirmek istesen de bunun için yeteri kadar fırsat oluşturamayabilirsin. İlişkinizi derinleştirmek için yapıcı muhabbetlere girmek isteyeceksin. Bunun için acele edip şartları zorlamadığın sürece gelecek sana sürprizler getirebilir.

Organizasyon konusunda güçlük çekebileceğiniz bugün,yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda etkileyici kimselerle tanışabileceğiniz görülüyor.

Bugünkonusunda yorucu bir gün geçirmen olası. Yeni fikirler vefırsatları hakkında planlar yaparak harekete geçebilirsin. Bu planları takip etmek senin için yorucu olsa da uzun vadede getirileri seni düşündüğünden daha memnun edebilir.

Gün içindeki hareketliliğine bağlı olarak hem bedensel hem de zihinsel olarak kendini yorgun hissedebilirsin. O yüzden gün sonunda yeteri kadar dinlendiğine emin olman gerekebilir. Güzel bir kitap okumak da sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatta her şey senin için iyi giderken bir anlığına tereddüt edebilirsin kendinden bugün. Detaylara takılmayıp olayların bütününe bakmak bu tereddütten uzaklaşmanı sağlayabilir, o yüzden kendini rahat bırakman gerekecek. Arkadaşlarınla zaman geçirmek bu konuda fayda sağlayabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün Merkür-Jüpiter bağlantısı, bunu yaşam hakkında bazı ciddi sorular sormak için iyi bir zaman haline getiriyor ve bunu yaparken dünya hakkındaki anlayışınızı genişletiyor. Henüz tüm cevaplara sahip olmayabilirsiniz, ancak yaklaştığınızı hissedebilirsiniz. Düşünmeye devam et.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarını kısman gereken durumlar söz konusu oluyor. Alışveriş listesi yaparken yalnızca ihtiyacın olanları not edeceksin. Bugün, iletişim konularında başarılı aktiviteler içindesin. Çalışmayan bir Yay burcuysan, bu durumu lehine çevirmeyi başaracaksın. Eğer yalnızsan, sosyal medya üzerinden seninle iletişime geçmek isteyen kişiler olabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızı yeniden güncellemek veya rutin işlerinize yenilerini eklemek zorunda kalabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa onlarla ilgili bakımlar çok önemli olacak. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızı kontrol edin ve üzerinize düşenleri gözden kaçırmayın.

20 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak bir yerlere varmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlişkinizde sabırlı olmanızda fayda var. Ufak anlaşmazlıkları büyütmeyin, akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Akışta kalın.

20 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularla ilgili problem yaşayacak gruplar içerisinde sizler de varsınız. Sağlık açısından bugünlerde tansiyonunuza dikkat etmenizde fayda var.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklınızdan geçeni dile getirmek artık sizin için daha kolay olacak, bu yüzden hiçbir şeyi içinize atmayın. Söyleyeceğiniz her şey ağzınızdan doğal bir hitabet ve canlandırma yeteneğiyle çıkacak. Abartılı el kol hareketleriyle konuşabilir, sohbet etmek yerine kabul töreni konuşması yapıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunda yanlış olan bir şey yok. Tıpkı olması gerektiği gibi, fikirlerinizden gurur duyuyorsunuz. Onları dünyayla paylaşmaktan çekinmeyin.

20 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm dikkatinizi bir şeye vermeden önce, bir mesaj veya bir konu hakkındaki duygularınızı işlemek için biraz duygusal alana, belki biraz fazladan zamana ihtiyacınız olabilir. Duygularınız resmi bulandırıyor gibi görünebilir, ancak gerçekte, bir durumu aşırı entelektüel veya mantıklı bir şekilde ele almak her zaman size yardımcı olmaz. Sizi alt eden her hevesi takip etmemek muhtemelen en iyisidir, ancak huzursuzluğunuzu ve dürtülerinizi dinlemek önemlidir, çünkü bunlar size hayatınızda nelerin eksik olabileceğine dair ipuçları verir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içine girecek, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konularda bazı adımlar atabilirsiniz. Yöneticiniz Jüpiter’in Merkür’le olumlu etkileşimi sizi destekliyor. Olaylara daha geniş perspektiften bakabilir, risk alabilir, bunun karşılığında ekstra gelir elde edebilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, her zamankinden çok daha hareketlisiniz. Kombinasyon burcunuz Yayda yıldız birikimi var. Aşk yaşantınızda bir çok duyguyu bir arada yaşayacağınız karmaşık bir gün. Heyecanlarınız ön planda olacak. Partnerinizle ortak, bazı eğlenceli ortamlara gireceksiniz. Çocukları olan Aslanlar için güzel bir gün.

20 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 42' 34" R
Ay
Koç
12° 52' 19"
Merkür
Koç
19° 58' 20"
Venüs
Boğa
07° 42' 37"
Mars
Koç
03° 55' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 57"
Satürn
Balık
17° 02' 21"
Uranüs
Boğa
22° 39' 36"
Neptün
Balık
29° 04' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 44"
Lilith
Başak
23° 56' 31"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:44

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>