Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün içinde yaşadığınız onunla yaşayacağınız gerilimi akşama doğru bertaraf edebilirsiniz. Ortak bir davet alabilirsiniz. Bu daveti değerlendirseniz aranızdaki hafif gerilimin giderilmesinde yararı olabilir.

İşyerinizdeki gelişmeler sizi de canlandıracak. Gelecek günler için umutlanacaksınız ve bu sizin temponuzu olumlu yönde etkileyecek. Sizinle aynı umudu paylaşanlar olacak.

Yakın zamanda elinize geçen bir miktar parayı iyi değerlendirmeyi amaçlıyorsunuz. Uzun vadeli bazı planlarınız var. Bu planlarınızı gerçekleştirmek için harcamalarınızı dikkatli yapmalısınız.

Şüpheciliğin size yararı olmadığını biliyorsunuz ama yine de vazgeçmiyorsunuz. Olaylara iyimser yaklaşmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınızda da, işinizde de önemli bir sorununuz yok ama yakınlarınız en küçük bir problemi bile büyüttüğünüzü düşünüyorlar. Bugün bu konuda bir uyarı alabilirsiniz. Öğle yemeğinde bazı yeni insanlarla tanıştırılacaksınız. Tanıştırıldığınız kişileri ilginç bulup onlarla dostluk kurmak isteyebilirsiniz. Akşama bir davet alabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 04:28 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, sizi rahatsız eden ve oldukça üzen bir takım olayları kendi içinizde sorgularsınız. Değerlerinize saygı gösterilmesini beklersiniz. Menfaatçi olmayan, size sevgiyle yaklaşan insanlarla olmayı tercih edersiniz. Eğer sorunlar varsa, bunların ancak dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik ruhuyla çözüleceğini düşünürsünüz. 22 Kasım saat:12:01-22 Aralık saat:01:23 tarihleri arasında Güneş burcunuzda ilerleyecek. Enerjinizin yükselişe geçtiği bu dönemde cesur kararlar almaya açığız. Yaylar sorunları çözmeye istekliler ve derinlemesine düşünmeyi ihmal etmezler. Ancak genelde sık sık fikir değiştirdikleri de olur. Sizler için Güneşin burcunuzda ilerlediği zaman dilimlerinde keşif, yenilikler, bilgilenmek, gezmek, dünyayı tanımak olguları bir hayli kıymetlidir. Yeni bir yaşa girecek olan Yaylar, geçmiş deneyimlerinin üstünüzdeki etkilerinin bilincinde bilgece hareket edebilirler. Kendilerini savunurlar, ancak olaylara tarafsız bakmakta zorlanırlar. Fiziksel açıdan değişimde bulunma arzusu bu zamanda bir hayli yoğundur. Sabırsızlık bazen haddinden fazla artabilir. Oysaki Merkür-Yay burcunda 17 Kasımdan bu yana geriliyor. Sizlerin de değişim ve yenilik anlamındaki kararlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket etmeye başlarken, Güneş bugün burcuna geçiş yapıyor. İlişkilerin adına önemli bir gün. İletişim konusunda duyarlılığın artacak. İş yerinde kafanı taktığın biri varsa hedefini küçültmeden işine yoğunlaşmanda fayda var. Vurdumduymaz olman bugün pek yerinde olmayabilir. Takip ettiğin işlerde aksamalar, internette yaşanan sorunlar, geciken evraklar gibi konular gergin bir öğleden sonrana neden olabilir. Son dönemlerde aşk hayatında ve birebir ilişkilerinde yaşadığın bazı sorunları tek başına oturup değerlendirebilirsin. Ruhunu aşka teslim ederken, abartılı konular gündeme gelebilir. Daha sakınımlı davranmanda fayda var. Akşam saatlerinde iletişime geçeceğin arkadaşının ciddi sorunlarından haberdar olabilirsin. Yapacağın konuşma, onu psikolojik olarak rahatlatacaktır.

22 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stresli sorunlarla başa çıkmayı bugün çok harika bir şekilde başarabilirsiniz. Cesaretinizle olayların üstüne gitmek isterken uzayan ve sonu belli olmayan durumları kesip atabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İlişkide olduğunuz kişilerle çatışma içinde olabilirsiniz. Kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteği sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde eşinizden destek göreceksiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizin yoğun olduğu bir gün. Bazı olaylar ve haberler üzerine düşünebilirsiniz. Bu arada ayrıntıların içine dalabilir ve bütünü kaçırabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızdan alacağınız haberler duygularınızı harekete geçirecek. Moraliniz yükseliyor. Çok daha anlayışlı olacaksınız.

22 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlükve uğraşlar, detay ve hesap gerektiren konular gündeminizi kaplayabilir. Mükemmeliyetçi yönleriniz öne çıkarken kusursuz, hatasız sonuçlar ve işlerin peşinde olabilirsiniz. Yorgunluğa dikkat etmelisiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş'in Yay burcuna geçişiyle kendinizi geliştireceğiniz imkanlarınız olabilir. Rutinlerinizi düzenlemek zorundasınız. Gün boyu kabiliyetlerinizi açığa çıkaracak imkanlarınız olabilir. Finansal konularda beklentinin karşılanması için düzen dahilinde çalışmalısınız.

22 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdi sizin zamanınız. Bunun keyfini çıkarın. Zira burcunuza yerleşen Güneş, sizi bir yıldız gibi parlatıp, ışıtacak. Fiziksel gücünüzü rahatlatmak için spora yazılmalısınız. İçinizdeki yüksek enerji ancak bu şekilde rahatça dışarı atılabilir. İlginç, geniş, ferah mekanlara gidip, geniş gruplarla eğlenebilirsiniz. Neşenizle etrafınızın sevgisini kazanırsınız.

22 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

22 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 58' 30"
Ay
Akrep
22° 03' 25"
Merkür
Koç
26° 22' 08"
Venüs
Balık
21° 22' 24"
Mars
Balık
04° 49' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 16"
Satürn
Balık
13° 16' 48"
Uranüs
Boğa
20° 39' 11"
Neptün
Balık
27° 48' 06"
Plüton
Kova
01° 49' 22"
Chiron
Koç
18° 46' 57"
Lilith
Başak
19° 46' 32"
True Node
Koç
15° 35' 55"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>