Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Önemli Bir Karar Alabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, aklınızı karıştıran herhangi bir ilişki konusunda derine ineceğiniz bir gün. Son zamanlarda sevilinizle aynı görüşlerde değilsiniz. Karşılaştığınız sorunlarla yüzleşin. Dürüst, sevgi dolu bir şekilde iletişim kurabiliyorsanız, iyileşme dönemi yaşayacaksınız demektir. Ya da bazı şeyleri birlikte çözmeniz gereken bir arkadaşınız olabilir.

İçgörünüz, yaratıcılığınız ve icat kabiliyetiniz tüm hızıyla ilerliyor ve yeni fikirler fazla fazla ve hızlı geliyor; bununla birlikte, kendinizi bu konuda çok fazla sıkıcı, sıradan görevlere yakalanmış bulabilirsiniz. Fiziksel enerji bol miktarda, böylece ev işlerine bakabilir ve zevk aldığınız şeyi yapabilirsiniz. Hızınızı ayarlamayı unutmazsanız, sonuçlar üretebileceksiniz. Çok sıkı çalışın, çok yorulacaksınız!

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Havaya işleri hızlandıran canlı bir enerji hakim; o yüzden her şeye hazırlıklı ol. Çevrendeki insanların sebep olabileceği anlaşmazlıkların modunu aşağı çekmesine izin verme. Ayrıca herkesin senle aynı frekansta ya da dalga boyunda olduğunu düşünme. İnsanların modları ve tavırları seni şaşırtabilir. Hatta kendini bile şaşırtabilirsin. Böyle bir günde her şeyi ciddiye al!Bugün kendinize yeni bir arkadaş edinebilirsin. Hep sosyal bir insansınız ve insanları yanınıza "toplamaya" eğilimlisiniz. Birçok farklı insanla arkadaşlık etmekten hoşlanıyorsunuz. Bugün anlayış ve arkadaşlık arayan biriyle karşılaşabilirsiniz. Onlarla iletişim kurup bir şeyler paylaşmaya teşvik ederseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bu kişi biraz utangaç olabilir veya kendine güven eksikliği olabilir, bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat size muhteşem bir tren yolculuğu gibi görünebilir. Düzenli ve temiz tutmak için gayret gösterdiğiniz bu trende kendinize ait küçük bir kompartımanınız var. Yemekli vagona yakın olmanız kadar yanınızda bulunanlar da önemli. Ancak kendi küçük dünyanıza çok fazla kapılmayın ve gözünüz daima trenin güzergahı üzerinde olsun.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevindirici, rahatlayacağınız haberler alabilir; gündeminizin ve koşullarınızın netleşmesi ile önceki günlerin stres ve geriliminden uzaklaşabilirsiniz. Finansal anlaşmalar, kazanç getirecek yeni teklifler, reklam ve öne çıkma gündeminizde.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatına fazla odaklanman kendine karşı olan sorumluluklarını unutmana neden olabilir. Bu konuda şartlarını dengelemek isteyebilirsin. Ailenden maddi konularda tavsiyeler alıyorsun. Evli bir Yay burcuysan ardı kesilmeyen ve sürekli hale gelen sorunlar seni boşanma kararına itebilir. Yakın arkadaşların ile bu konuyu konuşabilirsin.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız bir ilişkideki sorunlar tekrar gündeme gelebilir. İlişkilerinizi gözden geçirmek için güzel bir gündesiniz. Evliyseniz bu durum evliliğiniz ile ilgili konularda söz konusu olabilir. Kısaca duygusal ilişkiler içinde olduğunuz kişiler ile olan iletişiminizi daha sağduyulu geçirmelisiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Kendinizi ifade edebilmek için yeni fikirler bulabilirsiniz. Yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak için heyecan duyuyor olabilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarda artış olabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkınızı ifade edebilir ve sonucunu göze alabilirsiniz. İlginizi belli etmek ve kendinizi ifade etmek hususunda olumlu sonuçlar doğuracak bir gündesiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlar eskiden sizin için eğlenceli ve çekiciydi. Ancak, artık durum böyle değil. Çok fazla insanın bulunduğu ortamlar sizi yormaya ve bunaltmaya başladı. Bir süreliğine sahalardan çekilmek isteyebilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in Aslan burcuna girişi ile yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konuları gündeminize taşınıyor.Önümüzdeki bir aylık dönemde eğitim hayatınızı ilerletme kararı alabilir, akademik çalışmalarınıza yoğunlaşabilirsiniz. Farklı kültürlere ilgi ve merak duyabilir, din ve felsefe konularında araştırmalar yapabilirsiniz. Ay'ın da Aslan burcunda seyahat edeceği bugün uzak akrabalarınızla iletişime geçebilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize küçük ama anlamlı bir hediye almak için uygun bir zaman. Bugünarkadaşlarınızı daha yakından tanımak isteyebilirsiniz. Depresyon ve anksiyete ile ilgili bazı sorunlarınız varsa, bir uzmandan yardım istemekten çekinmeyin.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki başarınızı, inatçı tavırlarınız ve kişisel çabanıza borçlusunuz. Kazançlarınız konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Egonuzu istediğiniz hedeflere taşıyabilirsiniz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir. Olaylar üzerinize gelecek.

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 00' 07" R
Ay
Başak
05° 50' 60"
Merkür
Boğa
00° 51' 02"
Venüs
Boğa
20° 49' 12"
Mars
Koç
12° 04' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 31"
Satürn
Balık
17° 50' 36"
Uranüs
Boğa
23° 16' 41"
Neptün
Balık
29° 20' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 35"
Lilith
Başak
25° 07' 23"
True Node
Koç
14° 52' 54"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>