Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çevreni Motive Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2023, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişiye bir adım atmak sana kendini daha iyi hissettirebilir. Aşk konularında bazı şeylerin kesinleşmesi daha iyi enerjileri getirecek hayatına. Hislerini ifade etmen ve bir adım atman karşı taraf için önemli olabilir.

İş hayatınızda parlak günler geçiriyorsunuz. İş hayatınızda performansınız ve yaratıcılığınız oldukça yüksek.

Parasal konularda şanslı olacağın bir gündesin. Hem kazanç hem de birikim konularında daha dikkatli olacaksın. İş ve başarılar söz konusu olduğunda enerjin çok yüksek olacak ve yarın için daha iyi birikimler yapabileceksin bugün.

Daha farklı sebze ve meyveler tüketmek vücuduna daha iyi etkiler gelmesini sağlayabilir. Bugün yeni tarifler denemek, yeni yiyeceklere yer açmak hem sindirim sistemine gelecek hem de yemek konularına daha dikkatli bakmanı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik yerlerden beklenmedik fırsatlar elde edebilirsin bugün. Özellikle bulunduğun ortamdan farklı konumlardaki fırsatlar kapına gelebilir ve bir değişiklik yapmak isteyebilirsin. Hayatında güzel bir değişime gitmeye kendini hazır hissedeceksin bugün.

25 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün hayatınız tamamen sosyal ilişkilerin çevresinde şekillenecek. Bazı iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Bu durumun hayatınızı doğrudan etkilemesine izin vermemelisiniz. İnsanları bir araya getirmekten hoşlanan, dışa dönük, neşeli, ilgi çekici bir sohbet uzmanısını. Ancak son zamanlarda yalnız kalmaya can atıyorsunuz. Yalnızlık için hissettiğiniz hiçbir dürtüyü görmezden gelmeyin. Sizin için alışılmadık bir ihtiyaç olsa da, yine de geçerli bir ihtiyaç.

25 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararları düşünerek alman gerektiğini hissediyorsun. Kendi işinin sahibi bir Yay burcuysan bugün ilgini çeken bir yatırımcı ile önemli konularda hasbihal edebilirsin. Yaşadığın bazı durumlar seni son zamanlarda daha güçlü bir hale getirmiş olabilir. Bu güç yakınındaki bazı kişilere motivasyon verebilir. Hayata karşı olan duruşun seni gururlandırıyor.

25 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı ne üzerine kurmak istediğinizi bildiğinizde bunu devam ettirmek kolay olacaktır. Becerileriniz ve düşüncelerinizi ileriye dönük çalışmalar haline getirebilirsiniz. Gereksiz küslükler, gerilimler yerine mutlu olmak ve anlaşmak adına çaba göstermek size daha çok fayda sağlayacaktır.

25 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarının getirdiği koşullar sizin tek başına karar almanızı zorlaştırıyor. Son günlerde ortaklıklarda yaşanan yenilenmeler yerini parasal sorunlara bırakmış durumda. Finansal açıdan zorlanabilir, destek görmekte bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Yatırım planlarınızda size daha fazla sorumluluk düşebilir. Bu yüzden daha sabırlı ve temkinli olmaya bakmalısınız.

25 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi iyi hissettiğiniz bir gündesiniz. Sevgi hissi odaklı bir gün geçirebilir özellikle akşam saatlerini sevdillerinizle geçirmeyi tercih edebilirsiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinde, yuvanda, ailenle olmak isteyeceğin bir gün bugün. Sakin enerjiler hakim. Evde zaman geçireceğin bir biçimde günü planlamak ve bir şeyleri daha rahat halletmeye çalışmak sana çok daha pozitif bir etki bırakabilir.

25 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı olmak ve alışılmışın dışında düşünmek, bugün kişisel gelişimi teşvik ediyor. Son zamanlarda bir projeden vazgeçmiş olabilirsiniz. Nasıl ilerleyeceğinizi bilmek veya çok daha basit bir şekilde beklenmedik bir yerden biraz ilham almak, zihinsel bloklarınızı kırmanıza izin vermelidir. Projeyi yeniden ele almak ve daha önce aklınıza gelmeyen yöntemleri denemek, mutlaka işe yaramasalar bile bir başarı duygusu getirebilir. Yaptığınız her hata, cevabı bulmaya yönelik yeni bir adımdır. Harcadığınız hiçbir çabayı az görmemek, motivasyonunuzu sürdürebilmeniz için oldukça önemli.

25 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli duygularının sizi esir etmesine izin vermemelisiniz. Bugün araştırdığınız konularda elde edeceğiniz bilgileri hiç kimseyle paylaşmamaya dikkat etmeli ve olayları derinlemesine incelemelisiniz. Yenilenmeye ihtiyacınız var.

25 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

25 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün finans, okültizm, cinsellik, miras, ödemeler gündeminize gelebilir. Bu konularda kalıcı kararlar alabilirsiniz. Harcamalara dikkat etmelisiniz. Mide rahatsızlıkları gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

25 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günübirlik ilişkilere sıcak bakmanız, sonradan pişman olmanıza yol açıyor. Arkadaşlarınız söyleyip uyardıklarında pek umursamıyorsunuz. İşinizle ilgili birçok konuda kısa sürede gösterdiğiniz yüksek başarılarla, kendinizden oldukça söz ettiriyorsunuz. Fevri bir yapınız var. Ailenizden birileri ile aranızda bir süredir devam eden sorunlar bugün tekrar su üstüne çıkabilir. Sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun

25 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 54" R
Ay
Balık
09° 07' 44"
Merkür
Koç
18° 25' 21"
Venüs
Boğa
04° 51' 31"
Mars
Koç
02° 08' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 22"
Satürn
Balık
16° 50' 47"
Uranüs
Boğa
22° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 00' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 03"
Lilith
Başak
23° 41' 07"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>