Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hedeflerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişim gergin bir şekilde gerçekleşebilir. Aranızdaki durumlarda değişim yaşanabilir. Bazı şeylerin eskisi gibi olmaması sizde daha iyi bir etkiye de sahip olabilir bugün.

Agresif bir ruh halinde olabilirsiniz. Şu an yolunuzu bulmaya kararlısınız. Belki de profesyonel ortamınızı etkilemeye çalışıyorsunuzdur. Yeni bir müşteriye kazanmaya veya terfi almaya odaklanmış olabilirsiniz. Ya da birinin romantik anlamda dikkatini çekmekle ilgileniyor olabilirsiniz. Doğrudan harekete geçmekten korkmayın. Cesaretinizi toplayın ve o özel kişiyi bir randevuya davet edin.

Harcamalara özen göstermen gereken bir gün. Daha önceden yaptığın masrafların kaydını tutmak ve bir bütçe ayarlayarak harcamaları dengelemek senin için önemli olacak bugün. Daha sonradan pişman olacağın masraflara girmemelisin.

Zihnini dinlendirmek için kendine zaman ayırmak ve uyku düzenini kontrol altına almak sana iyi gelecek etkilere sahip olabilir. Kendini çok fazla yormamalı ve günün sonunda yeteri kadar dinlendiğinden emin olmalısın. Papatya çayı gibi şeyler zihninin rahatlamasını sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni şeyler öğrenebilir ve bu öğrendiklerini emek verdiğin konulara yöneltebilirsin. İş ve başarı ile alakalı güzel gelişmeler seni bekliyor olacak. Bazı konularda diplomatik davranman ve fikrini belli etmemen gerekebilir bugün.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün sizin gününüz olacak. Mutluluktan parlıyorsunuz ve çevrenize de bu olmulu enerjiyi yayıyorsunuz. Son birkaç haftanın kasvet ve olumsuz ruh halini üzerinizden atacaksınız. Başkalarıyla iletişim kurmanız ve sevincinizi paylaşmanız her zamankinden daha kolay olacak

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olduğundan daha hırslı görünmen bazı kişilerce bencillik olarak yorumlansa da kimin ne düşündüğüne odaklanmadan hedeflerine odaklanarak yoluna devam edeceksin. Bugün içerisinde önemli bir sorunla karşılaşabilirsin. Bu sorunu aşmak adına daha sakin olman ve mantıklı düşünmen gerekiyor. Migren ağrıları olan bir Yay burcuysan gece senin için zorlayıcı geçebilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konular sizi mutlu ettiği gibi bazı anlarda tedirgin de edebilir. Bugün bu tedirginlikler ağır bastığında kalbinize ve partnerinize kulak vermenizde fayda var. Sevginin gücünü hafife almamanız gereken bir gündesiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uzun vadeli yatırım planları üzerine yoğunlaştığınız bir gündesiniz. Ancak parasal alanda sizi kısıtlayan ve çözülmesi gereken sorunlar ortaya çıkabilir. Borç alacak konularında başkalarının desteğine ihtiyaç duymanız sıkıntılarınızı büyütebilir. Ortağın para durumuna yönelik sorunlar sırtınıza ekstra yük bindirebilir. Yakın ilişkilerin duygusal boyutu ise sizi daha toleranslı ve anlayışlı olmaya zorlayacak.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Romantik konulara ağırlık vererek kariyer konularında dinlenmeyi seçebilirsiniz. Gününüzü diğer konularda da güzelleştirecek haberler alabilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatını düzene oturtmak isteyebilirsin bugün. Geçmişte kalmış faydası olmayan konu ve kişileri hayatından çıkarmak isteyebilirsin. Taze bir başlangıç yapmak sana iyi gelecek. Bugün bu konularda daha özenli davranman olası.

26 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık sizin için kurulan tuzaklardan yaratıcı bir şekilde kaçınıyor olabilirsiniz. Sorumluluklarınız veya zorluklarınız son derece fazla görünebilir belki de gizli düşmanlar aslında sizi yavaşlatmak için yolunuza engeller koyuyordur. Neyse ki onlarla nasıl başa çıkacağınızı biliyorsunuz ve evren, sizi sarsacak her türlü girişimi engelleyebilecek bir plan yapmanıza yardım ediyor. Yolunuz boyunca geçici bir sapma yapmanız gerekse bile, ne istediğinizi ve nereye gittiğinizi biliyorsunuz ve önemli olan da bu. Pusulanız doğru olduğu sürece yönünüzü bulacaksınız.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için, önyargısız yaklaşım tarzınız karşınızdaki kişileri olumlu etkiliyor.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın zamanda yaşanan bir durumla ilgili kendinizi fazlasıyla eleştiriyor, hatta suçluyor olabilirsiniz. Eğer sizin sorumluluğunuzda olan bir şey, beklenmedik bir şekilde tuhaf bir yöne evrildiyse bu tamamıyla sizin suçunuz olmayabilir. Kendinize biraz alan tanımalısınız.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle birlikte katılacağınız toplantılarda duygu birliği ederek, aynı düşünceler içinde olmanız beraberliğinizi güçlendiriyor. İşyerinizdeki ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz. Bugünlerde birlikte çalıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Yakınlarınızdan gelecek para desteği, hayatınızı hiç olmazsa geçici bir süreliğine rahatlatacak. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 58" R
Ay
Balık
10° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 05"
Venüs
Boğa
04° 59' 13"
Mars
Koç
02° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 50"
Satürn
Balık
16° 51' 18"
Uranüs
Boğa
22° 31' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Başak
23° 41' 48"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>