Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Uyanıştasın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün düşünceli bir ruh halindesiniz. Belki ilişkilerinizi ve yıllar boyunca tanıdığınız insanları düşünüyorsunuz? Belki eski sevgilinizi düşünüyorsunuz? Bu kişi için hala güçlü hisleriniz olabilir, ancak bunun ne anlama geldiğine sadece siz karar verebilirsiniz. Onunla yarım kalmış bir işiniz varsa, iletişime geçmek en iyisi olabilir. Dostça bir mesaj veya e-posta bu kapıyı yeniden açabilir.

Yeni bir hobi keşfetme havasında olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi merakınızı artıracak ve size yeni şeyler öğrenmeniz için ilham verecektir. Belki de marangozluk veya ev onarımı gibi bir bir şeyler okuyup bir şeyler öğreneceksiniz. Bu bilgileri kendi deneysel çalışmalarınızla uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Kendinizi eğittiğiniz için kendinizle gurur duyacaksınız.

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca yaşadığın duygusal yıkımlardan sonra, bugün başlamış olan periyod oldukça yatıştırıcı bir etkide olacak. Duygusal armonini yeniden bulmak için bu sakin sulardan faydalanabilirsin ve enerji akışını dengeye sokabilirsin. Dahası, fiziksel olarak sağlığın pek şahane değilse, önümüzdeki haftalar sana dinlenmek için fırsat tanıyor olacak.Bugün ansızın bir süredir görmediğiniz birisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu tesadüf size geçmişi ve son yıllarda hayatınızda meydana gelen değişiklikleri düşündürebilir. Uzun süredir iletişim içinde olmadığınız için bu kişiyle bağ kurmakta zorlanmanız muhtemel. Ancak onunla tekrar bağlantıya geçmeniz ve siz ikinizin bugünlere nasıl geldiğinizi konuşmanız güzel olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni ünlü filozof! Tamam, belki öyle olmayabilirsin, evet. Ama bugün kendini hayat hakkında oldukça felsefi hissedebilirsin. Elbette her zaman politika ya da din hakkında konuşmak kolay değil, özellikle teknik şeylerle daha çok ilgilenen insanlarla ama senin de bir bilgisayarın bir modemin var. Tüm chat odaları çocuklarla dolu değil. Bir süre etrafa bak belki senin gibi düşünen insanlar bulabilirsin. Farklı gruplarla iletişime geçmekten ve onların ilginç yorumlarını okumaktan keyif alabilirsin.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler Burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısında sevdiklerinizle birlikte keyifli organizasyonlar yapabilir, kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bazılarınız için ilişkilerde kadersel durumlar yaşanabilir. Geçmişe dair durumlar ortaya çıkabilir.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne istediğin gibi başlayamamış olmak can sıkıcı olsa da kendini toparlaman gerektiği gerçeği sana itici güç sağlayacak. Kendi mücadele sistemini ortaya çıkarıyorsun. Samimiyetinden şüphe ettiğin kişilerle arana mesafe koyuyorsun. Bir uyanış olarak da değerlendirebileceğin değişimlere hazırsın. Eğer ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan, alacağın bir mesaj duygusal hayatını hareketlendirebilir.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş borçlarınızı yapılandırmak için resmi kurumları ziyaret edebilirsiniz. Finansal durumunuzu iyileştirecek planlar içinde olabilirsiniz. Bu planlar olumlu sonuçlar verebilir ve içsel bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız iç huzurun ve kafa rahatlığının keyfini sürün.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hayallere kapılabileceğiniz zamanlar var. Öğlen saatlerinde ilgilendiğiniz konularda kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda olaylara karşı içgüdüsel tepkiler verebilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gördüğünüz sevgi ve ilgi konusunda çokta bekletici ve muallakta bırakıcı olmamaya özen göstermelisiniz. Göstereceğiniz tavır karşı tarafı sıkabilir.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçsel benliğinle iletişim kurmak için iyi bir zaman. Dindar bir insan olmayabilirsin fakat spiritüel bir havadasın. Yaşamını idame ettirmenin farklı yollarını arıyor olabilirsin. Belki de yeni bir felsefe deniyorsun. Bir kitaptan veya danışmandan yardımlar alabilirsin. Aydınlatıcı görüşleri hayatına uygulamaya çalış ve önemli değişimler yapıp yapamayacağını gör.

27 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız evde rahat edemiyor oluşunuz sizi bir yer değişikliğine sürükleyebilir. Aynı anda birden çok şey yapmaya çalışırken kendinizi hiçbir şeyin layıkıyla yapılmadığı, yarım kalan işlerin arasında bulabilirsiniz. Yoğun temponun size vakit bırakmamasından şikayetçi olsanız da, meyvelerini toplamaya başlamanızla bu düşüncelerden arınacaksınız.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yaşan huzursuzlukları fazla abartmamalısınız. Sizin baskıcı yönleriniz bazılarını sıkabilir. Düşüncelerinizde direttiğiniz müddetçe, onlarla anlaşmanız güçleşebiliyor. Duygusal bağlarınız işlerinizi zorlaştırıyor.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir türlü durduramadığınız bir zihnin sizi sürüklemesine maruz kalabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletmek önem kazanabilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanızın içindeki fikirleri uygulama konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşma şansınız var ancak biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekmekte. Hata yapmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişinin size destek vermek isteğinin altında başka bir neden olabileceğini düşünmeniz, hiç de kabul edilebilir bir şey değil. O son derece candan. Aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Çalıştığınız proje üzerinde aradığınız destekler bugünlerde kapınıza gelebilir. Haksızlığa tahammülünüz yok. Ama başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle sürekli ilgi çekiyorsunuz. Para durumunuz daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcamalara kışkırtmamalı.

27 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 51" R
Ay
Terazi
26° 35' 43" R
Merkür
Boğa
06° 39' 14"
Venüs
Boğa
26° 04' 21"
Mars
Koç
15° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 58"
Satürn
Balık
18° 07' 28"
Uranüs
Boğa
23° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 23"
Lilith
Başak
25° 35' 47"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>