Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Seçimlerinde Özenlisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Yeni bir insandan hoşlanabilirsin bugün. Aşk konuları sana çok güzel enerjiler sağlayabilir. Etrafında görmeyi dört gözle beklediğin bir insan olabilir. Bu güzel hisleri karşındaki insana belli etmen gerekecek.

İşlerinizi yoluna koymada size yardımcı olan çok ciddi bir dayanağınız var. O insanın kıymetini biliyor olmanız yetmiyor, onu sürekli sizi düşünmekten bir an evvel kurtarmanız gerekiyor.

Sevdiğin kişilere hediye almak onları mutlu etmek isteyebilirsin bugün. Ancak harcamalarda aşırıya kaçmamalı ve çok büyük masraflara girmemelisin. Düşünceli hareketler pahalı hediyelerden daha iyi gelecek bugün.

Vücudun için daha sağlıklı tercihlerde bulunman gerekebilir. Bugün giydiğin kıyafetlerin seni terletmemesi ve sıkmamasına dikkat etmen gerekecek. Konforunu göz önünde bulundurman sağlığını daha iyi etkileyebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkilerine gerçekçi yaklaşman gerekecek. Hayallerindeki gibi bir muhabbet gerçek olmayabilir. Karşındaki kişi kim olursa olsun kafanda kurduğun şekilde ilerlemeyebilir bazı sohbetler. Bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmen gerekebilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dikkatli olun; zira bugün kendinizi ileri doğru bir atım atma arzusuyla geri çekilmenin konforu arasında kalmanıza yol açacak bir durumda bulabilirsiniz. İkilem yaşayıp olduğunuz yerde de sayabilirsiniz. İlerleme cesaretini bulabilirseniz geçmişte aldığınız dersleri aklınızda bulundurun ki önünüze çıkacak tuzaklara düşmeyin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşamında istediğin konuma kendini daha yakın hissediyorsun. İş yerinde patronun tarafından aldığın haber seni heyecanlandıracak. Ev dekorasyonu ile ilgili değişikliğe gitmek istiyorsun. Yeni eşyalar almak için bir bütçe ayırabilirsin. Seçimlerini özenle yapacaksın. Eğer ilişkisi yeni bitmiş bir Yay burcuysan duygusallığın etkisinden yavaş yavaş kurtulmaya başlayacaksın.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir fikrin peşinden gitmenin ne derece gerekli olduğu gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Dolayısıyla harekete geçmek ve hayatınızı kendi istediğiniz şekilde idame ettirmek için yeni imkanlar bulmanız kolaylaşacaktır. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde hayatınız önemli ve kalıcı şekiller alabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyolculukları planlayabilirsiniz. Değişik konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sizin için yeni olan şeyler öğrenebilir ve bu konuda başlangıçlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle fikirlerinizi duygularınızı paylaşmak için buluşabilirsiniz. İşlerinize hız kazandırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İlişkiler ön planda olabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir hayalinizin gerçekleşmesini ne kadar çok kafanızda kurgularsanız, bu hayali kaybetmekten o kadar çok korkmaya başlarsınız. Bu kısır döngüyü kırmak için tutku ve hayallerinizi aklınızın bir köşesinde tutun ve sakince hedefiniz doğrultusunda çalışmaya özen gösterin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük hayatını düzenlemek isteyebilirsin bugün. Yeni rutinler oluşturabilirsin. Tazelenmek sana iyi gelecek. Bugün değişime daha açık olmanın faydasını daha fazla göreceksin.

27 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz şimdi size yetersiz gelmeye başlayabilir. Yaşadığınız yer size yeteri kadar hizmet etti ve artık daha iyisine doğru bir ilerlemeyi hak ediyorsunuz! Muhtemelen, alanınızı nasıl yeniden düzenleyeceğiniz veya dekorunuzu nasıl yeniden tasarlayacağınız konusunda kafanızda uçuşan bazı fikirler olmuştur ancak şimdiye kadar zamanınız veya enerjiniz olmayabilir. Çok büyük girişimlerden uzak durarak birkaç değişikliğin sizi nasıl hissettirdiğine bakın. Daha sonra en önemli konuya, iç huzura yönelebilirsiniz. Yakın zamanda aldığınız veya alacağınız birkaç haberle sarsılmış olan zihninizi hızlı bir şekilde toparlamayı başaracaksınız.

27 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak, gerçek isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor.

27 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün seyahat edebilir, kendinizi hür hissedebilirsiniz. Çalışma hayatımızdaki sorumluluklardan dolayı eğitim, seyahat, hukukla ilgili bazı aksilikler meydana gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Tutulmalar sağlık evinizde olacağı için kendinize ekstra özen göstermeniz gerekiyor özellikle 15 Mayısa kadar dikkat. Gününüz şahane geçsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk çevrenizde dolaşıp duruyor, hazırlıklı olun. Onu görebilmeniz için, gözlerinizi biraz aralamanız gerekiyor. Kalbiniz hala bazı heyecanlar için çarpabiliyorsa bunun tadını çıkartın. Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Doğruluğuna inandığınız konularda başkalarının olumsuz tavırlarından etkilenmeyin. Olaylara karşı daha gerçekçi yaklaşmanız daha iyi olacak. Yaratıcılığınız sayesinde daha çok para kazanabilirsiniz. Cildinizi sigara ve sigara dumanından uzak tutarak korumaya çalışın.

27 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 10" R
Ay
Balık
10° 25' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 35"
Venüs
Boğa
04° 58' 12"
Mars
Koç
02° 12' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 38"
Satürn
Balık
16° 51' 14"
Uranüs
Boğa
22° 31' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 21"
Lilith
Başak
23° 41' 43"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>