Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün iyi, bir gün kötü giden , inişlerle çıkışlarla dolu bir aşk yaşantınız var. Bugün aşk yaşantınız çıkışta olacak. Sevgilinizle çok güzel zaman geçirecek, onun yanındayken kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Bu anların kıymetini ve değerini bilin.

İş yerinizde bazı mevkiilerdeki insanların ani ayrılışı, sizin sırtınıza binen yükü bir hayli arttırdı. Sizi bugün ve önümüzdeki günler çok yoğun birtemposu bekliyor. Bunun yanında birtakımgörüşmelerine katılmanız muhtemel.

Son zamanlarda oldukça tutumlu davranmaya başladınız. Evinizin ve kendinizin zorunlu ihtiyaçlarını tespit ettiniz. Harcamalarınızı sadece bu yöne doğru yapmaya başladınız. Bu şekilde davranmaya devam edip, gereksiz harcamalardan kaçınmanız çok olumlu.

Birçok konuda pek fazla düşünmeden kararlar almaya kalkıyorsunuz. İlk zamanlar herşey yolunda gidiyor gibi gözükse de ileri ki zamanlarda bu ani kararlarınızın neden olduğu sorunları yaşıyorsunuz. Artık bu olup bitenlerden ders almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Adeta karşılaştığınız herkes üstünüze geliyormuş gibi hissediyorsunuz. Mücadele gücünüzün azaldığını ve hiçbir şeyin istediğiniz gibi gitmeyeceğini düşünüyorsunuz. Kötü düşüncelerin sizi esir almasına izin vermeyin. Mümkünse kısa bir tatil yapın ve hayata kaldığınız yerden devam edin.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Koç burcundaki hareketini sürdürüyor. Günün erken vaktinde etkili olan Merkür ve Neptün arasındaki zorlu görünüm, ilişki hayatınızda duyduklarınızın hayal kırıklıkları yaratabileceğini gösteriyor. Öğlen itibariyle ise Ay-Jüpiter olumlu açısıyla beraber çocuğunuzla mutlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 18:07 olduğunda Ay boşluğa giriyor olacak. Ciddiyet gerektiren işlerde başarı sağlamanız zor olabilir. Hobinize vakit ayırmak ruhen de sizi besleyecektir.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alınganlıklara dikkat!Merkür-Neptün 90'lığı güne eşlik ediyor. Güne nedenini bilmediğin bir gerginlikle uyanabilirsin. Özel sektörde çalışıyorsan, arkadaşlarının ve yöneticilerinin söylediği sözleri kişiselleştirmemeye özellikle dikkat etmelisin. Herkesin kendi sözünü dinletme çabası içinde olması sorunlar yaşanmasına neden olabilir. İlişkin yoksa beklemediğin aşk itirafı kafanı karıştıracak. Aşk seni her ne kadar heyecanlandırsa bile hedefin ne ona karar vermelisin. Sanatla ilgileniyorsan, uluslararası etkinliklere dâhil olabilirsin. Bir süredir yaşam alanına katmak istediğin bir mobilya için bugün tereddüt etmeyeceksin.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

YAY

30 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını dâhil ederek yaratıcılığınızı arttırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşırken ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar içindesiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizi gözden geçirebilir ve çıkabilecek kararlarda çekimser kalabilirsiniz. Zamanı düşüncelerinizden uzaklaşarak geçirmenizde fayda var.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; romantik ilişkinde şanslı bir günde olman gününü güzelleştirebilir. Maddi konular hakkında hissettiğin endişe de kendiliğinden kaybolacak. Hafta sonuna doğru bir terfi ya da bir ayrılık söz konusu olabilir. İş hayatındaki yeni tekliflere ve başlangıçlara hazır olmalısın. Destekleniyor olsan da ailen ile arandaki bir takım fikir ayrılıklarına düşebilirsin.

30 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürlüğüne düşkün Yaylar çocuksu tutkulara yoğunlaşıyorsunuz. Gün boyu değişen hedefleriniz ani harcamalara yol açabilir. Hareket ihtiyacınızı karşılayan faaliyetlere yönelin.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Sizin en keyifli yaşam alanınıza ışık tutuyor. Bugün arkadaşlarınızla coşmak isteyecek, sportif aktivitelere katılacak, risk gerektiren konulara ilgi duyacaksınız. Hiçbir konuyu abartmadan günün keyfini çıkartın. Yeni mekanlar keşfetmek, yeni hobiler edinmek için harika fırsatlarınız var. Değerlendirmeyi sakın ihmal etmeyin.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposu sizi bekliyor. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bunun sonucunda maddi ve manevi açıdan rahatlık kazanacaksınız. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insanla aranızda bir yakınlaşma olacak.

30 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 28' 11" R
Ay
Akrep
13° 52' 53" R
Merkür
Boğa
08° 43' 49"
Venüs
Boğa
27° 48' 21"
Mars
Koç
16° 23' 16"
Jüpiter
Boğa
29° 04' 55"
Satürn
Balık
18° 12' 42"
Uranüs
Boğa
23° 36' 25"
Neptün
Balık
29° 28' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 04"
Chiron
Koç
21° 48' 29"
Lilith
Başak
25° 45' 10"
True Node
Koç
14° 51' 40"
Son Güncelleme : 22/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>