Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sevdiklerini mutlu ediyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 80%

Bir an için doğrulup temiz hava alırsanız, hiçbir şeyin göründüğü kadar kötü olmadığını görebilirsiniz. Bu yeni perspektifi başkalarıyla paylaşın ve negatif yerine pozitif tutumlar sergileyin. Kalbinizi takip ettiğinizde sizi bekleyen müthiş fırsatlar olduğunu göreceksiniz. Hayatta en keyif aldığınız şeylere odaklanın. İçinde bulunduğunuz şartlar ne olursa olsun, nereye giderseniz gidin neşe saçın.

Bugün yıldızların size öğretecek bir şeyi var. Muhtemelen, son zamanlarda hayatta kalmak için elinizden geleni yaptığını hissediyorsunuz - gerçekte çabalarınız tutarsız olsa da. Asıl motivasyonunuz, sıkı çalışmalarınızın bir ödülü olarak maaşınıza zam müjdesi almak. Ama bugün, aniden izlediğiniz yolun bundan ne kadar uzakta olduğunun farkına varabilirsiniz. Başkalarının size değer vermesini istiyorsanız, önce kendinize değer vermelisiniz!

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Her şeyi sadece kendi bildiğin şekilde yapmak ve kabul etmek istiyorsun. Oldukça inatçısın ve çevrendekiler fikrini değiştirebileceklerine inanarak gerçekten komik duruma düşüyorlar. Bir işi yapabilecek veya alabilecek bir kişi varsa o da sensin. Doğrusu, gün içinde fikrini birkaç kez değiştirebilirsin ve bu gayet normal. Ama herkesin sana uymasını beklemen doğru olmayacaktır.Bugün hava beklenmedik bir şekilde kötüleşecek. Şiddetli yağmur veya boğucu nem için hazırlıklı olun. Kendinizin gerekli olduğunu düşündüğünüzden daha fazla nemlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın üzerinde güneş açması olası görünüyor. Son zamanlarda işler biraz bulutlu olduğundan olumlu ve neşeli tavrınızı korumakta zorlanmış olabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler moralinizi düzeltecek ve muhtemelen sizi bekleyen güzel günleri hatırlatacak. Başkaları biraz yorgun ve gergin hissedebilir, ancak siz durumun olumlu taraflarını görebilmeli ve değerini bilmelisiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlediği bir gündesiniz. Sabah itibariyle meydana gelen Ay'ın Neptün ile karşıtlığı karamsar hissedebileceğinizi gösteriyor. Bu geçici etki de asla hiçbir şey yolunda gitmeyecek sanmayın. Sonra gerçekleşen Ay-Plüton güzel açısıyla birlikte sizler de kariyerinizde yavaş yavaş zirveye çıktığınızı hissedeceksiniz. Maddi olarak da güzellikler sizinle olacaktır. Ay, saat 11:46'de ise uzun süre boşluğa giriyor.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerini mutlu ediyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket etmeye başlayacak Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, ödemelerde bazı aksaklıklar yaşayabilirsin. Bazen kendini hiç olmadığın biri gibi yansıtma huyundan eminim sen de çok şikâyetçisin. Bugün de öyle bir gün? Özellikle çalışan bir Yay burcuysan bugünortamında kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Aman dikkat! İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, eski sevgilinin ani dönüşü kafanın karşımasına neden olabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, eşinin bazı konulardaki kararlılığı karşısında ne yapacağını şaşırabilirsin. Aile bireylerine alacağın hediyeler, onları epey mutlu edecek.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda kontrol dışı olaylar gerçekleşebilir. Bu tür gelişen konularda şartları çok zorlamadan hareket etmelisiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli ve sizi mücadeleye iten bir günde olabilirsiniz. Ailevi konular ve planlar üzerinde ciddi düşünme gereği var.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araştırma, öğrenme, içinde yaşadığımız gezegenle alakalı daha çok bilinç sahibi olmak gibi konular sizi daha verimli hale getirebilir. Çekiciliğiniz artıyor.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal anlamda sınırlanmış ve yalnız hissedebileceğiniz geçici etkiler alırken, yaşamınızda pozitif insanlarla görüşmek, enerji çalışmalarına katılmak ve tercih ederseniz yalnız kalarak zihninizi ve ruhunuzu dinlendirmek bugün enerjinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tanıdığınız biriyle bugün çatışabilirsiniz. Ciddi bir görüş ayrılığı yaşacaksınız. Mümkünse bugün bu konuyu kenara koyup başka bir gün sohbet edin. Diğer türlü kopma noktasına gelebilirsiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma larınızı keyifle sürdüreceksiniz. Parasal çalışmalarınızda önemli gelişmeler meydana gelecek. Olumlu ve kararlı bir tavır içine girmeyi başarabilirsiniz. Bu tutumunuzla arkadaşlarınızı ve çevrenizi etkileyeceksiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda pozitif gelişmeler söz konusu olabilir. Fark etmediğiniz bir gelir kapısı elde edebilirsiniz. Biriktirdiğiniz ama unuttuğunu bir paranız olduğunu fark edebilirsiniz. Tatil sayesinde bazı sorunlarınızı yastık altı etmeyi başardınız. Tatilden sonra aldığınız kararlar ile yeni adımlar atmalısınız.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün, düşüncelerinin havada ve belirsiz kalabileceği ve yenilikler için yanlış bir gün olabilir. Değişimler yerine toplumsal yardımlaşma ve bununla birlikte kurulan arkadaşlıklarının da desteğiyle gününü tersliklerden ve karamsarlıktan uzak geçirebilirsin. İnsanlara yardımcı olabilir, kendi tecrübe ve deneyimlerine de yer verebilirsin.

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 54' 21" R
Ay
Aslan
09° 37' 27" R
Merkür
Koç
28° 11' 25"
Venüs
Boğa
18° 08' 44"
Mars
Koç
10° 24' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 45"
Satürn
Balık
17° 41' 28"
Uranüs
Boğa
23° 09' 07"
Neptün
Balık
29° 17' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 54"
Lilith
Başak
24° 52' 55"
True Node
Koç
14° 53' 36"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>