Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Başarına Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2020, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Aslında tam bir hayalperestsiniz ve herkes sizi bunun için seviyor. Fakat bugün gezegensel enerjiler, sizi biraz daha pratik olmaya zorluyor. Çözülmesi gereken bazı kişisel meseleler var ve eğer aklınız bir karış havadaysa, bu hiç kimseye fayda sağlamaz. Bu, sevdiklerinize odaklanma zamanı. Çocuklarınız ihmal edilmiş hissediyor olabilir ya da eşinizin özel bir ilgiye ihtiyacı olabilir. Aile üyeleriniin sizin onların yanında olduğunuzu bilmeleri için gereken her şeyi yapın ve neye ihtiyaç duyuyorlarsa vermeye istekli olun.

Kılıcınızı bırakmak için güzel bir gün. İş yerinde,arkadaşlarınızla veya yönetiminizle devam eden bazı savaşlarda yer alabilirsiniz ve bunlar çok yorucu olabilir! Ancak günün enerjisi huzurlu ve üretken. Böylece, geçmişte size karşı çıkan herhangi biriyle daha güçlü ittifaklar kurabilirsiniz. Barış sağlamaya ve ortak bir amaç için birlikte çalışmaya odaklanın. Bugün güzel atılımlar yapmalısınız.

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Her şey senin için oldukça iyi gidiyor olacak. Güçlü bir benlik algın olacak ve insanlar her şeye ve karşılaştığın herkese karşı olan güvenli yaklaşımını fark edip sana saygı duyacaklar. Bugünü yapılacak şeyler için ayır. Oldukça etkili kullanılabilecek bir enerji desteği mevcut. Bu gece ininden çık ve yardımsever içsel yapını seni çevreleyenlerle paylaş.Bugün eleştiri kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Bu çoğumuz için çok kolay değildir, ancak durum gerçekten bakış açınıza bağlı. Söyleneni kişisel bir saldırı olarak görmek yerine değerlendirmeye çalışın. Kendinize karşı dürüst olun. Dile getirilen şey size bir şeyler öğretebilecek, gelişiminize katkıda bulunacak nitelikteyse, bunun bir fırsat olarak kabul edin. Gereksiz ise de unutun ve yolunuza devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki arada bir derede kalmış gibi hissedebilirsiniz. Duygular hararetli ve insanlar sözlerini esirgemeden sert ve ani çıkışlar yapıyor. Taraf olmadan önce neyin ne olduğunu iyice anlayın ve tuttuğunuz yol belli olsun. Beklenmedik etkenlerin devreye girmesine fırsat tanıyın; zira yirmi dakika süreceğini düşündüğünüz işler öngörülemeyen olaylar nedeniyle saatler sürebilir.

31 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Para meseleleri sizi saf kasvetli bir duruma itebilir. Ancak bunları düşünmemeye çalışarak yapmanız gereken görevlere odaklanın. Verimliliğiniz ve pratikliğiniz işleri kolayca yoluna sokacaktır. Neşelenin ve harika bir akşam planlayın!

31 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aklındaki hedeflerde başarılı sonuçlar almak için daha fazla mücadele etmen gerektiğini anlıyorsun. Hırs ve rekabetin kötücül sonuçlarına karşı hazırlıklısın. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan kazancını bir üst seviyeye taşımak için çeşitli araştırmalar yapabilirsin. Evli bir Yay burcuysan eşinin önemli bir konu hakkındaki kararsız tavırları seni sinirlendirebilir. Maddi anlamda beklentilerinin gerçekleştiği bir gündesin.

31 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve bununla birlikte size sitem eden tavırlar içerisinde de bulunabilirler. Bu konuda empati yapmaya çalışın ve açıklayıcı olun. Evde kalmanın fırsatlarını değerlendirin. Mecburi olmadıkça dışarı çıkmayın.

31 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizin gündeminizi etkilediği zamanlar var. Eşinizin konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sabah saatleri daha fazla güven hissedebileceğiniz imkânlar var. Kolayca risk almak isteyebilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var. Yaşanan değişken durumlara karşı dayanıklılık göstermek, size güç katacaktır. Yazılı anlaşmalara özenli yaklaşmalısınız.

31 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başkalarına yardım etmeyi gerçekten çok isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Başkalarına iyi gelmek, bunu gönülden istemek size iyi gelecek.

31 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

31 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlamak sizi gelecek planları yapmaya itse de partneriniz bu konuşmaları yapmaya hazır değil. Onu korkutmamak adına biraz daha sakin davranmanız iyi olacaktır.

31 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 14:43'e kadar İkizler burcunda boşlukta olacak. Sabah saatlerinde ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile finansal konularınız ön plana çıkıyor. Önümüzdeki birkaç gün kredileriniz ve borçlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir.

31 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji seviyeniz, bugün en üst noktada olabilir. Bu sayede, tüm gün boyunca sağa sola koşuşturmak zorunda kalsanız da şikayet etmeyecek, hatta bu durumdan zevk bile alacaksınız. Hızlı tempo, sizi bugün tüketemeyecektir.

31 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hareket kabiliyetiniz artıyor. İşiniz konusunda daha fazla çaba göstermeye başlayacaksınız. Ruhsal anlamda sizin için zorlu bir gün olabilir. Keyfiniz pek yerinde olmayabilir. İçinizde kalmayı, kabuğunuzda yaşamayı tercih edebilirsiniz. Ailenize özel zaman ayırmaya çalışın. Sizinle konuşmak istiyorlar.

31 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; son günlerde karşındakilerle fazla ilgilenmiş olabilirsin; fakat onlarla hareket etmek isterken de bir türlü ilerleyememiş olma ihtimalin var. Sabah saatlerinde yarım kalan işlerini bitirmeye odaklansan da yine birilerini seni meşgul edebilir. Öğleden sonra ailenin parasıyla ilgili gelişmeler olabilir.

31 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 36' 05" R
Ay
Koç
26° 24' 41" R
Merkür
Koç
20° 40' 46"
Venüs
Boğa
08° 50' 40"
Mars
Koç
04° 37' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 56"
Satürn
Balık
17° 06' 51"
Uranüs
Boğa
22° 42' 48"
Neptün
Balık
29° 05' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 45"
Lilith
Başak
24° 02' 38"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>