Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duygularını anlatıyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün, romantik bir kaçamak yapmak için güzel bir gün. Sevgilinizle şehir merkezine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı güzel manzaraların ve rutininizin dışına çıkmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Birlikte bir dağ yürüyüşü ya da hareketli bir şehri ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Romantik bir akşam yemeği yiyin ve bir konserine katılın. Ya da hiç birini yapmayıp sadece şehirdeki mimariyi hayranlıkla seyretmek isteyebilirsiniz.

Kendiniz için mağazada harika bir gün geçirin! Bugünyerinde bir uyum içerisinde ilerlemek için mükemmel koşullarla karşılaşacaksınız. Ayrıca, diğer insanlarla müzakerelerinizde güçlü yanlarınızın neler olduğunu anlamak veya karakterinizin daha güçlü yönlerini not etmek için iyi bir gün. Risk almak ve geleceğe bakmak konusunda kendinize izin verebilirsiniz ...

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

Hayatın anlamıyla ilgili bazı sohbetlere girebilirsin. Ruh arayışındasın, düşüncelisin ve bu enerji seni insanlarla entelektüel konuşmalar yapmaya itiyor. Yaşam denilen şeyi çözmeye çalışıyor, sana ne ifade ettiğini düşünüyorsun. Belki de içerisinde bulunduğun bir ilişkinin spiritüel seviyesini keşfediyorsundur.Bugün kendinizi devasa bir çamur deryasında bulabilirsiniz fakat bu durum, bu noktadan bakarak olağanüstü derecede başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor. İnanılmaz hassasiyetinizle algılama yeteneğinizi birleştirin, biraz pratik düşünme eklerseniz başarının mükemmel formülünü elde etmiş olacaksınız! Zihninizin sınırlarını zorlayın ve stratosferin ne kadar ötesine geçebileceğinize bakın. Ne kadar ileri o kadar iyi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tüm bu heyecanlara biraz ara verseniz iyi olur. Geçtiğimiz üç hafta boyunca herkesi memnun etmeye çalıştınız ve bu durumdan dolayı çok yorgunsunuz. Bu sebeple artık dinlenmek için zamana ihtiyacınız var. Çünkü artık bu şekilde devam edemezsiniz. Bir kaç gündür biraz gerginsiniz, işlerin daha da kötüleşmesini istemezsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün içerisinde 07:27-16:29 arası boşlukta kalıyor. Bu uzun süreçte özellikle gelecekle ilgili yapacak işleriniz, onaylamanız gereken şeyler varsa havada kalabilir. Saatler 16:29 olunca Ay, Terazi burcuna geçiş yapıyor. Bu saatle beraber şanslı bir döneme giriyorsunuz. Akşam yaşayacağınız gelişmeler haftayı mutlu kapatmanızı sağlayabilir. Dostlarınızla planlar yapabilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını anlatıyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Kariyerinde yön değişikliğine hazır ol! Hiç beklemediğin bir şekilde kariyer hayatın yeniden şekil almaya başlayacak. Değişime kucak aç! Düğün hazırlığı içinde olan bir Yay burcuysan, düğün detaylarıyla ilgili yoğun araştırmalar yapabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişiye tüm duygularını anlatabilirsin. Hiçbir şey kalbinde ukde kalsın istemeyeceksin. Akşam saatlerinde katılacağın organizasyonda bir süredir görmediğin kişilerle karşılaşabilirsin. Son zamanlarda hafif diş ağrıları yaşıyorsan, doktora görünmeye karar verebilirsin.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı sizi baskılıyor gibi gelse de aslında yepyeni yöntemlerde öğretiyor olabilir. Ailenizden alacağınız destek sizi biraz olsun rahatlatabilir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmakla birlikte, bugün işler ve sorumluluklar gündeme gelebilir. Özellikle daha fazla dikkat çekebilecek işlerle de uğraşabilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda bereketinizin artacağı bir gündesiniz. Hayatınız için önemli kararlar alabileceksiniz. Akılcı duruşunuz herkesin taktirini toplayacak.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizin nasıl olması gerektiği, neyin anlaşılmadığı ve sizin için nelerin sinir bozucu olduğu hakkında çok net bir fikriniz var. İhtiyaçlarınızı dile getirmek için bunu kullanın.

4 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna geçişiyle sosyal hayattaki ilişkilerinizi ön plana çıkar. Kokteyllere ya da organizasyonlara katılmak için harika bir gün. Dernek faaliyetleriniz için toplantılar yapabilir. Gönüllü kuruluşlar yararına gelir toplayabilirsiniz. Zihninizi uzun zamandan beri meşgul eden bir arkadaşlık bugün aşka dönüşebilir. Fakat eski ilişkilerinize yeniden şans tanımalısınız.

4 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu hiç tahmin etmediğiniz konulardan gelir elde edebilirsiniz. Yeni fikirler bulabilir, minik de olsa beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Her karanlığın sonunda mutlaka bir aydınlık vardır. Yola güvenin, kendinize güvenin. Tek sıkıntınız hareket etmek. Rehavete kapılmamalısınız. 

4 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün konuşmalarınla dostlarını ve çevrendeki insanları etkilemen mümkün. Fikir ve düşüncelerinin önemsendiği bir toplulukta bulunabilir, görüşlerini paylaşmaktan, kendini cesaretle ve tutkuyla ifade etmekten çekinmeyebilirsin. Kendine güvenin bu kadar yüksek sevideyken, vizyonunu büyütebilir, akademik kariyerine odaklanabilirsin.

4 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>