Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda yenilik yapma isteği içinde bulunabileceğiniz görülüyor. Varolan ilişkinizi geçici hevesler için tehlikeye atmanız, daha sonra pişmanlık duymanıza yol açabilir.

Ay ın etkilerini yenilikçi ve hevesli yapınızla belli edebilirsiniz. El attığınız konulara farklı bir gözle yaklaşmanız sayesinde rutin işlerinizi bile hobiye dönüştürmeniz mümkün. Bugün eğitim konularında başarılı olabilirsiniz.

Maddi konularda yenilik yapma isteğiniz sizi yatırımlara yönlendirebilir. Parasal konularda ani kararlar vermek, daha sonra zarara uğramanıza neden olabileceğinden adımlarınızı dikkatli atmalısınız.

Yakın ilişkilerinizden yana dikkatli olmalısınız. Yanlış anlamalar ve gereksiz detaylar kafanızı karıştırabilir. Anlaşma yapıyorsanız iki kez düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde dostça yaklaşımlar birtakım problemlerinizde sonuca yardımcı olabilir. Yaşadığınız bir çözümsüzlükte doğrudan bir sorumluluğunuzun olmaması sizi yeterince rahatlatamıyor. Üretkenliğinizi arttırma çabalarınızda, onayını özellikle beklediğiniz birileri var. Onların bu konuda cesaretinizi farklı olarak arttıracağına inanıyorsunuz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün ilk ışıklarında Ay hareketini boşlukta devam ettiriyor. 05:56 itibariyle de Koç burcuna geçiş yapıyor. Bugün aşk hayatınız ön planda olabilir. Şansınızın açıldığı bir dönemin başındasınız. Sevdiğiniz kişiden beklediğinizden daha güzel davranışlar görebilirsiniz. Ay'ın günün tamamında Kiron ile Mars arasındaki etkileşimi harekete geçirmesiyle aşk hayatınızda aldığınız yaraları sarmanın vaktinin geldiğini göreceksiniz. Ayrıca geçmişte yaptığınız veya yapmadığınız şeyler için pişmanlık duymak yerine bunları artık tamamen unutacaksınız. Çocuğunuzun sağlık problemi varsa bugün şifa bulduğunu, daha iyi olacağını öğrenebilirsiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu dönüşler alıyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Bugün keskin kararlar alabilirsin. Memnun olmadığın işinde yenilik yapıp, yönünü değiştirmek isteyebilir ve internette kariyer sitelerinde kendiniararken bulabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan, bir süre herkesten uzaklaşmanın iyi geleceğini düşünebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, sevgilinle gideceğin tatil planında rotanızı bambaşka bir yere çevirebilirsin. Ailenin maddi sorunlarını çözmek için yapacağın girişimlerde olumlu yanıtlar alabilirsin. Akşamüzeri görüşeceğin arkadaşınla keyifli bir sohbet gerçekleştireceksin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemelisin.

4 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre arkadaşlıklarınızla ilgili konularda kendinizi gereğinden fazla savunma içerisinde olmamalısınız. Sizi anlamak isteyen ve sizin gerçekten yanınızda olan olur. Bu fikri benimsemelisiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı uğraştığınız işlere kullanabilirsiniz. Kolektif veya sosyal konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabileceğiniz zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bugün tamamlanmasını istediğiniz konular gündeminizi etkileyecektir. Risk almak için acele etmeyin.

4 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizi açtığınız kişilerin sizi anlamaması hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir. Çocuksu gözlerle etrafınıza bakarsanız gerçek dostlarınızın da orada olduğunu göreceksiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yay; önümüzde ki birkaç gün hem enerjin hem de cesaretin tavan yapabilir. Ev, aile,derken kendine zaman ayıramamış olabilirsin. Bugün sadece kendinle ilgilenmek ve keyif aldığın konularla ilgilenmek isteyebilir, kafandan sıkıntıları atarak yenilenebilir, sosyal aktiviteler içinde yer alabilirsin.

4 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvenli alanda kalma ve huzur bulma arayışınız yüksek. Gün boyu konsantrasyon sorunu olabilir. Dikkat gerektiren işleri kontrol edin. Ailevi konularda kararlarınzı netleşiyor. Huzur korumak faydalı olur.

4 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Sizin en keyifli yaşam alanınıza ışık tutuyor. Bugün arkadaşlarınızla coşmak isteyecek, sportif aktivitelere katılacak, risk gerektiren konulara ilgi duyacaksınız. Hiçbir konuyu abartmadan günün keyfini çıkartın. Yeni mekanlar keşfetmek, yeni hobiler edinmek için harika fırsatlarınız var. Değerlendirmeyi sakın ihmal etmeyin.

4 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

4 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 14' 19" R
Ay
Aslan
26° 24' 20"
Merkür
Koç
29° 51' 29"
Venüs
Boğa
19° 50' 46"
Mars
Koç
11° 28' 01"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 19"
Satürn
Balık
17° 47' 19"
Uranüs
Boğa
23° 13' 56"
Neptün
Balık
29° 19' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 10"
Lilith
Başak
25° 02' 07"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>