Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın tamamen etkisine girmemek için gösterdiğiniz direnç işe yaramayabilir. Onda farklı bir derinlik algılıyorsunuz. Ama bu gizem, kuşkulu bir merakı da doğuruyor.

Uzun zamandır süregelen koşuşturma, yeni bir durgunluk dönemine girecek ve bazı önemli problemleri çözmüş olmanın huzurunu yaşayacaksınız. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek.

Bir alacak meselesinde çok özenli diyaloglar içine girmeniz gerekiyor. Yakında yeni bir harcamanız var. Ama giden paranın karşılığında büyük sevinçler söz konusu.

Önemsendiğiniz ilişkilerde çizdiğiniz müdahale sınırları oldukça dar. Özel ilişkilere karışılmaz mantığıyla, sizden yardım bekleyen kişilere çok ilgisiz davranıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi, size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyecek, bundan etkileneceksiniz. Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız. Sevdikleriniz kendinizden emin ve cana yakın tavırlarınızdan çok hoşlanıyorlar.

5 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda hareket ettiği bir güne başlıyorsunuz. Ay'ın saat 18:10'da boşluğa gireceği zamana kadar işlerinizi bitirmeniz iyi olacaktır. Saat 01:45 itibariyle Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Bu yeniay çalışma ortamınızda da yenilikleri beraberinde getirebilir. Sağlığınızla ilgili yeni bir ilaca veya tedaviye başlayabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir evcil hayvan edinebilir. Detaylı yeniay yazısını okumak için tıklayabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal tarafın artıyor!Bugün toprak burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Duygusal ve duyarlılığının artığı bir gün. Fazlasıyla sakındığın bir eşyanı kaybedebilirsin. Uzun zamandır birikim yapıyorsan, bugün onu başka bir ihtiyacın için harcaman gerekebilir. Kalbi boş bir Yay burcuysan, aşkla yeniden tanışmak için uygun bir gün. Neden olmasın? Evli ya da ilişkisi olan bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle hayatınıza yenilik katacak kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendine vakit ayırmayı tercih edeceksin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara duyduğun özlem artabilir. Sağlığına daha çok önem vermen gerektiğini anlayacaksın. Plates, yoga gibi alanlara yönelebilirsin.

5 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızdan kaynaklı içinizde oluşturduğunuz huzursuz ve vesveseli durumlar gergin olmanıza neden olabilir. Sakinliği elden bırakmamalı, yanlış davranışlardan kaçınmalısınız.

5 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Boğa burcunda yeniay gerçekleşiyor. Zaman alabilecek ya da fedakarlık gösterebileceğiniz durumlar olabilir. Yaratıcı enerjinizi sanatsal konulara da harcayabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sinirlerinizi kontrol altında tutmanız ve fikrinizi kabul ettirme çabası içerisine girmemeniz çok önemli. Unutmatın enerjiniz size kadar.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; sağlığınla ilgili yeni kararlar alabilmek için önce zararlı alışkanlıklarından kurtulman gerekebilir. Gündelik yaşam rutinini gözden geçirerek, farklı bir düzen arayışına gidebilirsin. Kendini güvende hissettiğin çalışma ortamının vearkadaşlarının değişmesi huzurunu kaçırabilir, yeni bir görev üstlenmen gerekebilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ay'da günlük işlerde düzen değişimi öne çıkıyor. Hızlı biçimde rutinleriniz dönüşüyor. Akşamüstü gelişen olayları olgunlaşma fırsatı olarak değerlendirin, ruh beden dengesini koruyun.

5 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcunun 14 derecesinde bir Yeni Ay meydana geliyor. Gündelik hayatınızın zaman içinde kökten değişeceğini söyleyebiliriz. İş ortamınızda farklı bir organizasyona gidilebilir. İş arkadaşlarınız değişebilir. Yaşam alanınızı değiştirmek size enerji verir. Sağlık konularına, dolaşım bozukluklarına dikkat etmek de fayda var. Burç burç yorumları günlük burç yorumları pazar Sağlık

5 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz

5 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 26' 13" R
Ay
Başak
11° 12' 01"
Merkür
Boğa
01° 25' 43"
Venüs
Boğa
21° 22' 31"
Mars
Koç
12° 24' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 55"
Satürn
Balık
17° 52' 27"
Uranüs
Boğa
23° 18' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 32' 58"
Lilith
Başak
25° 10' 23"
True Node
Koç
14° 53' 26"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>