Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Eğitime Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2020, Salı

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 80%

Fiziksel dayanıklılığınız bugün düşük olabilir, ancak kendinizi normal sınırlarınızın ötesine zorlamak zorunda hissedebilirsiniz. Gün boyunca kendinizi hızlandırın ve son engelin üstesinden gelmek için en son bir enerji dalgası çağırın. Kişisel meselelerinize sızabilecek ve yanlış anlamaya neden olabilecek para meseleleri üzerinde biraz depresif olabilirsiniz. Sevdiklerinizin neden mavi bir funk'ta olduğunuzu bildiğinden emin olun.

Kafanızın içinde beliren çok sayıda düşünce var ve hiçbirini paylaşamayacağınızı hissedebilirsiniz. Bu sırları kimseye ifşa etmeyerek kendinize bir iyilik yaptığınızı düşünebilirsiniz, ancak bunun yerine kendinizi korkunç derecede incitiyorsunuz. Fikirlerinizi kendinize saklamak yerine onları paylaşmayı öğrendiğiniz zaman kendinizi çok daha rahat ve hafif hissedecesiniz.

Bugün konsentrasyon konsunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Gezegensel enerjiler, size hayal kurmak ve bir şeyi hayalinde canlandırma konusunda ilham verebilir. Eğer dikkatiniz dağılıyorsa, sık sık ara verin ve telefon görüşmeleri yapın. Beyninizi aktif tutun ki bu yorucu günde uyanık kalabilsin. Ara verdiğiniz anlardan birinde sirkülasyonun devamını sağlamak için güzel, canlı bir yürüyüşe çıkmaya çalışın.

Dalgalanan ruh hallerine çok da takılmamalısın. Hayatındaki daha büyük ve önemli eğilimlere ve gerçekleşen olumlu şeylere bak. Bardağın dolu tarafını gör ve dünyaya gelmenin bir sebebi olduğunu hatırla. Kendinle ve içinde yaşadığın dünyayla uyumlu ve barışık kalarak seni dünyaya getiren anneni onurlandır. Hareketsizliğinde bile büyük bir güç var!Öyleyse bütün sessizlik anlarını yaşa!Günün göksel enerjileri talepkar olacak. "şartlara uygun" olup olmadığın konusu üzerine kafa yorup durduğun için gezegenler, arsız bir şekilde, bu soruna, uygun olmadığın şeklinde cevap gönderiyorlar! Çünkü çok hızlı hareket ediyorsun! Şu anda yaptığın yön değişikliği oldukça temel ve ciddi fakat sen bunu hafife alıyorsun. Daha da derine kazmaya devam et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal özgürlüğe ihtiyacın var. Nasıl hissedeceğin konusunda baskılandığın bir durum içinde olduğunu düşünerek kendini tuzağa düşmüş gibi hissedebilirsin. Eğer kendini olaydan uzaklaştırmayı başarabilirsen, gerçekten de bir başkasını ilgilendiren bir dramaya karıştığını göreceksin. Şu anda kendini özgürce ifade edebilmek için bir çıkış yolu bulman oldukça elzem.

6 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha sosyal olabilir, hareketli ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş ve özel hayatınızdaki ilişkiler öne çıkıyor olacak. Kariyerinizle ilgili tanıdıklarınızdan ve yakınlarınızdan destek alabilirsiniz. Kararsızlık yaşadığınız durumlarda detaycı ve akılcı düşünerek seçim yapabilirsiniz. Bazı durumlara fayda odaklı bakabilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senden hoşlandığını düşündüğün birini yanlış anlamış olabilirsin. Bu konuda pot kırmamaya özen gösteriyorsun. Eğitiminde ilerleme kat edebilirsin. Yüksek lisans gibi düşüncesi olan bir Yay burcuysan bu planını gerçekleştirmekte daha aktif olabilirsin. Günün yorgunluğunu, yalnız geçireceğin bir akşamla üzerinden atmak istiyorsun.

6 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün öfke kontrolü yapmakta zorlanabilirsiniz. Karşı tarafı kelimelerinizle yıkmak sizin için oldukça kolay olabilir ama konuşurken iki kere düşünün. Bir anlık sinirinize göre hareket etmek sizi haksız duruma düşürebilir. Arkadaşlarınıza haksızlık etmeyin. Ekip ruhunu kaybederseniz projeleriniz sekteye uğrayabilir. Partnerinizi kırdığınızı kabul etmeli ve özür dilemelisiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışı içinde olabilirsiniz. Yenilik arayacağınız zamanlar olabilir. Zevklere düşkünlük söz konusu. Sabah saatlerinde engellerle karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. İlerleyen saatlerde yoğun bir tempo içine gireceksiniz. Eğitimle ilgili konulara zaman ayırmak durumunda kalabilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cümlelerinizi özenli seçmeniz oldukça büyük önem taşıyacak. Ayrıca dua etmek, meditasyon yapmak ve totemler oluşturmak için de uygun bir gün.

6 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen kalbinizde bir his vardır ancak bunu kanıtlayabilecek bir şey elinizde yoktur. Kanıta ihtiyacınız yok çünkü iİçgüdüleriniz size bir şey anlatmak istiyorsa bunu dinleme zamanıdır.

6 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati ilişkilerinizi veortaklıklarınızı ön plana taşıyor.Bugün yalnız kalmak istemeyebilirsiniz, yakınlarınızla iletişiminiz önem kazanıyor. Sevdiklerinizin fikirleri alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Evliliğinizde süregelen problemleri çözmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

6 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşinizi normalinden biraz daha fazla kıskanabilirsiniz, fakat aşırıya kaçmadığınızdan emin olun. İş yerinizde çok büyük işler başaracaksınız ve kendinizle gurur duyacaksınız. Üstünüzdeki stresi ve yorgunluğu atmaya çalışın.

6 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatın günlük sorunlarıyla çok fazla ilgilenmek sevgilinizle aranızda problemler yaratıyor. Kendinizi günlük işlere çok fazla kaptırmayın. Eğer kalbiniz boşsa çıktığınız bu yolculuklarda tanışacağınız gizemli yabancılar çok etkileyecek. Kendinizi yeni bir aşk macerasının içinde bulabilirsiniz. Başarılı çalışmalar yapacağınız bir gün. Fakat, işleri ağırdan alabilir, fazla rahat davranabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin yüksek olması, girişimlerinizi kolaylaştıracak. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız var.

6 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 36' 21" R
Ay
Yengeç
09° 18' 55" R
Merkür
Koç
25° 31' 03"
Venüs
Boğa
15° 12' 51"
Mars
Koç
08° 35' 32"
Jüpiter
Boğa
26° 40' 02"
Satürn
Balık
17° 31' 01"
Uranüs
Boğa
23° 00' 49"
Neptün
Balık
29° 13' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
21° 17' 25"
Lilith
Başak
24° 37' 04"
True Node
Koç
15° 02' 25"
Son Güncelleme : 11/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>