Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz ve iç dünyanızda çelişkiler ortaya çıkabilir. Aşk yaşamınıza ilişkin bir huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınızda ihmalkarlıklar olabilir ve bu aranızda çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilecektir. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunlar sandığınız kadar önemli olmayacaktır. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda biraz daha hassas ve esnek olmaya çalışmalısınız. Günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacaktır ancak bu konuda yenilikler yapmakta zorlanabilirsiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bunlar kararlı davranışlar sergilemeniz durumunda geçici sorunlar olacaktır. İş yaşamınızda yeni bir karar almanız doğru olmayacaktır.

Maddi konularda çeşitli kısıtlamaların etkisinde kalabileceğiniz bir gündesiniz ve genelde gelişemeler beklentilerinizle uyuşmayacaktır. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Olayların gelişimi yeterince hızlı olmayabilir. Kesin bir karar almadan önce biraz daha beklemeli ve sonuçları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi beğenmediğiniz konularda iç barışı sağlayabilmeniz, biraz çaba gerektiriyor. Kendinizle yoğunlaşıp kendinize emek harcamaktan kaçınmamalısınız. Bugünlerde bazı ilişkileriniz içinde radikal kararlar aşamasındasınız. Bazı niyetlerin açıkça su yüzüne çıkması, sizi biraz üzüntülü yeni değerlendirmelere yöneltebilir.

6 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda hareket ettiğini bir güne uyanıyorsunuz. Ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Evinizde vakit geçirerek dinlenmek isteyebilirsiniz. Aile içinde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Boğa burcunda 11:26 itibariyle geçen Uranüs sizleri değiştirmeye geliyor. Bu 7 sene içinde anlayacaksınız ki siz üzülseniz de değişen bir şey yok. O yüzden hayatın daha fazla olumlu tarafını görmeye çalışabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda değişiklikler yaşayacaksınız. Belki de artık tamamen işi bırakacaksınız. Bu aniden vereceğiniz bir karar olabilir. Sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz. 7 sene uzun bir süre olsa da yavaş ilerleyen kronik bir rahatsızlığın belirtileri ortaya çıkabilir. Detaylı yorumlar için tıklayabilirsiniz. Balık burcunda 15 derecede 19:03'te yeniay oluşuyor. Yeniay aile ve ev konularınıza ışık tutacaktır. Ailede sevineceğiniz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Ailede rahatsızlığı olan biri varsa güzel haberi alabilirsiniz. Ev bakıyorsanız aklınızdakine uygun bir konut karşınıza çıkabilir. Fakat Merkür retro olduğu için kontrat imzalarken her şeyi kontrol edin. Yeniayın detaylı yorumu için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni kapılar açılacak!Gökyüzü bugün büyük bir devir teslim töreni gerçekleştiriyor. Devrim gezegeni Uranüs ateş burcundan çıkıp, toprak burcuna yerleşiyor. Aynı zamanda bugün akşam saatlerinde su burcunda gerçekleşecek bir Yeniay'a şahit olacağız. Günlük iletişim kurduğun her kim varsa bugün ani çıkışlarına anlam veremeyebilirsin. Sanki etrafındaki herkes bugün ateş topu gibi? Özellikle çalışma arkadaşlarına ve üstlerine karşı daha sakin yaklaşmanda fayda var. Öğlenden sonra eğitim ya da seminer tarzı bir etkinlikte yer alabilirsin. Burada tanışacağın kişiler mesleki olarak sana kapı açabilirler. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinin yapacağı sürpriz günün en güzel gelişmesi olacak. Son zamanlarda düzensiz beslendiğini fark ederek kendine yeni bir plan-program yapabilirsin.

6 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Profesyonel kimliğinizi yeniden oluşturmak ve kendinizi ön plana çıkartmak adına yeni bir başlangıç söz konusu olabilir. Hayat akışınızda kararlarınızı etkileyecek yeni bir yola adım atabilirsiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinize ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Ailenizle ilgili konularda daha yapıcı davranabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz gereken bir gün. Güven duymak ve paylaşımda bulunmak size iyi gelecektir. Babanızla ilgili sorumluluk almanız gereken zamanlar var. Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir, akışta kalmaya çalışın.

6 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli bir kariyer elde etmek için dikkatli olmalısınız. İş arkadaşlarınızla verimli iletişim kurabilme yeteceğiniz de göze çarpıyor. Başarılısınız.

6 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ani değişen hisleriniz hem arkadaşlık ilişkilerinizde hem de maddi anlamda yaptığınız atılımlarda problemler çıkartabilir. Biraz daha sakin olmaya çalışın. Yeni sorumluluklar almış olabilirsiniz. Layığı ile yerine getirmek için hiçbir engeliniz yok. Yeter ki çalışın.

6 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değer yaratmak ve üretmek ve finansal konularda tutarlı olmak adına baskı altındasınız. Bu baskıdan kaçmak için riskli işlere, anlaşmalara girişmeyin. Aklınız ve duygularınız çatışabilir. Ailevi konularda hassasiyetler olabilir.

6 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ani değişimler gezegeni Uranüs, 7 Temmuz 2025'e kadar Boğa burcuna geçiş yapıyor. Gündelik hayatınızın zaman içinde kökten değişeceğini söyleyebiliriz. İş ortamınızda farklı bir organizasyona gidilebilir. İş arkadaşlarınız değişebilir. Yaşam alanınızı değiştirmek size enerji verir. Sağlık konularına, dolaşım bozukluklarına dikkat etmek de fayda var. Balık burcunda Yeni Ay meydana geliyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularda o kadar olumlu haberler gelebilir ki, ayaklarınız mutluluktan yerden kesilebilir. Sadece haber almakla da kalmayıp, beklemediğiniz bir yerden yüklü bir miktar para da alırsanız fazla şaşırmamalısınız. Parayı dikkatli harcayın.

6 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 37' 48" R
Ay
Balık
26° 32' 43"
Merkür
Koç
19° 11' 04"
Venüs
Boğa
06° 20' 19"
Mars
Koç
03° 03' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 16"
Satürn
Balık
16° 56' 50"
Uranüs
Boğa
22° 35' 45"
Neptün
Balık
29° 02' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 03"
Lilith
Başak
23° 49' 06"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>