Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Araştırmacısın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Hem estetik anlamda hem de eşinizle iletişim kurma şekliniz söz konusu olduğunda, çekicilik ile ilgili öğrenmeniz gereken çok az şey kaldı. Muhtemelen bunların hepsini çok erken öğrendiniz. Bu alanda hala geliştirmeniz gereken şeyler, tamamen karakterinizin gücüne bağlı. Bugün bu konuyu biraz düşünseniz iyi olacak gibi...

Bugün arkadaşlık yönetimi için iyi bir gün olabilir. Şu andaki çabalarınız bir patronun veya şefin dikkatini çekiyor olabilir. Sık sık etkili insanlarla birlikte olma fırsatı yakalamıyorsunuz, bu yüzden parlama şansını kaçırmayın. Üzerinde çalıştığınız projeler hakkında konuşun ve hevesli olun. Sunacak yaratıcı fikirleriniz olduğunu gösterin. En iyi yüzünüzü öne çıkarın, iyi şeyler olabilir!

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Yüksek nedensellik ve yargılamanın hakim olduğu bir gün. Rafa kaldırdığın projeleri tekrar masaya yatırmayı düşünebilirsin. Sorunlarınla onlarla yüzleşerek başa çıkmayı deneyebilirsin. Yapman gerekenleri daha etkin bir şekilde gerçekleştirmek üzere destek sunan günün enerjisinden sonuna kadar faydalan. Her şeyin üstesinden gelebileceğine inan ve güven.Güçlü fikirleriniz eşit derecede güçlü bir muhalefetle karşılaşacak. Kendinizi kollektifin ve birçok insanın iyiliği adına konuşan bir avukat olarak görseniz de bilakis ben merkezli olanlara rastlayabilirsiniz. Şunu aklınızdan çıkarmayın ki haklı olmaktansa mutlu olmak daha önemlidir. Hayal kırıklığının sizi yiyip bitirmesine izin vermeyin. İnsanların kendi fikirleri olabilir; onları yargılamayın. Bırakın olmak istedikleri kişi olsunlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal ve eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla bir araya gelmek söz konusu olursa ya da bir partiye davet edilirseniz, mutlaka gitmelisiniz. Arkadaşlarınızın ya da ailenizin eşliğinde huzurlu bir şekilde keyifleceksiniz. Evinizde öyle tek başınıza oturmayın! Hali hazırda uğraştığınız bir takım stresli işler olsa bile, onların uzaklaşmasına izin verin. biraz eğlenceyi hakediyorsunuz.

6 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri yapabilir, ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilir yaşamınızın farklı pek çok alanında seçim yapma süreci içinde olabilirsiniz. Akış ve insanlar tarafından desteklendiğiniz bir gün. Karamsar olmayın.

6 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Kova burcunda. Gelecek hayallerinin peşinden gitmek sana iyi hissettirecek. Çevrenden bu konuda destek görmek isteyebilirsin.

6 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işleriniz için plan değişikliğine gitmek isteyebilirsiniz. İlerde kaynaklanabilecek sorun için şimdiden önlem almanız başarınızı artıracaktır. Taşınma ya da yer değişikliği gibi konularda bazı değişimler önünüze gelebilir.

6 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerde kopmalar olabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için uygun zamanlar var.

6 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi yeterli hissetmediğiniz durumlarla yüzleşmeniz gerekebilirsiniz. İkili ilişkide tartışmalara dikkat etmelisiniz

6 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça hoş birisine her yaklaştığınızda kalbiniz çarpıyor olsa da, bugün bu konuda temkinli olmalısınız. Gezegenlerin bugünkü konumu, pozitif ve uyumlu iletişimi teşvik ediyor. Tutkularınızın esiri olmamaya dikkat etmeniz de çok önemli.

6 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı, kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız,yaşantınıza yeni kazançlar eklemelisiniz. 

6 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğitimle ilgili konulara ağırlık vermeniz gerekiyor. Eksik kaldığınızı hissettiğiniz konular eğer özgüven problemlerine sebep oluyorsa, bir an önce adım atıp başlamanız gerekiyor. İletişimle ilgili sıkıntılarınız var. İnsanlar kendi kendilerine sizi anlayamazlar. Kimsenin içine sizin ona ihtiyacınız olduğu doğmuyor. Yardım isteyin. Sizden herkes istiyor.

6 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişi ile birlikte evlilik hazırlıklarına girme kararı alabilirsiniz. İş hayatınızda karşınıza engeller çıksa bile güçlü bir şekilde ilerlemeye devam edin ve asla pes etmeyin. Büyük kararlar almak için uygun bir gün değil.

6 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. İş ortamında bazı konularda haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Adalet duygunuz ön plana çıkacak. Bazı yanlış anlaşmalar yüzünden yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir, bambaşka sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Zinde olmaya ve güç toplamaya ihtiyacınız var. Açık havada yapacağınız yürüyüşler size iyi gelecek.

6 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>