Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kuşkulanan kim olursa olsun, size güvenilmez muamelesi yapılmasını hazmedemiyorsunuz. Bu konuda yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakıyor.

Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor. Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız.

Bunalım takılmanız masraflı günler geçirmenize neden oluyor. Bir mülk satışı işiniz olacak. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer kişilere bir güvensizlik duymadığınızdan katılmayacaksınız.

Bugünlerde problem yaratabilecek her şeyden uzak durmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizle ilgili korkularınız var. Epeyce zamandır yaşadığınız gerginliğin size bazı taşkınlıklar yaptırabileceğinden, bazı yanlış kararlar aldırabileceğinden çekiniyorsunuz. Aile içindeki ciddi birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, aşk beraberliğinizdeki problemlerle birleşince sizi bunalımın eşiğine getirmiş görünüyor.

7 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 02:04 Ay-Neptün karşıtlığında, şöyle bir rahatlamak için, hiçbir şey düşünmeden, sakince su misali akmaya ne dersiniz? Belki bir mum ışığında romantik bir gecede sevgiliyle olmak, belki bir müzik eşliğinde notaların gizinde dolaşmak, aşkı çağırmak neden olmasın ki. Ne dersiniz deneyelim mi? Saat 09:28 Ay-Pluto görünüm etkisinde, tutkularımız öylesine güçlüdür ki, hiç kimse ve hiçbir neden sizi aşktan uzaklaştıramaz. Zorlasa da, kendisine tutsak etse de, aşkın peşinden koşmak gerektiğini düşünürsünüz. Saat 17:03 - 8 Ekim saat 04:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Eleştiride bulunan kişilere tahammül etmezsiniz. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

7 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket ederken, aşk gezegeni Venüs geri hareketine başlayacak. Karışık duygular içinde olduğunu hissedebilirsin. Sevgiline karşı anlayışsız tavrın, aranızda tartışmaları tetikleyebilir. Biraz sakin kalmanda fayda var. Evlilik hazırlığı içindeysen, seçimlerinde oldukça özenli davranacaksın. Evinde ufak tefek yapacağın değişiklikler seni mutlu edebilir. Temizlik, toparlama ve düzen oluşturmak için ideal bir gün? Yeni bir şeyler öğrenmek, kendini herhangi bir konuda geliştirmek istiyorsan, daha kararlı olman gerekebilir. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerin için randevu almayı ertelememelisin.

7 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızla ilgili yeni hedefler ortaya koyabilir ve bunları gerçekleştirebilmek için yoğun bir çaba içine girebilirsiniz. Bu duruma odaklanmışken etrafınızda olan bitenleri kaçırmamak için dikkatli olmanızda fayda var.

7 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay'ın ışığı küçülürken, tamamlanması gereken işler var. Ancak olayları biraz da kendi akışına bırakabilmelisiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedefleriniz doğrultusunda kararlı ve planlı hareket etmeyi isteyeceğiniz bir gün olabilir. Düzen, organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Duygularınızı öne çıkarabilirsiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için yoğun bir çalışma içine girebilirsiniz. Olayları olumlu açıdan değerlendireceksiniz. Parasal konulara yönelik fırsat sayılabilecek tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu evden uzak olma arzusu baskın olacaktır. Dışarda günü verimli geçirmek için açık hava faaliyetleri faydalı olur. Harcamalarınız yoğun olabilir, kontrollü davranmak ve sürekli verici olmamakta fayda var.

7 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatla haşır neşir olun, sakın bugünü evde geçirmeyin. Çocuğunuzla bir spor aktivitesine katılmak için harika bir gün. Onun taleplerine göre Pazarınızı değerlendirmek size iyi gelecektir. Birlikte alışverişe çıkabilir. Oradan da bir maç izlemeye gidebilirsiniz. Hayatta bazen adrenalini dozunda deneyimlemek de iyidir.

7 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

7 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 43" R
Ay
Balık
09° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 25' 51"
Venüs
Boğa
04° 52' 33"
Mars
Koç
02° 08' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 34"
Satürn
Balık
16° 50' 51"
Uranüs
Boğa
22° 31' 39"
Neptün
Balık
29° 00' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 06"
Lilith
Başak
23° 41' 12"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>