Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. . Duygusal olarak değişken bir mizaç göstereceksiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi,duygusal olarak beklentilerle uyuşmayan gelişmeler yaşanabilir. Hassas olduğunuz bazı konular gündeme gelebilir ve siz kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Sevdiğiniz insanla küçük sorunlar yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almamalısınız.

İş yaşamınızda oldukça yoğun olacağınız bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz ancak siz gücünüzü sonuna kadar kullanmak arzusunda olacaksınız. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. İşlerinizi belli bir düzene koymayı başarabilirsiniz ve bu yönde olumlu çalışmalarınız olacaktır. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

Maddi konularda istikrarlı hareket etmeyi tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Daha çok elinizdeki imkanları değerlendirmeye çalışacaksınız ve bu konuda başarılı olacaksınız.

Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde henüz önemsenmeyen sorunların üzerine gitmek için hareketlenebilirsiniz. Bugünlerde ilişki konularında hassassınız. Bazı dengeleri oturtabilmeniz bu sıralar mümkün. Önümüzdeki günlere örgütlemeye çalıştığınız küçük gezinin sürekli ertelenmesinde bilmediğiniz ve sizinle ilgili olmayan nedenler var. Bunu anlamaya çalışmak yerine, vazgeçme kararı alacaksınız.

7 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın çoğunlukla Balık burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Sabah Ay ve Jüpiter arasındaki sert görünüm aktifleşiyor. Aile içinde stresli zamanlar geçirebilirsiniz. Bu bir sağlık problemi de olabilir. Evinizde küçük aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu görünümün ardından Ay ve Plüton arasındaki olumlu açı gün içerisindeki sorunlarda her şeyi çözebileceğinizi gösteriyor. Saatler ilerledikçe gece Ay'ın Merkür ile kavuşumu kesinleşiyor. Retro hareketteki Merkür'ü düşünürsek aile içerisinde yanlış anlaşılmalara açık bir zaman diliminde olabilirsiniz. 22:08- 23:27 arası boşlukta hareket edecek olan Ay, sonrasında Koç burcuna geçiyor. Partneriniz, çocuğunuz ön planda olabilir. Aranızdaki sorunları düzeltmek için harekete geçebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

7 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünü ve yaratıcılığını kullanıyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Bugün oldukça yoğun bir gündelik koşturmadasın, duygusal konularını sosyal yapınla perçinliyorsun. Gücünün ve yaratıcılığının farkında olacağın bir gün içinde olmana rağmen, huzursuz davranışların yüzünden istemeden kalp kırabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, beklemediğin kişinin itirafı karşısında ne tepki vereceğini şaşırabilirsin. Çevrendeki kişilere söz vermeden önce randevu defterini gözden geçirmelisin. Bugünün ayrıca çocukların için bir önemi olabilir. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla kısa bir şehir turu yapabilirsin. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin yakınından haber alabilirsin.

7 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle bağlarınızı güçlendirebileceğiniz bir olay yaşayabilirsiniz. Geçmişte verdiğiniz kararlardan geri dönüş yapabilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailede geçmiş konular gündeme gelebilir. Evle ilgili konularla iletişimden kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenilikleri hayatınıza çekmek için yavaşça uygun bileşenleri bugünlerde toparlayın. Aksiyon almak için uygun bir gün olmasa da hazırlık yapmak için uygun olacak.

7 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok negatif başlıyorsunuz güne. Karamsar bir hava, umutsuzluk sergileyebilirsiniz. Ancak bir Yay burcu olarak öğleye doğru yanlışınızı fark edecek, hemen enerjinizi değiştireceksiniz. Partnerlik ilişkileri için uygun zamanlar. Arkadaşlarınıza, sevgilinize vakit ayırabilir, flörtöz programlar yapabilirsiniz. Ailesine vakit ayırabilen Yay burçları bu hafta kendilerini daha iyi hissediyorlar.

7 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güvenli alan yaratma ve huzur bulma arayışınız yüksek. Ailevi hassasiyetler gün yüzüne çıkabilir. Gün boyu konsantrasyon sorunu yüksek. Yeni Ayda geçmişin yükünü bırakıp kendinizi adayacağınız yeni konulara yöneliyorsunuz.

7 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki etkileşim size ruhsal alanda pek çok açılım taşıyacaktır. Diğer yandan evinizi boyatmak, yeni örtüler, perdeler almak için de uygun bir gün. Seçtiğiniz duvar rengi evinizin atmosferini bir anda değiştirir. Hayallere dalmak ve tembellik etmek için de uygun bir gün sizi bekliyor olacak.

7 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün vaktinizi, eviniz ve aileniz hakkındaki düşünceler içinde geçirebilirsiniz. Esas olarak ağırlık vereceğiniz konunun ise, aile içinde devam eden bazı gerginlikler ve çalkantıların ortadan kaldırılmasıyla ilişkili olması mümkündür.

7 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 41' 26" R
Ay
Balık
27° 27' 28"
Merkür
Koç
19° 13' 36"
Venüs
Boğa
06° 24' 56"
Mars
Koç
03° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 09"
Satürn
Balık
16° 57' 08"
Uranüs
Boğa
22° 35' 58"
Neptün
Balık
29° 02' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 15"
Lilith
Başak
23° 49' 31"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>