Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi oldukça canlı hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece iyi olacaktır. Aşk hayatınıza ilişkin yeni gelişmeler olabilir ve kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ve genel olarak keyifli bir gün sizi bekliyor. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

İş yaşamınızda son derece verimli sonuçlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizi sizin için öncelikli alanlara yönlendirebilecksiniz ve bu konuda başarılı olacaksınız. Yeni girişim kararları alabilirsiniz ve girişimlerinizde son derece hızlı davranmayı tercih edeceksiniz. Kararlı davranışlarınız ve zihninizin oldukça iyi çalışması kararlarınızda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Çevrenizdeki insanların takdirini kazanacaksınız ve dikkati çekmeyi başaracaksınız. Yeni girişimler için uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda şanslı etkiler altında olacaksınız ve elinize bazı yeni imkanlar geçebilir. Kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için yada sevdiğiniz insan için harcamalar yapabilirsiniz.

Bugün bir çok açıdan şanslı etkiler altında olacaksınız ve alacağınız kararların sonuçları sizin için verimli olacaktır. Elinize geçecek fırsatları kaçrmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşı cinsle amacını aşan ve amacından sapan tartışmalarınız olabilir. Cinsiyetçi bir içerik taşımayan bu tartışmalarda, uzun zamandır netleşmesine çalışılan birtakım çıkarlar söz konusu. Bu sıralar yeni önerilere oldukça açıksınız. Bu öneriler karşısında, kendi özgün düşünceleriniz olumlu bir biçimde yeni şekillenmeler gösterebilir.

8 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay hareketini Koç burcunda sürdürmeye devam ediyor. Günün başında aktifleşen Ay'ın Kiron'la kavuşumu sayesinde aşk hayatınızda yaralarınızı sarmak, partnerinizle var olan sorunlarınızı çözmek için ideal bir zamanda olacaksınız. Çocuğunuzla ilgili de bir sağlık problemi varsa şifa bulacağı bir gün geçirebilirsiniz. Ay ve Venüs güzel etkisinin hakim olmasıyla günün geri kalanında aşkta şansınız açık olacak. Hayatınızdaki her konuda şansınız olsa da eğer yalnızsanız bugün yeni bir ilişkinin başlangıcını yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

8 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: DüşüncelisinAy, bugün senin gibi ateş burcunda hareket ediyor. Kişisel özgürlüklerin konusunda hassas davranacaksın. Bugün, derin düşünceler içinde olabilirsin. Bulunduğun ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olman, karşındaki kişilerle ikilem yaşamana neden olabiliyor. Reddetme konusunda daha cesur davrandığın zaman, yaşamın kolaylaşacaktır. Öğleden sonra Ay?ın konumu disiplin gerektiren konularda titizleneceğine işaret ediyor. Kardeşlerinle yapacağın kısa tatil planı şimdilik elinde olmayan nedenlerden dolayı iptal olabilir. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu günlere?

8 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe yönelik finansal beklentilerinize bugün bir netlik kazandırmak isteyebilirsiniz. Olayların istediğiniz gibi ilerlemesi için önce inanmanız gerekmektedir.

8 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan konular gündeminize gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Babanızla ilgili olaylarla uğraşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda uğraştığınız konuların tamamlandığını görebilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evrensel enerjileri fark etmek kullanmak sizde farklı bir farkındalık ortaya çıkartacak. Yay'lar içinde bulunduğu dünyayı anlama ve evrensel kuralları fark etme eğiliminde olacaklar.

8 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşler yavaş yavaş yoluna girmeye başlıyor. Hem kendinizi daha iyi hissediyorsunuz hem de yaratıcı gücünüz arttıkça daha iyi işler ortaya çıkartıyorsunuz. Evde olmaya tam anlamı ile hiçbir şeyle ilgilenmeden dinlenmeye çok ihtiyacınız var. Belki biraz kendinizle baş başa kalmanız gerekiyor.

8 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Sizin en keyifli yaşam alanınıza ışık tutuyor. Bugün arkadaşlarınızla coşmak isteyecek, sportif aktivitelere katılacak, risk gerektiren konulara ilgi duyacaksınız. Hiçbir konuyu abartmadan günün keyfini çıkartın. Yeni mekanlar keşfetmek, yeni hobiler edinmek için harika fırsatlarınız var. Değerlendirmeyi sakın ihmal etmeyin.

8 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcunda gerçekleşen yeni ayın ardından ev ve aile yaşamınızda yeniliklere hazır olabilirsiniz. Yeni bir ev veya mekan söz konusu olabilir, bir taşınma gündeme gelebilir. Evinize yeni eşyalar alabilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 53' 44"
Ay
Kova
16° 09' 36"
Merkür
Koç
17° 32' 49"
Venüs
Boğa
02° 51' 55"
Mars
Koç
00° 53' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 39"
Satürn
Balık
16° 42' 28"
Uranüs
Boğa
22° 26' 02"
Neptün
Balık
28° 57' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 38"
Lilith
Başak
23° 30' 21"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>