Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendine Olan Güvenini Tazeliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 60%

Muhtemelen gelecek yıl boyunca sizin için muazzam değişiklikler olacak. Fütüristik ve ilginç bir şeyle aranızda bağ kurun. Ancak, şu anda yolunuzda bir engel olduğunu da görebilirsiniz. Kalbiniz ilerlemenenizi engelliyor olabilir. Unutmayın, hissettiğiniz herhangi bir boşluğu doldurmak için başka bir kişiye ihtiyacınız yok. Kendi özgüveniniz, uçurum arasında bir köprü kurmak ve mesafeler kat etmek için tek ihtiyacınız olan şey.

Bugün ve geçtiğimiz birkaç gündür çıkışını inkar ettiğiniz içsel geriliminizi düzenlemeye çalışıyor görünüyorsunuz. Sonuç olarak, fünyeniz biraz kısalmış olabilir. Aslında, sizi veya işinizi eleştirerek öfkenizi kışkırtacak kadar talihsiz bir kişi varsa etrafınızda, bir şimşek gibi patlayabilirsiniz. Şüphesiz, tartışmalar büyümekte! Olabildiğince elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Denge sağlamak konusunda bugün büyük zorluklar yaşayabilirsin. Günün enerjisine büyük miktarda bir baskı binecek. Kendini iki zıt ve kuvvetli kamplaşmanın ortasında bulabilirsin. Önemli olan bu gerilimi ilerleme kaydedebilmek adına bir ilham kaynağı olarak görebilmendir. Önemli meseleler yüzeye çıkmak zorunda kalacak ve bunlara kafa yoracaksın.Doğuştan gelen spiritüel bir yatkınlığınız var ve bugün özellikle böyle hissediyor olabilirsiniz. Meditasyon grupları ve çeşitli dünya dinlerinin kutsal çalışmaları ilginizi çekebilir. Ayrıca fazlasıyla psişik hissediyor olmanız muhtemel ve gerçek anlamda gerçekleşen bazı önsezilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün psişik yeteneklerinizi eğitmek ya da kendinizi falcılıkta ya da Tarot kartlarında denemenin tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir safhayı geride bıraktınız ve şimdi onun meyvelerini toplama dönemine girdiniz. Bu yalnızca sosyal açıdan tanınma ihtiyacınızla ilgili bazı sorunlarının bilincine varma ve onların çaresine bakma meselesiydi. Onay görmek meğer sizin için ne kadar önemliymiş, sevgili Yay. Her Yay burcu kişisinin içinde sert bir baba vardır ve tamamıyla kendine yeterek sıkıntı çekmeden hayatta kalabilir. Aslına bakarsanız, bu da sizin en büyük gücünüz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda şanslar yakalayabilirsiniz. Kazancı ve parayı kendinize çekebilirsiniz. Hayata dair istek ve ihtiyaçlarınız sizin için daha önemli hale gelebilir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hızlı düşünebiliyorsun. Kendine olan güvenin ani çıkan problemleri aşmanda etkili oluyor. Uzun süredirarayışı içinde olan bir Yay burcuysangörüşmelerin verimli geçebilir. Akşam saatlerinde özlem duyduğun aktivitelerine yönelebilirsin. Film izlemek, kitap okumak gibi zevk aldığın işleri gerçekleştiriyorsun.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili beklediğiniz olumlu geri dönüşü alabilirsiniz. Titiz çalışmalarınızın meyvelerini topluyor olacaksınız. Biraz sabırlı olmak ve bugüne kadarki tutumunuzu korumak sizi kazançlı çıkaracaktır.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlişkinizde sabırlı olmanızda fayda var. Ufak anlaşmazlıkları büyütmeyin, akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Akışta kalın.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdekilerin güvenini kazanmak bu hayatta sizin en büyük artınız iken kullandığınız yumuşak cümleler de buna renk katıyor.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

8 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz huzur ve sükunet istiyor olsanız bile, bugünün aktiviteleri sizin için o kadar kışkırtıcı olacak ki dışarı çıkıp harekete geçmeniz gerektiğine ikna olacaksınız. Aşk hayatınızda ise, aranızda bir şeylerin gelişmeye başladığı gerçeğini görmezden gelmeyi bırakmalısınız.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Önemli konular gündeme gelecek.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yine eskileri özlemle anabileceğiniz bir gündesiniz. Bu ara size sık sık gelmeye başlayan geçmiş sahneleri artık unutma zamanınız geldi. Hayat enerjiniz artıyor. Yeni sayfalar açmanızın ve yeni adımlar atmanızın zamanı geldi. Hatta belki geçiyor. İnançlarınızı sağlamlaştırmanız her şeye yeniden ulaşmanızı sağlayacaktır.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü partnerinizden uzakta geçirmek isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın ve gerekirse bir uzmandan destek alın. Sağlığınıza daha fazla önem göstermelisiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sizi rahatsız eden belirsizliklerin yavaş yavaş ortadan kalkacağı bir gündesiniz. Duygusal yönden çok daha olumlu bir döneme giriyorsunuz. İş yerinde olumsuz konuşmalar geçebilir. Amirlerinizle münakaşa edebilirsiniz. Bu münakaşalarınızın sebebi de, arkadaşlarınızla yaşadığınız olumsuz gelişmeler. Etrafınızdakiarkadaşlarınızla konuşurken biraz daha dikkatli olun. Sizin açık sözlülüğünüz kimi zaman kırılmalarına neden olabiliyor. Parasal durumdan çok sıkışıksınız

8 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 51' 32" R
Ay
Aslan
09° 01' 30" R
Merkür
Koç
28° 07' 60"
Venüs
Boğa
18° 05' 09"
Mars
Koç
10° 22' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 04"
Satürn
Balık
17° 41' 15"
Uranüs
Boğa
23° 08' 56"
Neptün
Balık
29° 17' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 45"
Lilith
Başak
24° 52' 36"
True Node
Koç
14° 53' 42"
Son Güncelleme : 14/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>