Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yardımsever Tavrın Yaşama Karşı Daha Realist Olmanı Sağlayacak Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bazen, romantizmden çok arkadaşlığa odaklanıyorsunuz. Şu anda birine karşı olan hisleriniz karmaşık ve bugün bu hisler ortaya çıkabilir. Oldukça çekici bir arkadaşınız olabilir ve ona romantik olarak yaklaşmak isteyebilirsiniz. Fakat eğer flörtleşmeye başlarsanız, arkadaşlığınızın tehlikeye atacağnızdan endişelisiniz. İkiniz için en iyi olana karar vermek için bunları onunla konuşun.

Yüzeyin altında kaynamakta olan bazı zorlayıcı güçler, insanlarla olan etkileşimleriniz esnasında olay yaratabilir. İlk tepkiniz, üzülmek ve bakış açınıza göre daha da sert olmak olabilir. Ancak, daha rahat bir tutum sergilemeniz önemlidir. Diğer insanların, sizin durumunuzdan farklı bir bakış açısına sahip olduğunu kabul edin ve bu bakış açısına karşı çıkmak yerine onun gibi düşünün. Eğer diğerleri sabit fikirli ve mantıksız olmaya devam ederlerse, yürüyüp gitmek konusunda kendinizi özgür hissedin.

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Kendine yepyeni bir hedef koyabilirsin. Günün enerjisi seni bir miktar içe dönük yapabilir. Gerçekten başarmak istediğin şeylere yoğunlaşabilirsin. Motosiklet kullanmak ya da skydiving yapmak için her zaman öğrenmek istediğin şeyler mevcutsa, belki de artık öğrenmenin vakti gelmiştir. Kendi işini kurmanın hayaliyle yaşamak yerine artık harekete geç. Hayallerini asla bırakma!Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızın hareketleri kafa karıştırıcı olabilir. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüğü şeyler sizin için önemli bu yüzden dışarı çıkıp neler olup bittiğini sormaktan çekinebilirsiniz. Korkmayın. Tüm işaretlerin gösterdiği şey şu: İnsanların verdiği mesajları yanlış algılıyorsunuz ve onlar her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Şu an bu konuda rahat hissetmiyorsanız, yarına kadar bekleyin. O zamana kadar her şey sizin için daha net olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Koç burcunda hareket ediyor. Sabah oluşan Ay'ın Venüs ile yaptığı olumlu görünümle partnerinizle aşk dolu bir gün geçirebilirsiniz. Aranızdaki anlaşmazlıkları bir kenara bırakıp aşkı yaşamaya bakmalısınız. Ay ve Satürn arasında oluşan olumsuz görünüm nedeniyle geceye yaklaşırken çocuğunuzla aranızda sorunlar yaşanabilir. Otoriter olmamaya özen gösterin.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişilerarası ilişkilerinde dengeye ihtiyacın olabilir. Adil davranmak için arkadaşlarına zaman ayırıyorsun. Özellikle sana ihtiyacı olan bir dostuna yardımda bulunacaksın. Eğer bir işin peşinde isen gerçekçi taleplerde bulunman gerekir. Daha fazla bütçe talep etmek ya da maaş beklentini çok yüksek tutman iyi bir işi kaçırmana neden olabilir. Bu konuda daha mütevazı davranabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilini bazı aile bireyleriyle tanıştırmak isteyeceksin. Bazı düşüncelerin köklü bir değişikliğe gidecek. Abartılı heyecanlar yaşaman yerine daha dikkatli ve titiz bir çalışma prensibi edinmen gerekir. Gördüğün bazı eksiklikleri kişisel algılamamanda fayda var.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Bugün kredi başvuruları ya da borçlarınızı tahsil etmek isteyebilirsiniz. Bu yüzden çok fazla beklentileri yükseltmeden nazik bir şekilde ifade etmeniz doğru olacaktır. İhtiyaçlarınızı üçüncü biri vasıtasıyla duyurabilirsiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve eğlenceli konularda daha canlı ve pozitif bir tutum içindesiniz. Sevdiklerinizle olumlu zamanlar geçirebilirsiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinizde düzeltmeye gitmeniz gereken tarafları fark edebilir, bu konuda aksiyon alabilirsiniz. Küskünlükleri bitirme adımı atmak için uygun bir gün olacaktır.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tanışacağınız yeni biri içinizde gizli olan hayal gücünüzü ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Bu kişi aynı bir ilham perisi gibi yaptığınız işi daha iyi yapmanıza ve daha iyi bir insan olmanıza yardımcı olacak.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Sizin en keyifli yaşam alanınıza ışık tutuyor. Bugün arkadaşlarınızla coşmak isteyecek, sportif aktivitelere katılacak, risk gerektiren konulara ilgi duyacaksınız. Hiçbir konuyu abartmadan günün keyfini çıkartın. Yeni mekanlar keşfetmek, yeni hobiler edinmek için harika fırsatlarınız var. Değerlendirmeyi sakın ihmal etmeyin.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hislerinizi abartılı olarak yaşayabileceğiniz bir gün olacaktır. Geleceğinizle ilgili planlar yapabilir, bazı ilgi alanlarınızla ilgili kurs ve seminerlere katılabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı görmezden gelmeyeceğiniz, iç sesinizi dinlemeye hevesli olduğunuz bir gün. Evinizle ilgili karışıklıklar konusunda arkadaşlarınıza danışabilirsiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; aşk hayatında yaşanan olumlu gelişmeler cesaretini toplayarak harekete geçmeni sağlayabilir. Yaşamınla ilgili aldığın kararları uygulayabileceğin ortamlarda bulunabilirsin. Fakat ekonomik konuların oluşturduğu zorunluluklar üstünde baskı hissetmene ve engellere yol açabilir.

9 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 02' 16" R
Ay
Aslan
23° 54' 12" R
Merkür
Koç
29° 36' 05"
Venüs
Boğa
19° 35' 23"
Mars
Koç
11° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 22"
Satürn
Balık
17° 46' 27"
Uranüs
Boğa
23° 13' 12"
Neptün
Balık
29° 19' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 32"
Lilith
Başak
25° 00' 44"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>