Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dikkatli Davranıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz. Günün enerjisi sizi geçmişe çekebilir. Bu size bir zamanlar yaşadığınız şeyler üzerine düşünme fırsatı verecek. Eski aşkınıza olan duygularınız ile şu andaki ilişkilerinizde hissetiklerinizle kıyaslayabileceksiniz. Ne kadar ilerlediğinizi ve ne kadar değiştiğinizi görmek sizin için iyi bir şey.

Bugün bazı danışmanlıklardan yararlanabilirsiniz. Uygun bir antrenör olduğunu fark edebilirsiniz. Belki birisi sizi yenitürlerinde eğitmeye çalışıyordur. Ya da sırlarının bir kısmını sizinle paylaşmak isteyen başarılı bir arkadaşınız olabilir. Zenginliğinizi ve yaşamınızdaki bolluk akışını artırmaya çok odaklanmış olabilirsiniz. Dikkat ederseniz, bugün size yardımcı olacak birini bulacaksınız!

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Spiritüel yaşamına konsantre olabilirsin. Uzun süredir bir ibadethaneye gitmemiş olabilirsin. İbadet topluluğunun yarattığı topluluk enerjisi hoşuna gidebilir. Bir inanç kurumuyla bir bağın yoksa, meditasyona yönelebilirsin. Zihnini gereksiz şeylerden temizlemek isteyebilir; kendini pozitif enerjilere açabilirsin.Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birilerine direktif vermeniz gerekebilir. Belki çocuklarınız kurallara uymuyordur. Kendinizi daha sert ve daha buyurucu bir şekilde ifade etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha açık ifade ettiğinizden ve onların derdinizi anladığından emin olun. Komuta eden bir tarz benimsemiş olsanız bile, her türlü pürüzü ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Bugün bir lider olmaktan çekinmeyin.

9 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Gün içinde finansal konularla yeni düzenlemeleriniz olabilir. Bugünlerde uyku düzensizlikleriniz artabilir veya bilinçaltı etkili rüyaları daha sık görebilirsiniz. Elinizde olmayan durumlar üzerine aşırı düşünme halinden uzaklaşın.

9 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun düşüncelerin zihnini kurcalarken, bu durum konuşmalarına da yansıyacak. Karşındaki kişilerle iletişiminde daha dikkatli olacak ve adımlarını daha dikkatli atacaksın. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, yeni tanışacağın kişi duygusal hayatının hareketlenmesine sebep olabilir. Finansal anlamda dağıldığını gözlemleyip daha kalıcı çözümler üretmek isteyebilirsin. Maddi olanaklarını düzenlemek daha emin adım atmanı sağlayabilir.

9 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal organizasyonlara katılarak ön plana çıkma isteğiniz olacaktır. Kendinizi ifade ederken abartmamaya dikkat etmelisiniz. İfade edişleriniz yalan ve hayal ürününden uzak olmalıdır duygularınızı kontrol etmeyi öğrenmeli ve gerekli gördüğünüz şeyleri anlatmaya dikkat etmelisiniz.

9 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi şekilde düşünmeniz gerekebilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ev hayatınızda sizi yoran koşullar oluşabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

9 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sosyal işlere girmek için uygun bir gün olabilir ayrıca elinize bazı şans ve fırsatlar geçebilir, değerlendirirken iyi düşünmeniz gerekmekte.

9 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi biriyle rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

9 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi yolunu bulmaya oldukça kararlısınız. Öyle ki bu durum diğer insanların ihtiyaçlarını gözden kaçırmanıza sebep olabilir. Özellikle verdiğiniz sözler ve size bağımlı insanlar hakkında dikkatli olun. Bir toplantı veya doğum günü gibi önemli bir şeyi unutmadığınızdan emin olmak için takviminizi kontrol etmek iyi bir fikir olabilir.

9 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Skandal aramayı seviyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin en masum davranışlarından anlam çıkartıyor, olmayacak tepkiler yaratıyorsunuz. Adeta, ona karşı bahaneler arıyor, onunla sorun yaşamak, size zevk veriyor gibi bir haliniz var.

9 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

9 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İç dünyanızdaki karmaşadan biraz olsun uzaklaşmaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa onu çözümlemeniz gerekmekte. Tercihlerinizin genel olarak ön planda olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Öncelikleriniz doğrultusunda hareket ederken herhangi bir hata yapmamaya çalışmalısınız.

9 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı gösterdiğiniz iyi niyet, sorunların çözümünde yeterli olmuyor. Partneriniz, çok kararlı kuşkular içinde. Bağlılığınızı yeniden ispat etmekten kaçınmayın. İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçin. Kısa süre içerisinde, standardınızı çok yükseltebilecek bazı teklifler gelecek. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. Maddi konuda beklenmedik harcamalarınız nedeniyle biraz zorlanabilirsiniz. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor.

9 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>