Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi dolu ilişkiler yumağındasınız. Bu doyumluluk içinde yine de aranılan bir şey var. Bunu hissediyorsunuz. Ama mevcut tütsüyü bozmaktan korkuyorsunuz. Kapılarınız kapalı gibi. Eğer kapıları açmamaya kararlı iseniz, bu hafta dikkatli olun.

Çok doyumlu olmasanız bile, doyumsuzluk çekmeyen azlardan birisiniz. Bunu ataklığınızla, özgüveninizle elde ettiniz. Kısa vadede bir problem görülmüyor. Ayrıca yeni bir teklif bugün yarın kapınızı çalabilir. Vereceğiniz kararda güvenceniz yine ataklığınız ve özgüveniniz.

Çok şikayetçi değilsiniz. Yine de birçoğu gibi gelecek endişesi taşıyorsunuz. Küçük birikimleriniz geleceğe huzurlu bakabilmeniz için yeterli değil. Kapınızı çalacak olası teklif, daha güvenli gelecek hesapları yapmanızı sağlayabilir. Bir alacak verecek sıkıntısı içindesiniz. Ama abarttığınız kadar değil, çözeceksiniz.

Bir sağlık meseleniz var. Aceleci kişiliğiniz yol açmış olabilir. Bunu ciddiye almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşayabilirsiniz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Bugünlerdeki bir haberle harekete geçecek ve sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda, sizden daha çok yakınlık ve ilgi bekleyenler var. Uzak kaldığınız ilişkileri aksatabiliyorsunuz.

1 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay Oğlak burcundaki hareketini sürdürüyor. İlişki ve evlilik hayatınıza vakit ayırabilirsiniz. Eşinizle veya sevgilinizle daha fazla beraber olmak için hayatınızdaki diğer öncelikleri arka plana atabilirsiniz. Ortaklıklayürütüyorsanız bugün yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Günün öğleden sonraki kısmında Venüs ve Uranüs zorlu açısı kesinleşiyor. Sevdiğiniz kişiye karşı bir anlık verdiğiniz tepki kalp kırabilir. Belki ani bir olay gelişir ve siz kendinizi tutamazsınız. 19:45 itibariyle de Venüs Kova burcuna geçiyor. 26 Mart'a kadar finansal konularınızda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Büyük miktarda bir para elinize geçebilir. Miras ile ilgili konunuz varsa lehinize sonuçlanabilir. Sevgiler, Astromeri

1 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gururun sana engel oluyor!Ayın ilk gününde aşkı, sevgiyi temsil eden Venüs burç değiştiriyor ve sabit bir burçta hareket etmeye başlıyor. Etrafındaki insanların sana gün içinde karar veremediğin bir konuda tavsiyelerine bile tahammülün yok. Değişim çanları senin için çalıyor. İşle ilgili konularda gelişmelere açık olmalısın. Sıfırdan başlayan değişim fikirleri içindesin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yengeç burcuysan, gün içerisinde duygusal iniş çıkışların artabilir. Onu aramak istesen de gururun sana engel olacak. Haklı olduğunu düşünüyorsan, kendine zaman tanımalısın. Bazen karşı tarafın hatasını anlaması için biraz uzaklaşmak iyidir. Ailene dair beklentilerin yükselebilir. Özellikle kardeşinin sorumluluklarını ertelemesi karşısında keskin konuşmalar yapmadan edemeyeceksin.

1 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde var olan problemlerin üstesinden gelemediğinizde kendinizi suçlamaktan vazgeçmelisiniz. Olaylara yeni bir yön vermek adına başlangıcı yapmalı ve adım atmaktan korkmamalısınız.

1 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde denge arayışında olabilirsiniz. Açık düşmanlarınıza karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalar gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek için uğraşı içinde olabilirsiniz. Öğle saatlerinde hayal gücünüzü kullanmanız işleri kolaylaştırabilir.

1 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile yaşamınızda saygı sevgi çerçevesini elden bırakmazsanız bu enerji size yeni dostluklar olarak dönecek.

1 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer bir akıntıya kapıldıysanız, en doğru şey su ile beraber akmaktır. Siz mücadele ettikçe daha fazla yara bere alacaksınız. Bazı konular gerçekleştiğinde, gerçekleştiğini kabullenmek gerekir. Siz de kabul edin. Belki hayal kırıklığına uğradınız. Olsun. Siz yeniden yapılandırırsınız.

1 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahiplendiği insanlara sonsuz şevkati olan Yengeçler ilişkiler konusunda gün boyu zorlanabilirsiniz. Aşk, yeni eğitimler, kişisel gelişim konuları ilginizi çekebilir.

1 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcuna yerleşen Venüs ortak paylaşımlarınızda artış meydana getirir. 26 Mart?a kadar işlerinizde artış hızlanacaktır. Spiritüel konulara rasyonel bakış açısı taşırsınız. Astroloji, okült bilgiler, spiritüel konulardan elde ettiklerinizi kazanca döndürebilirsiniz. Kararlarınızı etkileyen bir ilişki hayatınızda ön plana çıkar.

1 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar çok eleştiri ya da baskıyla da karşılaşsanız, kendinizi kaybetmemeniz ve herşeyi alttan almanız gerekiyor. Hoşgörülü olmanız, herşeyin hızla düzelmesine yarayacaktır. Aksi takdirde, ilişkilerinize zarar verebilirsiniz.

1 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>