Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Motivasyonun Tam! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 60%

İçsel bir güç ve sezgi dalgalanması bugün alışılmadık bir mesleği düşünmenizi sağlayabilir. Özgürlük ve bağımsızlık arzunuz şu anda çok güçlü, bu nedenle kendi başınıza, belki sanatsal bir alanda veya hizmet sektörlerinden birinde çalışmayı düşünebilirsiniz. Bugün harikaları başaracak gücünüz var. Pratik olun ve dikkatli bir şekilde ilerleyin, fakat kalbinizin sesini dinlemeyi unutmayın!

Bugün tüm ayın en yüksek noktası olabilir. Bir ay önce yaptığınız tüm planların neresinde bulunduğuna bir göz atmak faydalı olabilir. Geliştirmek için çalıştığınız mesleki fırsatları gördünüz mü? Umduğunuz kadar üretkenler miydi? Değilse, neden yepyeni bir başlangıç yapmak için fikrinizi yeniden denemeyi denemiyorsunuz?

Bugünlerde herhangi bir para problemi yaşıyorsanız, bugün onları çözebilirsiniz. Bir şeyleri ödeyebilmedeki yolunuz aniden aydınlanacak ve bu, adımları yerine getirmede yalnızca bir nokta. Bankacınızı veya size yardım edecek diğer insanları arayın. Ya da belki bazı önemli kariyer kararları alma konusunda düşünmeniz gerekebilir. Bugün normalden çok daha az engel olduğunu göreceksiniz.

Eğer birisi bir partnerlik teklifiyle sana yaklaşırsa bu konuyu ciddi bir şekilde düşünüp değerlendirmelisin. Her ne kadar aklında olmayan bir şey olsa bile; günün enerjisi başarılı işbirliklerini ve partnerlikleri destekliyor olacak. Otur ve bu kişiyle konuş. Fikirlerinizi yazın ve planlarınızı oluşturun. Görmezden gelmeyin; her şeyi ölçüp tartın. Her şeyi berrak bir şekilde görebilmek için analitik becerilerine güvenebilirsin.Bugün en beklenmedik yerlerde mucizevi olaylar meydana gelebilir. Belki de belirli bir yerde görmeyi beklediğiniz biri vardır. Onu orada göremeseniz de, bambaşka bir ortamda, özel bir etkinlikte onunla bir araya geleceksiniz. Varış noktanıza odaklanın ve oraya nasıl ulaşacağınızla ilgili ayrıntılar kendi kendine tamamlansın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bir süredir karar vermeyi erteliyorsanız, bugün bir cevap bulmak için mükemmel bir gün. Önünüzü daha kolay görecek ve başarmak istediklerinizi açıkça ifade edebileceksiniz. Bu zorluğa göğüs germek ya da germemek konusunda karar vermek zorundaysanız, bugün akılcı ve tarafsız bir düşünce yapısında olacaksınız. İlişkinizde bir dönüm noktasındaysanız, en faydalı sonuçları nasıl elde edebileceğinizi göreceksiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızda olup bitenler tam olarak yolunda gitmese de zevk almanın yollarını aramalısınız. Normalde hayır diyebileceğiniz şeyler için kendinizi şımartın. Şimdi size yakın biriyle son derece güçlü bir bağ kurmak için büyük bir fırsat var. Kendinizi en çok yapmayı sevdiğiniz şeylere sokarak bu bağlantıyı kurun.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyandığın dakikadan itibaren içinde olumlu duygularla güne merhaba diyorsun. Farklı fikirlerden ilham aldığın bir gün? Bugün işlerini hızlı bir şekilde halletme potansiyeline sahip olsan da bazı aksilikler sana engel olabilir. Bu yüzden yarım kalan işlerine odaklanmanda fayda var. Özellikle internetten yapacağın banka işlemlerini başka bir güne ertelemelisin. Olası bir sorunla karşılaşmamak adına tüm tedbirlerini alıyorsun. Kendi işini kurmak gibi bir planın varsa bugün hiç gündeminde olmayan bir maddi destek alabilirsin. İkili ilişkilere karşı daha pozitifsin.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Sizin için duygusal tatmin bugün çok önemli olabilir ama sert çıkışlar yaparsanız bazı hayal kırıklıklarıyla içerisinde olabilirsiniz. Bu durum sizi umutsuzlaştırmasın.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Boğa burcunda. Arkadaşlarınızla bir arada olsanız da, olayların daha ciddi yanlarına bakma eğiliminde olabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi oldukça duygusal hissedebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerde alınganlık göstermediğinizden ve adil düşündüğünüzden emin olmaya çalışın.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çivi çiviyi söker diye durmadan sevgilinizin üzerine gittiğinizin farkında değilsiniz. Huzursuzluk çıkartmayı bırakarak, daha yapıcı olmaya çalışın. Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Yoksa bugün hiç olmadık yere onun kalbini kırabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda hiç farkında olmadığınız rakipleriniz olduğunu görmeye çalışın. Herkes sizin kadar insancıl ve eşitlikçi olmak durumunda olmayacağını kabul etmelisiniz. Bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil.

1 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın sürekli meşgul olması canınızı sıkıyor olmalı. Kendinizi yapayalnız hissediyorsunuz adeta. Bu düşüncelerden sıyrılıp tek başına da zevk alabileceğiniz aktivitelere yönelin.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda seyahat edeceği bugünü sosyalleşerek değerlendirebilirsiniz. Kalabalıklara karışmak, arkadaşlarınıza vakit ayırmak için uygun bir gün.Sabah saatlerindeki Ay ve Uranüs etkileşimi sosyal çevrenizden şaşırtıcı haberler almanıza sebep olabilir. Farklı, sıra dışı kişilerin olduğu ortamlara girebilirsiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arabanız, motosikletiniz, bisikletiniz veya diğer ulaşım vasıtlarınız ile ilgili probemlerle karşılaşabilir ve vaktinizi bunları halletmekle geçirebilirsiniz. Bugün iletişim ile ilgili de çeşitli problemler çıkabileceğinden, önemli konuların tartışılması işini başka bir güne ertelemeniz en doğrusu olacaktır.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enteresan kazançlar elde edebileceğiniz, kumar, şans oyunları, borsa, faiz, başkalarının kaynakları gibi konulardan para kazanabileceğiniz bir gün. Çevrenizi çok iyi gözlemleyip, neler yaptıklarından feyz alabilirsiniz. Aşk hayatınız çok güzel ve hareketli. Halinizden romantik anlamda çok memnunsunuz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; geleceğe dair beklentilerini gerçekleştirmek için sağlam ve kararlı adımlar atabilirsin. İş hayatından elde ettiğin kazançları değerlendirmek için güçlü kişilere danışabilirsin. Arkadaşlarınla ya da içinde bulunduğun sosyal gruplarda karşılıklı güven ihtiyacını sorgulayabilirsin.

1 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 42' 48" R
Ay
Yengeç
10° 46' 36" R
Merkür
Koç
25° 38' 11"
Venüs
Boğa
15° 21' 04"
Mars
Koç
08° 40' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 41' 36"
Satürn
Balık
17° 31' 31"
Uranüs
Boğa
23° 01' 12"
Neptün
Balık
29° 14' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
21° 17' 46"
Lilith
Başak
24° 37' 48"
True Node
Koç
15° 01' 51"
Son Güncelleme : 12/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>