Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlginç Bilgiler Edinebilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2020, Salı

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 30%

Gelecek günün aşk hayatınız için yenilik tohumlarını içerdiğini bilmek mutluluk verici Bugünden itibaren, gelecek ay başkalarıyla olan ilişkilerinizde olayların nasıl geliştiğine şaşıracaksınız. Yeni insanlarla tanışmaya başladıkça işler daha karmaşık bir hal alıyor. Önümüzdeki yol, her zamankinden daha az bireysel bir yol olacak.

Bugün saklanmayın. Ağaç kabuğunuzdan çıkma zamanın. Havada sizi harekete geçmeye zorlayan bir şey var mı,arkadaşlarınızla paylaşmak konusunda tereddüt yaşadığınız bir fikriniz olabilir mi? İleriye doğru yürüyün ve daha sonraki bir tarihte bunun sonuçları hakkında endişe edin. Her nüansta gizli bir anlam aramanın zamanı değil. İnsanlar söyledikleri konusunda dikkatsiz olabilirler. Onları analiz etmeye çalışmayın.

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Hatanın olmadığı bir gün. Hatta kaygan ve değişken doğan, hiç kimse fark etmeden çatlaklar arasından yol alarak yolunu bulacak. Yine de, sahnenin ortasında rol alman gerektiğini öğrenebilirsin. Tercih senin tercihin olduğu sürece bir sıkıntı yok. Senin için bugün bağımsızlık temel tema. Zincirlerini kırdıkça genel modunun da o kadar iyi olduğunu göreceksin.Önünüzde muhteşem bir gün var fakat siz geçtiğimiz günlerde olduğunuzdan daha sade bir halde olmaya meyillisiniz. Bugün düşünceleriniz dışa değil de, kendi içinize yönelik. Sevdiğiniz bir arkadaşınızla sakince vakit geçirin ve en derin parçanızdan gelen hayallerinizi anlatın. Aldığınız sıcak tepki sizi şaşırtacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız parti veriyor olabilir ve siz de davetliler arasında olabilirsiniz. Zorlu bir gün geçirmiş ve katılmaya can atmıyor olabilirsiniz. Arkadaşınız gelmezseniz size darılacağını söyleyip sizi zor bir ikilemde bırakabilir. Sadece dinlenme ihtiyacınızdan daha önemli bir durum varsa gidin. Aksi halde bu daveti geri çevirin. Arkadaşınız sizi affeder.

10 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda pek çok görüşme yapabilir, ileriye yönelik düzenlemeler ve planlamalar içinde olabilirsiniz. Sorumlulukların öne çıktığı bir gün. Her türlü ilişkide sağlamlık, güvenilirlik önemli olacak. Olaylara ve kişilere duygudan ziyade akıl ve mantıkla yaklaşabilir, ele alabilirsiniz. Yaşamın somut tarafına odaklanıyorsunuz.

10 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarının arkasında duruyorsun. Özellikleyerinde fikirlerini doğru ifade etmek işini kolaylaştırıyor. Yaşam kaliteni artırmak istiyorsun. Çeşitli online kurslara kayıt olabilirsin. Arkadaşların ile yaptığın telefon görüşmelerinden öğrendiğin bilgiler ilginçlik değeri taşıyabilir. Geçmiş ilişkin ile alakalı bazı gelişimleri haber alıyorsun.

10 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizin güçlü olduğu bir gün olabilir. Mükemmellik arayışınızı abartmadan hislerinizi tercüme etmelisiniz. Yakın arkadaşlarınız ile diyaloglarınız oldukça motive edici geçebilir. Kendinize iyi gelen aktiviteleri yapmaya devam etmelisiniz.  

10 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kardeşlerinizle ilgili konularda karar vermek durumunda kalacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızı yazılı haberleşme trafiği içinde geçirebilirsiniz. Kulağınıza dedikodular gelebilir. İlişkilerinizde yön bulmakta ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Kendinize yönelmek size iyi gelecektir.

10 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zorluklarla iyimser şekilde yüzleşin. Heyecan verici bir şey deneyin, ama dalkavukluk yapmayın. Fiziksel teşebbüslerden zevk alın, ama kendinizi zorlamayın. Risk almayı seviyorsunuz, ama enerjinizi dikkatle harcayın.

10 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeme gelirken özellikle bire bir iletişimden kaynaklanabilecek problemlere ve yanlış anlama ve anlaşılmalara her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Trafikle ilgili tedbir almayı da ihmal etmemelisiniz.

10 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bunca zamandan sonra (aylar, haftalar veya günler) partnerinizle birbirinize hala deliler gibi aşıksınız. İşte şimdi duygularınızı ifade etmenin tam zamanı. Kendiniz olun ve bir sürpriz hazırlayın.

10 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Başak burcundaki seyahatine devam ediyor.Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz önem kazanıyor. İletişim trafiğinizin arttığı bir gün olacaktır. Bugün katılacağınız eğitimlerden ve seminerlerden verim alırsınız. Ay ile Uranüs arasındaki destekleyici açı arkadaş çevrenizden alacağınız sürpriz haberlere işaret ediyor.

10 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

10 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önümüzdeki 2-3 gün boyunca hayat sizi ilişkiler ve sağlamlaşma açısından destekleyecek. Partnerinizle geçtiğimiz aylarda aldınız kararların devamını getiriyorsunuz.

10 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin, ilişkinize verdiği önemi kabul etmek durumundasınız. Sizden onu anlayışla karşılamanızı bekliyor. Bu kadar katı olmak zorunda değilsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda meydana gelecek gerginlikler size başarısızlık olarak geri dönebilir. Ayrıca bu durumun başarısız olmanızı isteyenler için bir fırsat yaratacağını da unutmayın. Fazla çalışarak sınırlarınızı zorlamayın. Riskli yatırımlara yönelmediğiniz sürece kazançlı olacağınız bir gün. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir.

10 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>