Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tepkilerin Değişebilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Evinizdeki kontrol ve son sözün kimin olacağı konusundaki anlaşmazlıklar, endişe verebilir. İnsanların durumu yanlış algılamasına sebebiyet vermemeye çalışın. Son derece güçlü, ön yargılı ve dik kafalı durumlarla meşgul olacaksınız. Büyük olasılıkla, birileri gerçek konu hakkında sapkın görüşlere sahip. Herhangi bir konuda sonuca varmaya başlamadan önce tüm gerçekleri masaya yatırdığınızdan emin olun.

Bugün akıntıya karşı yüzüyormuş gibi hissedebilirsiniz. İş yerindeki insanlar hakkında iyi bir izlenim bırakmak için çok çalışıyorsunuz, ancak bugün size çok fazla dikkat etmiyor olabilirler. Çabalarınızın fark edilmediğini hissedebilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın. Günün enerjisi çoğu insan için dikkat dağınıklığına neden oluyor ve şu an size bu yüzden odaklanamayabilirler. Ne yapıyorsanız yapmaya devam edin ve başınızı dik tutun!

Kafanızdaolması gerektiğinden daha fazla parasal sorunlar olabilir. Onları biraz fazla büyütüyor ve normalde olduğundan daha kötü görüyor olabilirsiniz. Bu nedenle, objektif olmak için özel bir çaba harcamanız mantıklı olabilir. Bir şeylere kestirme yoldan ulaşıp geçici ekonomik önlemler alma ihtiyacı duyabilirsiniz fakat şu anki durumunuz 1 veya 2 hafta içerisinde normale dönecek. Rahat olun!

Başkalarının ruh hali seni etkileyebilir. Havaya hakim olan yoğun duygu içerikli enerjiye karşı ekstra duyarlı olabilirsin. Eğer aile üyelerin, arkadaşların stresliyse, onların gerginliklerinin sana geçmesine izin verme. Biraz tek başına vakit geçir. Sakinleştirici bir yürüyüşe çık veya banyo yap. Meditasyon için de vakit ayır ve son dönemlerde yaşadıklarının üzerinden geç. Olan biten üzerine düşünebilirsen iyi hissedeceksin.Uzakta yaşayan biriyle yaptığınız yazışmaların sonucunda bu kişinin niyetinin arkadaşlıkla sınırlı olmadığını fark edebilirsiniz. Pek çok ortak noktanız var gibi görünüyor ve mesafelere rağmen, aranızda güçlü bir bağ oluşabilir. Ama yine de, henüz yüz yüze görüşmediyseniz, umutlarınızı bir ilişki ihtimaline bağlamadan önce en azından bir kez buluşun. Her şey düşündüğünüz gibi olabilir de, olmayabilir de. Dikkatli olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisi söylediğin şeylere aşırı tepki gösterdiğinde çok şaşırma. Günün gezegensel etkileri, duygusal tepkileri on kat artırabilir ve bununla, yanlış anlaşılmayı daha kolay hale gelebilir. Şaka yapmadan önce düşünün ve iletişim sırasında son derece net olduğunuzdan emin olmak için ekstra adımlar atın. Bu, duygusal bir takım durumların oluşmasını engellemek için önemli. Aynı şey sizin için de geçerli - söylenen bir şeye duygusal olarak tepki verirseniz açıklama isteyin.

10 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi biraz farklı hissediyor olabilir, evde kalmak isteyebilirsiniz. Televizyonun önünde çökmek sosyalleşmekten çok daha cazip geliyor. Ancak arkadaşlarınız sizinle bir araya gelmek için heyecanlı olabilir. Yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmayın. Arkadaşlarınıza bu gece bir şey yapmak istemediğinizi söyleyin. İşte bu kadar!

10 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor. Duygusal iniş çıkışların tepkilerinde farklılığa neden olabilir. Son günlerde yakın çevrende ihmal ettiğin kişiler olduğunu bazı olaylarla fark edebilirsin. Bugün dengeni daha iyi kurmalı, davranış ve sözlerinde daha seçici olmalısın. Kaygılarınla boğuşmakta zorluk çeksen de ailenden destek görmek seni bugün çok mutlu edecek. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı düşüncelerinde değişim söz konusu?

10 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu tutulma bir şeyi parçalamak ve yeniden inşa etmek için bir fırsat sunuyor sizlere ama önce bir şeyin değişmesi gerekiyor!Şimdi konfor bölgenizden çıkma zamanı denilebilir. Zaman ilerledikçe tekrar yolunuza devam etmek için muazzam bir gezegensel desteğiniz var. Kendinize güven duyun.

10 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevgilinizden uzakta olmanız onu ihmal etmenizi gerektirmez. Sizden haber bekliyor. Telefonla da olsa gönlünü almalısınız. İşinizle ilgili yeni projeler üretebileceğiniz, sistemle ilgili değiştirmek istedikleriniz konusunda yaratıcılığınızın artacağı bir gün. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Gereksiz yere kuruntulara kapılmanız sağlığınızı olumsuz yönde etkiliyor. Boş yere üzüyor ve üzülüyorsunuz

10 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yönünüz ağır basıyor. Sürekli geçmişi irdeliyor ve anılarınızı yaşıyorsunuz. İlerki günlerin planlarını yapamayacağınız aşikar. Maddi yatırımlarınızı erteleyin

10 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün burcunuzda meydana gelen tutulma ile zorlu geçen birkaç yıllık dönemin sonunda yeni bir sayfa açmak istediğinize; ilişkiler ve geleceğe yönelik kararlar alacağınıza işaret ediyor.

10 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam saatlerinde burcunuzda bir Ay Tutulması meydana gelecek.Bugün kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Duygularınız ile mantığınız arasında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bu tutulmanın etkisi ile ilişkilerinizde veortaklıklarınızda gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kova burcunda ilerleyen Ay duygusal anlamda yoğun bir gün geçirmenize sebep olabilir, iş, para ve yatırım gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Karşınıza güçlü kişiler ve özellikle de kadınlar çıkabilir. Duygularınızın yoğunluğu strese, gerginliğe neden olabilir, kriz yaratabilecek durumlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

10 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güne mutlu başlıyorsunuz. Umut dolu olacaksınız. Yengeç burçları genel anlamda hayatları, işleri, günlük rutinleri ile alakalı problemler yaşıyorlar. Bu durumun düzelmesi için Yengeç burçlarının son bir yıldır yaşadıkları sıkıntılardan ders almaları gerekiyor. Ailevi konular yeniden gündeme gelebilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabah saatlerinde unutkanlığa, sakarlığa özellikle dikkat etmeniz gerekebilir. Öğle sonrasında Ay burcunuza ilerlediğinde girişimlerinize hız verebilir, cesur ve özgüvenli hareket edebilirsiniz. Burcunuzda yarın gerçekleşecek Ay tutulması öncesinde bilinçaltınız uyanışta olabilir.

10 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 39' 04" R
Ay
Aslan
06° 21' 46" R
Merkür
Koç
27° 52' 53"
Venüs
Boğa
17° 49' 15"
Mars
Koç
10° 12' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 01"
Satürn
Balık
17° 40' 19"
Uranüs
Boğa
23° 08' 11"
Neptün
Balık
29° 17' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 05"
Lilith
Başak
24° 51' 10"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>