Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çocukluğuna Dönüyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevgiliniz bugün meslektaşlarıyla bazı küçük kişilik çatışmaları yaşıyor olabilir ve bu nedenle size oldukça uzak ve meşgul görünebilir. Sorun her neyse yarın iyi geçebilir, ancak onu rahatlatmak kolay olmayacak. İhtiyacı olursa yanında olduğunuzu açıkça belirtin, sonra oturup bir kitap okuyun. Bu olayı yalnız kalarak atlatabilir.

Biriyle yollarınızı ayırmak için aklınız çelinebilir. Bir arkadaş ya da meslektaşınızla aranızda yanlış anlaşılma yaşabilirsiniz. Belki hisleriniz zarar görmüş olabilir. Ani hareketler yapmadan önce bir süre geçmesine izin verin. Kendinizi daha iyi hissetmeye başlayıncaya kadar kendinizi geliştirmelisiniz. O zaman bu kişi ile ilişkinizi nasıl ele almak istediğinize karar vermenin zamanı gelmiş olacaktır. Eğer denemeye istekliyseniz, her şey yoluna girebilir.

Bugün bazı teknik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bir donanım parçası kırılabilir veya yeni kullandığınız bir alet bozulabilir ve acilen değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da bütçenizi etkileyecektir. Bunun dışında etrafınızdak gerginliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu teknik zorluklardan dolayı tek suçlanan kişi siz olacaksınız ama her şeyi düzeltmek için efsanevi taktiklerinizi kullanacaksınız.

Hislerinin sabit olacağı bir gün. Yine de bu durağanlığı sinsi bir etken bozmaya çalışabilir. Dengesiz insanlardan uzak dur. İlk anda sessiz ve sakin ilerleyen bir durum, bir dakika sonra patlayabilir. Gün boyunca güvenli ve dengeli kalmalısın ki insanların değişken duygularından ve tavırlarından etkilenme.Bugün insanların hakkınızda söylediklerine normalde olmadığınız kadar hassas yaklaşacaksınız. Normalde son derece net bir biçimde kendinize güveniyorsunuz ve kimse sizi öz güvensizlikle suçlamadı. Fakat bugün, önemli biriyle görüşürseniz kendinizi biraz moralsiz hissedebilirsiniz. Birisi sizi olumsuz etkileyecek düşüncesizce bir yorum yapabilir. İçinde bulunduğunuz andan uzaklaşıp her şeye biraz daha objektif bakmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzak bir yerden bir telefon görüşmesi mi bekliyorsunuz? Bu görüşme gecikebilir. Çok streslisiniz ve hatta sizinki olmasa bile telefon çaldığında yerinizden zıplıyorsunuz! Bunu kendinize yapmayın. Acil bir durum varsa, siz arayın ve eğer aradığınız kişi müsait değilse de mesaj bırakın. Hiçbir şey günü gergin geçirmeniz için bir sebep değil.

11 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda ani değişiklikler olabilir. Gün içinde daha anlık hareket edebilir, hızlı duygu ve düşünce değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Karmik deneyimler gündeme gelebilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal iniş çıkışların artabilir. Dün gerçekleşen Güneş tutulmasının etkileri bugün de devam ediyor. Maddi konular bugün karşına gelecek. Daha fazla dikkat etmek isteyeceksin. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla tesadüf eseri karşılaşabilirsin. Geçmiş konuların açılacağı konuşma, seni çocukluğuna getirebilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün karamsar bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatında duygusal davranışlar içinde olmak sizi halsiz bırakabilir. İçsel huzursuzluğunuz enerji kaybına yol açarak fiziksel performansınızı düşürebilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz dönem içindesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde ilişkilerinizde daha uyumlu olabilirsiniz. Şanslı olduğunuz bir gündesiniz, iyi değerlendirmeye bakın. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Akışta kalın.

11 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Vizyonunuzun genişlemesi girişimde bulunmak istediğinizya da hayalleriniz açısından büyük avantaj sağlayabilir, olaylara farklı çerçevelerden bakabilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşça küçük birinin davranışları sizi çok rahatsız ediyor. Çalışan veya öğrenim görenler odaklanmak için biraz daha zaman isteyecektir. İlgilendiğiniz kişiye adım attıkça romantizmin kıvılcımlarına şahit olacaksınız.

11 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddesel konularda kafanız oldukça işlek ve hızlı çalışıyor. Güç neredeyse, siz oradasınız. Bugün  finans konularına ilgi duymanıza rağmen, kendi sınırlarınızın ölçülerini iyi biliyor ve atılımlarınızı daha sonraya bırakıyorsunuz. 

11 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

11 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir partner adayıyla tanışmak için hazır hissediyorsunuz. Gelirinizde bir miktar artış olacak ve rahat bir nefes alacaksınız. Enerjinizi yükseltmek için arkadaşlarınız ile birlikte vakit geçirmek isteyeceksiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay sizi hassaslaştırıyor. Bugün partnerinizle olan ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getirerek, gerçeğe daha fazla yaklaşıyorsunuz.

11 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 46' 12" R
Ay
Aslan
20° 33' 11" R
Merkür
Koç
29° 15' 43"
Venüs
Boğa
19° 14' 53"
Mars
Koç
11° 05' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 26"
Satürn
Balık
17° 45' 16"
Uranüs
Boğa
23° 12' 14"
Neptün
Balık
29° 18' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 40"
Lilith
Başak
24° 58' 53"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>