Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir bütünlük içinde ilişki sürdürmenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere boyun eğmek zorunda kalabiliyorsunuz. Uzun zamandır baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor.

Sizden bugünlerde hemkonusunda hem de özel sorunlarla ilgili destekler istenebilir. Birarkadaşınızın enteresan kişiliğini bugün fark edeceksiniz. Bu, ona karşı ilginizi arttırmanıza neden olacak.

Bugün bazı alım satım işleriyle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu anlamda çok yorulacaksınız. Beklediğiniz para bir süre daha elinize geçmeyecek.

Her sorunu kendi başınıza aşmaya çalışmamalısınız. Hazırlıksız olduğunuz konularda size yönelmiş destekleri görmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorucu geçen günlerden sonra dinlenmeyi hak ettiğinizi düşünüyorsunuz, ama yine yorucu bir gün sizi bekliyor. Yapmanız gereken sürüyle özel işiniz var. Hepsini dar zamana yığmak bazı ziyaretlerinizi biraz aksatacak gibi. Geç saatlerde yapacağınız ani bir program, sizi bu gece uykusuz bırakabilir. Sürprizlerle dolu bir gece geçirebilirsiniz.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Terazi burcundaki hareketini sürdürüyor. Ay'ın önce Mars sonra da Satürn ile oluşturduğu sert açılar sebebiyle bugün aile içerisinde tansiyon yükselebilir. İstemeden de olsa kalp kırabilirsiniz. Evinizin içinde kendinizi riske atacak işlerden uzak durmalısınız. Ay, akşam itibariyle 18:15'te boşluğa giriyor. Yarına kadar boşlukta kalacak olan Ay, evinizde eksik kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe dair haberler alıyorsun!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Bir yakınına verdiğin maddi desteğin bugün de sana geri dönmediğini fark edebilirsin. Bu sebeple gereksiz harcamalardan kaçınman gerekebilir. Üst üste gelecek birtakım aksilikler atacağın yeni adımlara engel olabilir. Sabırlı ol! Ne de olsa her şey olması gereken zamanda olur. Öğleden sonra geçmişte kaldığına inandığın bir ilişkinle ilgili haberler alabilir, iletişim kurmak isteyebilirsin. Evliliğinde sorunlar varsa, olumlu ya da olumsuz artık yeni bir yol çizmek isteyeceksin. İlişkin varsa, sevgilinle birlikte kısa tatil planları yapabilirsin. Akşam saatlerinde arkadaşınla yapacağın yürüyüş, sohbet iyi gelecek.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili bazı endişeler aslında yeni fırsatlar olarak karşınıza gelebilir. İlişkinizdeki inatlaşmalara karşı daha hoşgörülü olmanız doğru olacaktır.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde açık düşmanlara karşı tedbirli olmanızda fayda var. İletişimde olduğunuz kişilerle aranızda huzursuzluk çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda karar almakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda disiplin problemi yaşayabilir, aynı şeyleri tekrar etme fikrinden uzaklaşabilirsiniz. Aşk konusunda ise karşı cinsten ilgi göreceksiniz.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklemediğiniz bir eleştiri alacaksınız, bunu çok üzerinize almayın. Bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınız,arkadaşlarınız, akrabalarınızla anlaşamayacağınız konular olacak. Ama bu durum size ileride kullanabileceğiniz yeni iletişim yöntemlerini öğretecek.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim uzaktaki sevgilinizle aranızda telepatik bir bağ kurmanızı sağlar. Konuşmadan hissederek her şeyi algılarsınız. Tutkulu beraberlikler kalp gözünüzle açılım yaşar. Sahiplenme, koruma, idealize etme temaları baskın olarak hayatınızda olacaktır. Çocuğunuz için de fedakarlıklar yaparsınız.

12 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

12 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 20' 45" R
Ay
Koç
22° 31' 57" R
Merkür
Koç
20° 28' 18"
Venüs
Boğa
08° 31' 10"
Mars
Koç
04° 25' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 12"
Satürn
Balık
17° 05' 34"
Uranüs
Boğa
22° 41' 53"
Neptün
Balık
29° 05' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 53"
Lilith
Başak
24° 00' 53"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>