Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günlerde kısa da olsa, yeni bir özlem daha yaşayabilirsiniz. Onun kişisel yaşamının gereği olan ayrılıklara alışmaya çalışmalısınız. Sevgilinizin bu anlayışa ihtiyacı var.

Günlük sorunları biraz daha umursamaya çalışın. Bu günlerdeortamınızda topluca yaşadığınız bazı endişeler tadınızı kaçırıyor. Ama bu anlamda kötü bir sürprizleriniz yok.

Küçük yatırımınız size uzun zamandır bir şey kazandırmıyor. Bu parayı daha hareketli bir alana kaydırmayı düşüneceksiniz. Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir para tartışmanız olabilir.

Bazı problemler dönemsel olarak belli gelgitler sergileyebilir. Özel bir konudaki rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmemeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkilerindeki becerileriniz, sizi ilginç sosyal oluşumlar içine sokabiliyor. Bu da, size her anlamda bir imkan zenginliği kazandırıyor. Bu imkanları kullanmada ise, biraz ağırsınız. Bugünlerde gözünüzü biraz korkutup sizi düşündürecek bir sorumlulukla karşılaşabilirsiniz. Hareketli kişiliğinizle mutluluğu kovalıyorsunuz. Önünüze çok yönlü tercihler çıkabilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük bölümünde Ay, sizlerin burcunda hareket ediyor. Erken saatlerde Ay-Satürn ve Ay-Plüton karşıtlıkları sebebiyle partnerinizle ciddi anlamda çatışmalar yaşayabilirsiniz. Her iki taraftan biri, diğerine baskıcı bir üslup kullanabilir. Günün devamıyla beraber Ay ve Venüs arasındaki uyumlu açı sayesinde bu durum romantizme dönüşüyor. Saat 17:10-22:15 arası Ay, bugün boşlukta kalıyor. 22:15'te ise Ay, Aslan burcuna geçiyor. Daha çok maddi durumunuza odaklanacağınız bir sürece giriyorsunuz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yenilendiğin bir döngüden geçiyorsun!Bugün yaptığın işlerde daha çok insanla iletişime geçmen ve karşılıklı görüşme yapman gerekebilir. Hayatında yenilendiğin bir süreçten geçiyorsan veya yeni kararlar almak istiyorsan, bugün ‘tam da zamanı' diyebilirim senin için. Kalbin boşsa yeni insanlarla tanışabilir ve aklının ucundan geçmeyen kişi ile yeni bir aşka yelken açabilirsin. Evliysen ve çocukların varsa, eşinle çocuklarınızın eğitim ya da duygusal gelişimi konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Hem sağlık hem de görünüş açısından kendine daha da dikkat etmen gerektiğini düşüneceksin. Sebze ağırlıklı, düzenli beslenme alışkanlıkları edinebilirsin.

6 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki dengelerin farklı bir noktaya ulaştığı bugünlerde her yönden kendinizi iyi hissediyor olabilirsiniz. İş ve projelerinizin sonuç alması sizi motive edecektir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün küçük sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda yenilenmeye gitmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yeni başlangıçlar için yeni niyetler ortaya koyabileceğiniz zamanlar var. Genel olarak sakin bir gün geçirebilirsiniz, akışta kalmaya özen gösterin. Beslenme alışkanlıklarınızla ilgili değişikliğe gitmeniz gerekebilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızın bilincinde hareket ederek herkese yardımcı olmak istiyorsunuz. Yardım, sevgi ruhunuzu beslese de yine de kendinizle de ilgilenmeyi unutmayın.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; burcunda ilerleyen Ay; duygularını ifade etmende, kişisel ihtiyaçlarına cevap bulmanda, empati kurmanda ve duygu alışverişinde sana yardımcı olabilir. Bugün arzu ettiğin ilgiyi bulabilirsin fakat gözün çok yükseklerde değilse. Başkalarını anlamak için doğru bir gün olsa da objektif olmakta zorlanabilirsin.

6 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mıknatıs gibisiniz, bir anda kendinizi sürekli ilgi bekleyen birilerinin ortasında bulabilirsiniz. Bunalabilirsiniz. Takviminizin yoğunluğuna şaşacaksınız.

6 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün abur cubur, kızartma, çikolata gibi yiyeceklerden uzak durun. Partnerinizin baskıcı tutumuna karşı çıkmak yerine kendisini sakin ve şefkatli yapınızla ikna etmek daha doğru olacaktır. Bulunduğunuz ortamı değiştirmek ve farklı insanlarla iletişimde olmak size iyi gelir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası.

6 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 30" R
Ay
Oğlak
12° 32' 01"
Merkür
Koç
16° 34' 17"
Venüs
Koç
29° 50' 11"
Mars
Balık
28° 59' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 13"
Satürn
Balık
16° 29' 30"
Uranüs
Boğa
22° 17' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 20"
Lilith
Başak
23° 13' 59"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>