Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu gününüzügörüşmeleriyle geçirirken uzaktaki sevgilinizde yüreğinizin bir kenarını yakmaya devam edecek. Onun ruhuna ulaşamadığınızı düşünüyorsunuz ama sizde ona yeteri kadar açık davranmıyorsunuz.

Çalıştığınız ortamdailişkileriniz karşılıklı güven çerçevesinde yürüyor. Anlayamadığınız veya yetiştiremediğiniz konularda arkadaşlarınız size yardımcı oluyor. Siz de bu iyilikleri istismar etmeden daha öz verili çalışmalısınız.

Parasal konularda tutumlu ve dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Elinize geçen parayı harcarken dikkatli olmalı özellikle borç vermekten kaçmalısınız.

Pek çok işinizi yarım bıraktığınız için bugün büyük biryoğunluğu yaşayacaksınız. Plansız bir yaşamın zorluklarını sık sık çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızı renklendirme isteğiniz bugünlerde doruklara çıkabilir. Ciddi engellenmeleriniz var, birtakım şeyleri göze almanız gerekiyor. Arkadaşlık konularındaki zararlı bazı yaklaşımlar, yerini daha gerçekçi bir bakışa bırakabilir. Mevcut koşullarınızı daha olumlu görme yolunu seçebilirsiniz. Birkaç kişiyle birlikte kalkıştığınız girişimde şansa ihtiyacınız olacak.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında İkizler burcunda ilerlemesini sürdürüyor. 12 derece İkizler burcunda saat 13:01'de yeniay meydana geliyor. İkizler burcundaki yeniay eskiyi silmek için güzel bir fırsat sağlayacaktır. Geçmişe odaklandığınızda bir adım ilerleyemediğinizi fark edebilirsiniz. Sağlık problemleri olanlar için şifa olacak bir yeniay sizleri bekliyor. Detaylı yeniay yazısını okumak için tıklayabilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüzleşmekten korkmuyorsun! Bugün öğle saatlerinde değişken burçta Yeniay başlayacak. İş yerinde sebep yokken yaşayacağın gerginlik bir anlık öfkeyle hareket etmene neden olabilir. Aksiliklerin üst üste gelmesiyle ilgili kendini eleştirebilirsin. Yoğun bir gündemle güne başlıyorsun. Mevcut işini genişletmeyi düşünüyorsan biraz dikkatli davranman gerekebilir. İlişkin yoksa eski sevgilinin yeniden barışma isteğine kayıtsız kalmayacaksın. Bugünlerde gündemine hızlı bir şekilde farklı olaylar dâhil olurken kendini sorguya çekmeye başlayacaksın. Her yüzleşme bir yenilenme halidir. Kendine inan ve arın seni yoran tüm duygulardan. Üzerindeki yükleri attıkça huzur bulduğunu fark edeceksin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniliklere doğru ilerlemek isterken bir yanınızda bırakmak istediklerinizi bırakamıyor olabilirsiniz. Yepyeni bir sayfa açmanın cesareti içinde olmalısınız.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda gizli kalmış, açığa çıkarmakta zorlandığınız konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sabahtan iletişimi yüksek zamanlar yaşarken öğle saatlerinde daha fazla içinize kapanabilirsiniz. Kendinizi duygusal dalgalanmalar içinde bulabilirsiniz. Akşam saatleri kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yönetici gezegeninizle son derece uyumlu olabilirsiniz. Duygusallığınız ön plana çıkarken partnerinizle uyum içerisinde olmaya dikkat etmelisiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; bilinçaltını etkileyen ve seni huzursuz eden düşüncelerle veya kontrol edemediğin koşullarla yüz yüze kalman mümkün. Gizli saklı olaylar farkındalığını artırırken, takıntı yaptığın konulardan uzaklaşmak isteyebilirsin. Kendini toplamana yardımcı olacak kişilerin desteğiyle bu endişeli halin günün ilerleyen saatlerinde yavaş yavaş dağılabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yine, kredi kartı ve paranızı evde bırakma zamanı. Kontrolsüzce kendinizi kaptırarak alışveriş yapmanız olası. Elektronik aletler, teknolojik cihazları bugün almayın, fark etmediğiniz ve sonradan hoşunuza gitmeyecek özellikleri olabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili, evinizle ilgili konular dengeye girince siz de daha huzurlu oluyorsunuz. Haftaya biraz yorgun başlamış olabilirsiniz. Malum 7/24 spor yapıyorsunuz, bedenin dinlenmeye ihtiyacı bundan. Kariyeriniz bir anda başka bir yöne doğru gitmeye başlayabilir. Kendinize ve sürece zaman tanımanız gerekiyor. Olması gereken, olması gerektiği zamanda olacak.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu akşam bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

3 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 11' 07" R
Ay
Aslan
25° 44' 21"
Merkür
Koç
29° 47' 22"
Venüs
Boğa
19° 46' 40"
Mars
Koç
11° 25' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 32"
Satürn
Balık
17° 47' 05"
Uranüs
Boğa
23° 13' 44"
Neptün
Balık
29° 19' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 28' 60"
Lilith
Başak
25° 01' 45"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>