Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sonunda ilgiyi çektiniz. Bu sefer kimselere danışıp hesaplar vermeye niyetiniz yok gibi görünüyor. Eş dostla çok pay edilen gönül sırlarının ilişkilere zarar verdiği gibi bir inanç edindiniz. Buna rağmen akşama kadar, size neler olduğunu soranlarınız olacak.

Bugün bir hazırlık içindesiniz. Taşınma gibi görünüyor. Geçen günlerdeki yoğun temponuz sizi biraz hırpaladı, ama bu haftayı daha dingin geçirmenizi sağlıyor. İşyerinizde başlangıç tarihini unuttuğunuz bir kırgınlığın artık üzerine gitme düşüncenize kırgınlar dışında herkes taraftar olacak.

Sorumluluğunuzda olan sizin için epeyce yüklü olan bir para sizi geriyor. Aldığınız çok doğru bir kararı bugün bozdunuz. Koşulların sıkıştırması sonucu birikiminize el attınız. Bir satış işinden sevindirici haberiniz var.

Çok sevdiğiniz birinin sizin yönlendirmenize ihtiyacı var. Sizin yeterince donanımlı olduğunuz bir konuda bocalıyor. Bugün ona vakit ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınız güçlü. Ama bu sizin vefalılığınızdan kaynaklanmıyor, yakınlarınızın size karşı özel bir ilgileri olduğu görülüyor. Dost ilişkilerinde yanlış seçimler yaptığınız seklinde bir genelleme içindesiniz. Halbuki tek kişiye odaklı bir problem yaşıyorsunuz. Bu şekilde sık, sık yaptığınız pişmanlık gösterileri diğer arkadaşlarınızı kırıyor.

31 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başında boşlukta ilerlerken saat 07:42'de Boğa burcuna geçiş yapıyor. Şanslı bir güne devam ediyor olacaksınız. Ay ve Uranüs arasındaki kavuşum sayesinde olmaz dediğiniz şeyler bugün gerçekleşebilir. Sürprizli bir gün yaşayabilirsiniz. Saatler akşama geldiğinde Venüs-Satürn olumlu etkileşimiyle sizden yaşça büyük kişilerden güzel destekler görebilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını gördüğünüz bir akşam yaşayabilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına yön vereceğin kararlar alıyorsun!Harcamalarına dikkat etmen gereken bir gün! Sevdiğin insanlara belli konularda yardımcı olmak adına farkında olmadan bütçeni aşabilirsin. Eğer yeni birarayışında isen ilgi duyduğun başvuruları yap, çünkü çok hızlı geri dönüşler mümkün olabilir. İlişkisinde son zamanlarda bitmek bilmeyen sorunlar hakimse, düşüncelerini daha açık bir dille konuşmak isteyebilirsin. Ailen ile ilgili konular ise günün bir diğer gündemi olacak. Özellikle kardeşinden ya da kardeş kadar yakın gördüğün bir kuzeninden alacağın haber mutlu olmana neden olacak. Hayatına yeni bir yön çizmek için içsel olarak önemli kararlar alabilirsin.

31 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili sorumluluk almanız ya da anlaşmazlıklar arasında bir denge unsuru oluşturmak sizin göreviniz olabilir. Aile içi ilişkilerinizi belli bir dengede tutmak size iyi gelecektir.

31 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili daha hayalperest olabilirsiniz. Sosyal konularda akıcı koşullar söz konusu. Keyif aldığınız konulara yönelmek için zaman yaratabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha hırslı davranacağınız zamanlar var. Birlikte çalıştığınız insanları kırmamaya özen göstermelisiniz. Sakin kalmakta fayda var.

31 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üst üste güzel haberler alabilirsiniz. Ayrıca sizlerin de sağlık açısından uyku kalitenize gerçekten dikkat ve önem göstermeniz gereken bir gün.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; gelecek hedeflerine dair düşüncelerinde sabitlikten yana olabilir, sahip olamadıklarına fazlasıyla odaklanmış olabilirsin. Bu ara senin kontrolün dışında alınmış kararlara fazlasıyla tepkili olabilir, emrivakilerken hoşlanmayabilirsin. Duygusal alanında haraketlilik ve gizlilik hâkim olabilir.

31 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küslüklere son verme vakti geldi. Siz bir adım atamasanız bile, küs olduğunuz kişi bugünlerde size bir adım atacaktır. Belki de kısa bir süre önce atmıştır. İletişim problemlerinin çözülmüş olması akşam saatlerine doğru sizi de mutlu edecektir. Birçok insan için tatile başlama zamanı. Siz de bir an önce işlerinizi bitirmek ve sosyal çevreniz ile buluşmak istiyorsunuz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü yönetici gezegeniniz Ay Boğa burcunda seyahat edecek. Bugün şefkat yerine güvenle ilgili temalar ön planda olacak. Duygularınızı arka plana atıp rasyonel düşüncelerle hareket etmelisiniz. Arkadaşlıklar alanınızda ruhsal bir gerginlik olabilir. Dostlarınızın arasında çözüm arayan kişi olarak kendinizi bulabilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak

31 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 51" R
Ay
Başak
02° 42' 43"
Merkür
Boğa
00° 31' 01"
Venüs
Boğa
20° 29' 43"
Mars
Koç
11° 52' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 47"
Satürn
Balık
17° 49' 31"
Uranüs
Boğa
23° 15' 46"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 47"
Lilith
Başak
25° 05' 37"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>