Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnız değilsiniz ama pek doyumlu olduğunuz da söylenemez. Yalnızlık sizin için bir kabus değil. Bu yüzden de ilişkinizin kalıcı olması için, bir çaba göstermiyorsunuz.

İşinize yoğunlaşıyorsunuz. Bedensel yorgunluğunuz sık sık sağlıksızlık endişesi yaratıyor sizde. İş arkadaşlarınızla birlikte ilerde sizi bayağı korkutan bir tarih var.

Birikimleriniz var. Bunu ilave bir işte değerlendirip değerlendiremeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Esasında size bu öneriyle yaklaşan biri var. Aynı zamanda paranızın çarçur olacağı endişesi de taşıyorsunuz.

Bir aile sorunu gündeme gelebilir. Sizden müdahale bekleniyor ama dile getirilemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik gelişmelerle şikayet nedeniniz olan monotonluk, yepyeni coşkularla yer değiştirebilir. Yüreğinizde beslediğiniz derin bir sevgi, bugünlerde açığa çıkmak isteyecek. Sakin görünüşünüz, kimi durumlarda heyecanlı, gergin bir kimliğe dönüşebiliyor. Kendi beslediğiniz umutları karartmaktan kaçınmalısınız. Bugün sıcak sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekiyor.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Boğa burcundaki ilerlemesine bugün devam ediyor. Ay ve Neptün pozitif görünümüyle beraber hayallerinizin gerçek olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacak, arkadaş ortamlarının aranılan ismi olabilirsiniz. Akşam itibariyle Ay-Venüs uyumlu açısı sayesinde şansınız gönül ilişkilerinde de açılabilir. Davet edildiğiniz ortamlarda gönlünüzü biri çalabilir.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapıyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Geçmişinde yaşadığın bazı olaylarla yüzleşmeye artık hazır olabilirsin. Bu yüzleşme senin yeni bir sayfa açmana neden olabilir. Gönlün boşsa bugüne kadar karşı cinse sergilediğin güvensiz tutumunu bir kenara bırakıp, yeni bir ilişkiye yelken açabilirsin. Hafta sonuna birçok plan yapmış olabilirsin ama aniden ortaya çıkacak bir gelişme ile akşam saatlerine kadar günün nasıl geçtiğini dahi anlamayabilirsin. Gün içerisinde yeni başlangıçlar yapabilir, girişimciliğini ön plana çıkaracak fırsatlarla karşılaşabilirsin. Aniden eline geçecek bir parayla uzun zamandır yapmak istediğin yatırımı yapabilirsin.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde gereğinden fazla aldığınız sorumluluklar yüzünden ilişkilerinizde hırçınlık yaratabilirsiniz. Herkese yetişemeyeceğinizi hatırlamalı ve sorumlulukları ile baş başa bırakmalısınız.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Boğa burcunda küçülmekte. Arkadaşlarınızla bir arada olmak keyifli olacak. İçinize kapanmamalı ve daha paylaşımcı olmaya bakmalısınız.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı acımasızca eleştirme meyilinizden vazgeçmeli ve her bir özelliğinizi bireyselliğinizin bir parçası olarak sevmeyi ve taktir etmeyi öğrenmelisiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; romantik ilişkinde birtakım planlar içinde olabilir, sevdiğin insana bir sürpriz yapmak isteyebilirsin. Harcamaların konusunda ailenden ve yakınlarından gelecek destekler yardımına koşabilir. Bugün daha sosyal olabilir, çevrendeki insanlarla, arkadaşlarınla aktif bir gün geçirebilirsin.

1 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi alışverişe kaptırmayın ve ihtiyacınızdan fazla olan büyük şeyler almayın. Özellikle elektronik aletler almayın, sonradan iade etmeye karar verebilirsiniz. Kullanıcı yorumlarını okuyun ve iyice danışın; ondan sonra gerçekten değip değmediğine karar verebilirsiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay, dostluklarınızı güçlendirecek. Arkadaşlarınıza adayacağınız bir gün geçirmelisiniz. Eski dostları ve anıları yad etmek sizi huzurlu kılar. Yakın çevrenizdeki kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir. Partnerinizle sanat kokan bir gün geçirebilir, akşam da romantik bir akşam yemeyi yiyebilirsiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

1 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 39' 38" R
Ay
Başak
01° 38' 10"
Merkür
Boğa
00° 24' 12"
Venüs
Boğa
20° 23' 03"
Mars
Koç
11° 48' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 31"
Satürn
Balık
17° 49' 08"
Uranüs
Boğa
23° 15' 27"
Neptün
Balık
29° 20' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 31"
Lilith
Başak
25° 05' 01"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>