Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan güne sakin başlayacaksınız ve fakat ilerleyen saatlerde gerginlikler yaşayacaksınız. Daha çok yalnız kalmayı deneyeceksiniz ve sevgilinizden akşama doğru önemli bir haber alacaksınız.

Bugün bazı olumsuz gelişmeler üzerinde hakimiyet kurmak için yeterli enerjiye sahip olacaksınız. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda bugün daha dikkatli davranmayı tercih edeceksiniz ve bu anlamda bazı kaygılar taşıyacaksınız. Harcamalarınıza dikkat etmek zorunda kalacaksınız.

Sağlıkla ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinize bu konuda sıkıntıya düşmemek için para ayırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde yoğun duygusallıklar içinde, yaşamsal önem taşıyan tercihlere zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yeniliğe yönelik seçimlerde hayal kırıklığı yaşama olasılığınız oldukça fazla. Yakında neşeli ortamlarda mutlu saatler geçirebilirsiniz. Şu günlerde duygusallık ve sağduyuyu bir arada dengelemeniz gerekecek. Gerçekçi dostların öğütlerine açık olmalısınız.

4 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda Ay, İkizler burcunda ilerliyor. Sağlığınıza önem vermeniz gereken bir günde olabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru Ay'ın Merkür ile kavuşuyor olması hislerinizin çok güçlü olacağını gösteriyor. İç sesinize kulak verin. Devamında 18:41-19:16 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. 19:16'da ise sizlerin burcuna geçiyor. Ayrıca Merkür de bugün Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar kendinizi keşfetme vaktindesiniz. Bu dönem başkaları ya da ailenize odaklanmıyorsunuz. Sadece kendiniz nelerden mutlu oluyorsanız onu yapıyorsunuz. Yeni eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. Hayattan öğrendiklerinizi şimdi uygulama vaktidir.

4 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kalmak istiyorsun!Ertelediğin konularda illaki beni harekete getirecek bir şey olsun diyorsan idealist tarafının seni ne dağların zirvesine çıkardığını kendine hatırlatabilirsin. Şok edici haberler almaya şimdiden kendini hazırla derim. Ramazan Bayramı neredeyse senin için her gün yeni bir haberle geçecek. Özellikle bu tatili ailenle değil de arkadaşlarınla geçirmeye karar verdiysen telefonunu yanından hiç ayırma derim. Uzun zamandır devam eden bir ilişkin varsa, tüm cesaretinle sevgiline evlenme teklifi edebilirsin. Evliliğinde sorunların varsa, evliliğine müdahale edenlere karşı tepkin sert olabilir. Başkalarının hayatına gösterdiğin saygıyı sen de görmek istiyorsun haklı olarak. Günü daha sakin geçirmek adına yalnız kalmayı tercih edeceksin.

4 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün için heyecan verici sürpriz tanışmalar olabilir. Duygularınızın tekrar tetiklendiği ya da unuttuğunuz şeyleri hatırladığınız bir gün olabilir.

4 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalmış konularla ilgileneceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde pozitif düşünceler içinde olabilirsiniz. Psikolojik olarak bilinçaltınızla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde zihinsel süreçleriniz daha yüksek olabilir. Yeni haberler alacağınız, keyifli zamanlar var.

4 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yönetici gezegeninizin konumu itibari ile İkizler Yeni Ay?ında. Düzeltmek istediğiniz ilişkileriniz, küslükleriniz üzerinde yoğunlaşmak için iyi bir dönemdesiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; gün itibariyle burcunda ilerlemeye başlayan Merkür;  sezgilerinin fazlasıyla artacağına, bilginin ve deneyimlerinin önem kazanacağına işaret ediyor. Kişisel istek ve arzularında dile getiremediğin konuları gündeme taşırken, aşırı sübjektif davranmadığından ve kendini doğru bir şekilde ifade ettiğinden emin olmaya bakmalısın.

4 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yine, kredi kartı ve paranızı evde bırakma zamanı. Kontrolsüzce kendinizi kaptırarak alışveriş yapmanız olası. Elektronik aletler, teknolojik cihazları bugün almayın, fark etmediğiniz ve sonradan hoşunuza gitmeyecek özellikleri olabilir.

4 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren iletişim gezegeni Merkür'ü misafir edeceksiniz. 2 Ağustos'a kadar duygusal zekanızı daha çok kullanarak çevrenizdekilerin ihtiyaçlarına çare buldukça kendinizi mutlu hissedersiniz. Bazen yaşadığınız olaylar karşısında gözyaşlarınızı tutamayabilirsiniz. Diğer yandan dostlarınızla yapacağınız doyumsuz sohbetleri, lezzetli yemeklerle taçlandırın. Kendinizi çevrenizle güvende hissedeceğiniz bir gündesiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir sizi rahatsız eden bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

4 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 38' 50" R
Ay
Başak
01° 28' 14"
Merkür
Boğa
00° 23' 09"
Venüs
Boğa
20° 22' 02"
Mars
Koç
11° 47' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 19"
Satürn
Balık
17° 49' 05"
Uranüs
Boğa
23° 15' 24"
Neptün
Balık
29° 20' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 28"
Lilith
Başak
25° 04' 56"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>