Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak önemsemediğiniz küçük problemleri, şu günlerde ciddi sorunlar olarak yeniden tartışmaktan böylece vazgeçebilirsiniz. Bugünleri, geçmişin deneyimleriyle değerlendirmeniz sandığınız kadar da zor olmayabilir.

Parlak fikirlerinizden söz etmeli ve hakkettiğini rahatça isteyen biri izlenimi vermeye çalışmalısınız. Yeni görüşmeler, yenilenmiş bir yöntemle beklenenin çok üzerinde sonuçlar verebilir.

Durumunuza asla razı olmayan ve her koşulu değerlendirmeye çalışanlara karşı kızgın bir imrenme duyuyorsunuz. Çabalarınız, size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açabilir.

Yeni tanışmalarda geciktirdiğiniz gerekli sınırları şimdiden çizmeniz yararlı olacak. Bazı yeni ilişkiler sorun üretmeye elverişli görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki gelişmeler, sizin yararınıza değişmek üzere. Hiçbir çaba göstermeden ve farkında olmadan aldığınız desteğin bunda çok payı var. Sevgi bağlarınızdaki kopuklukları onaracaksınız. Kendinizi değişik bulduğunuz konularda, çevrenizdeki insanlarla epeyce ortak davranışlar içinde görünüyorsunuz. Karşılıklı etkileşimler söz konusu olabilir.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün sizlerin burcunda hareket ediyor. Sabahla birlikte Ay ve Uranüs arasındaki uyumlu görünümle birlikte enerjinizi yükseltecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizde değişimler yapmak için de ideal bir zaman dilimindesiniz. Akşama doğru Ay ve Mars kavuşumuyla sevdiğinizle beraber tutkulu bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Sizi üzen şeyler varsa sakinlikle dile getirmeye çalışmalısınız.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine güvenerek hareket ediyorsun!Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Senin için önemli ve değerli olan bir büyüğünün sözünü dinleyerek giriştiğin işte, eskisinden daha çok kendine güveniyorsun. Gündemin bugünlerde tam anlamıyla buna göre şekillenmiş olabilir. Bir şeyleri arkada bırakabilecek kadar güçlüsün aslında ama duygularınla hareket eden tarafın buna engel oluyor. Bugün yapacağın fevri çıkışların, radikal kararların önünü açabilecek türden. Uzun zamandır süren bir ilişkin varsa, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Akşam saatlerini tamamıyla kendine ayırmak isteyeceksin. Evde ufak egzersizler, yoga yapmak, kitap okumak iyi gelecektir.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi her zamankinden daha huzurlu ve mutlu hissetmek adına belli yargılardan uzak durmalısınız.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeyler gündeminizi etkileyebilir. Beslenmenize özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Ailenizle keyifli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yengeç burçları için doğum enerjisinin yüksek olduğu bir gün. Fiziksel olarak doğumlar söz konusu olabileceği gibi, hayata dair yeni başlangıçlar, yeni doğacak fikirler de söz konusu olabilir. Daha güzel sonuçlar almanızda iradenizin payı büyük. Bir süre daha sıkıntılar yaşayacak olsanız da, içinde bulunduğunuz sistem size fayda sağlayacaktır.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; bugün hayatınla ilgili kararlar alırken girişimler içinde olabilirsin. Fakat ilişkide olduğun insanlara ne kadar sevecen ve hassas yaklaşsan da karşındakilerin üstünde baskı kurduğunu düşünebilirsin. Gün içinde duygu ve düşüncelerinin anlaşılmadığını hissedip ani tepkiler vermen mümkün.

5 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bugün erken saatlerde stresli hissedebilirsiniz; bu da stres nedenli ağrılara yol açabilir. Duygularınız çok yüksek, ama günün devamında daha sakin hissedeceksiniz ve eğlenme şansı yakalayacaksınız.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Ay'ı bugün misafir ediyorsunuz. Evde sevdiklerinizle vakit geçirmek, mutfakta güzel sohbetler etmek için harika bir gün. Aileyle ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Bugün mideniz ekstra hassas olacaktır. Bayram nedeniyle abur cubur tüketimine dikkat etmelisiniz. Yediklerinize özen gösterin. Aşırı yağlı ve kızartma yemekten özenle kaçının.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>