Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yapıcısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk konularında kendini yeniye açmak biraz zaman alabilir. Özellikle de tam olarak bitip bitmediğin bir durum içerisindeysen... Bugün kendini biraz geri çekip aşk hakkında ne noktada olduğunu kendine itiraf etmen gerekecek.

Zihinsel olarak çok verimli olacağınız bir gündesiniz ve sizin için çok olumlu olacak kararlar alabilirsiniz. Beklentilerinizin gerçekleşmesi anlamında olumlu adımlar atabileceksiniz. Beklediğiniz bazı haberleri bugün alabilirsiniz yada sizin için ilginç iletişimler söz konusu olabilir. Yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. İlginizi çekecek ve sizde merak duygusu uyandıracak olaylar yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ve kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Bugün var olan şeylerle yetinmek seni biraz zorlayabilir. Çevrenden geri kaldığını hissedebilirsin. Ancak bütün bunlar bir yanılsama olabilir. Bugünün şartları ile geleceğin sana sunacakları çok farklı olabilir. Kendini hemen bu konularda negatifliğe sarmamalısın.

Kendin hakkında daha dikkatli olmaya başlayabilirsin bugün. Seni etkileyen olaylar hakkında vücudunun verdiği tepkileri daha dikkatli dinlemen gerekecek o yüzden. Egzersize önem verip uyku düzenine dikkat etmek sağlık açısından sana çok daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal olarak zorlandığını düşünebilirsin biraz. Dikkatini toparlamakta zorluk çektiğini hissettiğin zaman yardım istemekten çekinmemelisin o yüzden. Çevrendeki insanlar, ailen ve arkadaşların sana yardımcı olabilir.

12 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün özellikle yasal konuların ve devletle alakalı işlerin ön planda olduğu bir gün olacak. Sorumluluk almaktan korkmadan geleceğe yönelik olarak radikal kararlar verebilirsiniz ve sonraki dönemde verdiğiniz kararların meyvelerini toplayacağınızı bilmelisiniz.

12 Haziran 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin her türlü sorunu senin için önemli bir konu haline geliyor. Bugün onlarla birlikte daha esnek ve yapıcı konuşmalar yapman söz konusu olabilir. Yeni ilişkiye başlayan Yengeç burcuysan, sevgilini daha yakından tanımak için onunla vakit geçirmek isteyeceksin. Akşamüstü arkadaşlarını evine davet edebilir, keyifli dakikalar geçirebilirsin.

12 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün süpriz gelişmelere açık olacağınız bir gündesiniz. Geçmişten gelen aşk yaralarınızdan arınabileceğiniz huzuru içinizde yakalayabileceğiniz bu özel zaman dilimini iyi değerlendirmenizde fayda var.

12 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı bir konu ve sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz güzel fırsatlar öne çıkabilir. Bu çabanızı herkesin görmesi de mümkün olabilir.

12 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden beklenmeyen bir performans ile işleri ciddiye alabilirsiniz. Bu sizde uzun süre oturmayacak olsa da en azından işlerinizi halledene kadar işinize yarayacak.

12 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanların hakkınızda söylediklerine normalde olmadığınız kadar hassas yaklaşacaksınız. Normalde son derece net bir biçimde kendinize güveniyorsunuz ve kimse sizi öz güvensizlikle suçlamadı. Fakat bugün, önemli biriyle görüşürseniz kendinizi biraz moralsiz hissedebilirsiniz. Birisi sizi olumsuz etkileyecek düşüncesizce bir yorum yapabilir. İçinde bulunduğunuz andan uzaklaşıp her şeye biraz daha objektif bakmaya çalışın.

12 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir zamanlar sizi üzen bir konudan mutlu bir şekilde kopmuş hissedebilirsiniz. Arkadaşlıklar bugün sürprizler getirebilir veya bir arkadaşınızı yeni bir ışık altında görebilirsiniz. Sosyal olarak keşfetmek veya yeni fikirler, hayaller ve planlar için mükemmel bir zaman. Hayatınızın bir güncelleme ile yapılabilecek alanları öne çıkıyor ve rutini biraz olsun kırmak canlandırıcı olabilir.

12 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Bugün harcamalar konusunda planlı ve programlı gitmeniz gerekiyor. Bazıları için olağan olan bu durum, size ters ve sıkıcı gelecek; inatçı ve mantıklı yönlerinizi ortaya çıkaracak.

12 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

12 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendini daha yumuşak ve içe dönük hissedebilirsin. Bu senin her zamanki kabuğunun için büyük bir değişiklik demek ve çevren de bunu fark edecek. Gün ortasına kadar insanları hasta olmadığın konusunda ikna etmeye çalışacaksın. Görünüşe göre kimse senin bir süre kendi kendine kalmak istemeni anlamak istemiyor. Senin refahın hakkındaki bitmek bilmeyen sorulardan kaçmanın tek yolu evden dışarı çıkmak olacak. Yarın yine eski sen gibi hisseceksin.

12 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırı tutkulu yapınızıyaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar. Çünkü, size yetişmek gibi bir zorunlulukları olduğuna kendilerini inandırmışlar.

12 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>