Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kontrolcü Olmak Yararlı Olacaktır Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 80%

Şu an aşk hayatınızı daha iyi hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Bu sizin için hiçbir zaman kolay olmadı. Eski sevgilinize karşı olan duygularınızdan kurtulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu süreçte, büyük potansiyele sahip bir ilişkide olabilirsiniz. Geçmişte kalan kötü enerjilerin şu anki aşkınızı etkilemesine izin vermeyin. Sevgilinizle geçirdiğiniz özel anlara odaklanın ve onları anlamlı kılın!

Gösterişli yaklaşımınız bugün istediğiniz kadar dikkat çekmeyebilir, bu nedenle işe yaramayan bir şeyi başarmak için kendinizi zorlamayın. Bir şeyin belirli bir şekilde yapılması gerektiği konusunda ısrar ederek - kendi yönteminizle - her ne üzerinde çalışıyorsanız onu yapın, böyle yalnızca düşmanlar ve engeller yaratacaksınız. Daha düşünceli, bilinçli, kontrollü bir yaklaşım, bugün pastanın büyük dilimini elde edecek olan şey olacak.

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

Enerjinin aniden bambaşka bir yöne çekildiğini fark edeceksin. Bir yola girmişsin ve bazen bu yolla ilgili çokça inatçı davranabiliyorsun. Bugün ise kendini yeni bakış açılarına açman gerekiyor. Bir ilişkinin üzerinden ya da başka zorlu bir durumun değerlendirmek üzere üzerinden geçmek isteyebilirsin. Eğer eski alışkanlıklarını bırakırsan, taze çözümler sana daha hoş gelecektir.Doğuştan bir lidersiniz fakat size bahşedilen bu nimeti yeterince kullanmıyorsunuz. Buna yeterince güvenmiyor olabilir misiniz? Bugün, kendinize olan inancınızı tazeleme vakti. Bir fark yaratabileceğinizi bildiğiniz bir alan seçin. İş hayatınızda ya da yaşadığınız ortamda olabilir. Bir şeylerin nasıl olması gerektiği hakkındaki görüşlerinizin doğru olduğunu göreceksiniz. Bir adım atıp yönetimi üstlenmeye olan isteksizliğinizin üstesinden gelin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

12 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Heyecan duyduğunuz, keyif aldığınız konulara ağırlık verebilirsiniz. Aşka ve sevdiklerinize dair konular gündeme gelebilir. Karşılıklı doğabilecek ego problemlerine dikkat etmelisiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındaki kuruntuları bir kenara atıp daha gerçekçi olmak istiyorsun. Bugün uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşından telefon almak seni çok mutlu ediyor. Maillerini kontrol etmeyi unutma. Bugün önemli fırsatları gözden kaçırmak en son isteyeceğin şey olacaktır. İşyerinde kendini ifade etmek adına önemli sorumluluklar alabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan fazla harcamaların aranızda iplerin gerilmesine sebep olabilir.

12 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali anlamda beklentilerinizi karşılıyor olmanız ve borçlarınızdan büyük ölçüde kurtulmanız sizin, geleceğe daha güvenle bakmanızı sağlayacaktır. Planlarınızı iyi yapmalısınız.

12 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde açık düşmanlara karşı tedbirli olmanızda fayda var. İletişimde olduğunuz kişilerle aranızda huzursuzluk çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda karar almakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde topraklanmak ya da doğa ile iç içe olmak size iyi gelebilir. Kendinizi güçlü hissetmeyi ve doğru kararlar almayı arzu ettiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz

12 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstekli olup olmamanız fark etmeksizin bugünki bir toplantıda anahtar rol sizde olacak. Olayların çözülmesini siz sağlayacaksınız.

12 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Satürn ile sert etkileşim içinde olacak. Birlikte yaşadığınız kişilerle ve ailenizle anlaşmazlıklar gündeme gelebilir.Ay'ın Akrep burcuna giriş yapacağı öğlen saatleri itibariyle romantik konular ön planda olacaktır. Ay ile Uranüs karşıtlığı aşk hayatında sürpriz gelişmelere işaret ediyor.

12 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kısa bir seyahat, gezi veya tatile çıkmak için son derece uygundur. Eğer şu anda bulunduğunuz yerden ayrılma şansınız yoksa, sizi, en azından yeni bir alana yöneltecek bir eğitim, hobilere yönelik kurs veya sosyal organizasyona katılabilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizi genişletecek durumlar söz konusu olabilir. Belki siz anne-baba oluyorsunuz, belki kardeşiniz evleniyor. Aile içindeki bolluk ve bereket artıyor. Özellikle kariyer hayatınızda beklenmedik aksiyonlar alabilirsiniz, beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Birçok Yengeç burcu taşınmaya hazırlanıyor.

12 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; aile içinde veya partnerinle bazı gerilimli zamanlar olacağından kendinden taviz vermekten çekinmeyebilirsin; ancak gün içinde karşındaki insanların üzerinde kurduğun baskıcı tavırların yüzünden istenilen huzuru bulamayabilir; süregelen mevzular çatışmalara neden olabilir.

12 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 05' 36" R
Ay
Aslan
12° 00' 51" R
Merkür
Koç
28° 25' 12"
Venüs
Boğa
18° 23' 06"
Mars
Koç
10° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 30"
Satürn
Balık
17° 42' 18"
Uranüs
Boğa
23° 09' 47"
Neptün
Balık
29° 17' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 30"
Lilith
Başak
24° 54' 13"
True Node
Koç
14° 53' 15"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>